اتفاقا خیلی بازیش یه طرفه بود ... اصلا حال نکردم
دیشب که Team Secret رید تو شوق طرفداراش و واقعا هم انتظار نمیرفت از EHOME بخوره ...
EG هم که مثل همیشه.... خیلی حال کردم دیشب :)
نمایش نسخه قابل چاپ
گیم یک خریت از خودشون بود خیلی موقعیت داشتن که برن جمع کنن ولی نرفتن .. گذاشتن وقت ریدنشون دنبال آفتابه افتادن که همین شد
secret تصمیم خودش بود که ببازه ، یکم فکر کنید همچین بازیکن هایی امکان داره 1 گیم هم نبره ؟ با عقل جور در میاد ؟
محمد بازی رو دیدی ؟ به جرئت میتونم بگم اگه اون بازی که دیشب ehome کرد جلوی بقیه تیم ها بکنه هیچ تیمی در تاریخ نمیتونه جلوش وایسته . به بهترین شکل ممکن بازی کردن . به معنای واقعی کلمه PERFECT
من از rotk خوشم نمیومد . ولی دیشب واقعا اشک Secret رو در آورد . فوق العاده بود ، فوق العاده
نه من بازی رو ندیدم متاسفانه ، من هم در کل جز کسایی بودم که میگفتم احتمالش هست secret اول نشه به قول دوستان استراتژی های این تیم تا حدودی مشخصه
واقعا خودمونیم اگر امشب EG ببازه یک پای فینال حتما" چینی میشه :D
یک پیشنهاد دیگه برای امشب Bet کردن اون هم اینکه yolo on EG :) اگر اینم درست در بیاد با ۳ پیش بینی فوق العاده حساس میشم مثل اون هشت پا تو جام جهانی ۲۰۱۰ :))b-)
All hail the Geniuses :x
قهرمانی فقط حق LGD است و بس !!!
هرچی باگه توی تیم شونه
اون Maybe که حرفه ای ترین استورم بازی است که تو عمرم دیدم
یکی شون هم لیشراک پیک داده بود اونقدر خوب بازی میکرد باهاش سکرت رو له کرد !!!
قهرمان فقط و فقط باید LGD بشه واقعا لیاقتش رو دارن !!!
مثل سکرت نیستن هی سوتی بدن ... مثل آرت استایل نوب نیستن .... تمام بازی هاشون عالیه
من نمیدونم ایرانی جماعت چرا اینقدر از تیم چین بدش میاد هرکس لایقه میبره ، هی خدا کنه خدا کنه ....
من علاقه شدیدی به Mvp.phoneix دازم D:
خیلی خوب بازی کردن.
من که هم از lgd خوشم میاد هم از چینی ها خوشم میاد
صدای چینی هارو هم دوست دارم 2 بازی رو با گزارش چینی دیدم با اینکه نمیفهمیدم چی میگن !!!
cdec قهرمان میشه
این تیم newbeeسال پیشه
کی فکرشو میکرد newbee قهرمان بشه
:D
این بوچر کلاء تو هیچ مسابقه ای نبود حداقل یه چند تا هوک باحال ببینیم یکمی حال کنیم :|
فکر کنم برا این پیک نشد که جلوی جایروکوپتر نابود میشه
ُSecret back in business
:ultimatehighplz:
بازی سوم puppey خیلی خوب بازی کرد.
Cdec به طور غیر قابل باوری قشنگ بازی میکنه تا حالا تیمی با این هماهنگی ندیده بودم زد lgd رو له کرد.
EG بازی اول رو خیلی بد باخت !!!
یه فیلم کوتاه از Rotk نشون داد که داشت در مورد زندگیش حرف میزد:
به دست مادر بزرگ و پدر بزرگش بزرگ شده ، وقتی حرف از مادر بزرگش شد شروع کرد به گریه کردن و این که چقدر دوست دارش و براش مهم هست.(خیلی لحضه زیبایی بود)
مادربزرگش هم میگفت : این راهی هست که خودش انتخاب کرده و این که میبینم هر روز دار پیشرفت میکنه من رو خوشحال میکنه.
EG با دو بازی زیبا و عالی Ehome رو شکست داد و به فینال راه پیدا کرد( فینال بزرگ نه ها !) حالا EG باید در فینال با CDEC بازی کنه.
sumiL = No.1
EG مچه 2وم و 3وم ترکوند.
خیلی تیم باحالیه منم که یکی از big fan هاشم :P
امسال شانس EG برای قهرمان شدن زیاده ولی حالا باید ببینیم چی میشه دیگه.
Eg اگه cdec رو هم ببره يكي از تيماي فينال اصليه
در حالي كه الان تيمي مثله secret كه تو lower bracket هست بايد 4 گيم رو پشت هم ببره تا بره فينال اصلي
این 4 تیم قطعا بهترین های امسال هستن.
CDEC
EG
Secret
Ehome
این Complex Gaming هم بیچاره به دست Virtus Pro له شد
دست اول رو بخاطر بازی خوب بریستل بک بردن
ولی دست دوم CG بن های خوبی نکرد ... VP هم سایلنسر و لینا برداشت که هردوشون ضد آنتی میج هستن ( کری CG آنتی بود )
بیچاره آنتی فول آیتم رو نابود کردن !!! هنوز یه اتک نداده بود اونقدر دمیج Pure میخورد میمرد ... تازه هارت هم داشت
البته عامل اصلی باخت CG در دست دوم به نظرم ناگا بود که تا آنتی مانتا میکرد اونم 6 میکرد
دست سوم هم CG یه حماقت خیلی بزرگی کرد Broothmother رو بن نکرد ... VP هم برش داشت با همون له کردن CG رو ....
کلاء بخاطر بن های نادرست حذف شد این CG
هر 3 مسابقه شون هم جذاب بود توی هیچکدوم جایروکوپتر نبود
همینش که جایرو که از هر 100 بازی 99 تاش رو هست توی بازی هاشون نبود خودش یه عامل تنوع و جذابیت بود !!!
یا برودمادر که همیشه بن هست توی 2 تا از بازی ها بود
بریستل بک هم به عنوان کری بود ... سایلنسر به عنوان کری پیک شده بود ... آنتی میج جلوی سایلنسر کم آورد و ....
ولی بازی های دیگه چی همش یه سری پیک و بن تکراری
حالا بهترین بازی عالم رو هم سکرت به نمایش بذاره بازم من حالم بهم میخوره چون با پیک و بن های تکراری بوده
lol
secret معروفه به تنوع توی درفت کردن و به کارگیری استراتژی های مختلف همیشه غیر قابل پیش بینی ان .
vp اکثر اوقات silencer رو به عنوان کری پیک میکنه و هیرو های protect رو هم برای حفاظت ازش پیک میده این چیزا برا شما جدید بود وگرنه یه استراتژی تکراری از vp بود ... gyro هم توی main event همش بن بوده توی چندتا بازی فقط پیک شده .
خب دیدید گفتم EG می بره :D به دعا کردناتون ادامه بدید...
تازه دیشب بین بازی LGD CDEC هم مردد بودم یعنی 60% احتمال میدادم CDEC بزنه اما چون بازیا جفتشونو زیاد ندیده بودم سر همین چیزی نگفتم اما اگر خودم اهل Bet بودم یک Yolo حدود 5 دلاری میزاشتم رو CDEC
از بازیهای امشب هم معلومه MVP.Phoenix حذف میشه اما فکر میکنم یک حذف توام با تلاش باشه یعنی مثلا بازی اول رو ببرن و بعد 2 بازی بعدی رو ببازن در هر صورت واسه تیمی مثل MVP از سری قبل جزو 16 تا بودن و امسال جزو 8 تیم برتر شدن این روند صعودی قابل تحسین هست.
Secret هم احتمال زیاد VP رو حذف خواهد کرد اما 2 بازی بعدی یعنی VG EHOME و Secret LGD غیر قابل پیش بینی هست اما اگر rOtk بخواد دوباره Draft خودش رو بکنه شانس EHOME بیشتره اما اون یکی بازی رو اصلا دربارش نظری ندارم :D
واقعا بهترین AM پلیر دنیا burning ه...با اینکه فن Secret م اما خیلی ناراحت شدم از حذف iG هر چند امسال کلا هر چی بردن بخاطر burning بود و AM بازی کردنش!
جالب اینجاست دیشب بعد از 2 بار پیک کردن Luna برای RTZ بقیه تیمام پیکش کردن .
امیدوارم پایین VG بیاد بخوره Secret یک بازی قشنگ ببینیم از اینور EG با Cdec یکی از بهترین بازیا میشه.
به نظرتون بازی Secret vs VP کی میبره؟ من روی secret بت زدم
کلا همین جوری هست وقتی Gyro حذف میشه یا کنرش پیک میشه تیم luna پیک میکنن.