ایشون از همون زمان دوتا 1 نوب تشریف داشت
یادمه یه بار برای اسپکتر بعد از بوت میخواست مستقیم رادیانس بخره ... اونقدر گوشت شده بود هرکس میخواست کیل بگیره میومد اول این رو میکشت
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه سوال دارم
main event چند روز دیگه و از ساعت چند شروع میشه ؟
مشکل ناوی فقط هووست نیست . مشکل ناوی سبک بازیشونه که به این پچ نمیخوره . هنوز دارن 4-1 بازی میکنن . در حالی که سیکرت خیلی اوقات 4 کور بازی میکنه . هووست هم خیلی اوقات اونقدری که باید تو لین فارم نمیگیره . کلا بازیکنیه که باید ساپورت های خوبی پشتش باشن اون موقع حریف رو میترکونه . بعد از رفتن پاپی و کورو خیلی از قدرتش کم شد . به شخصه از درفت های آرت استایل خوشم نیومد . تو اینترنشنال که حتی بازیش هم دلچسب نبود . درفت های ضعیف و عملکرد ضعیف تر . . . دلیل اصلی باخت ناوی اینه که آشنایی کافی با این پچ و سبک مپ کنترلی که به متا حاکمه ندارن .
قبول دارم xboct مغز بازی نداره اما شما هم قبول کن بازیش به این بدی که توی مقدماتی بازی کرد نیست
ناوی تو مقدماتی کلا مسخره بازی در میاورد
دوستان یکی بیاد بازی های upper رو توضیح بده تیمی که میبره تکلیفش مشخصه . اما تیمی که می بازه میره lower ؟
امثال از سال های قبل کمی پیچیده تره . بالا اگه تیمی ببره که میره مرحله بعد . اما اگه ببازه میره پایین با برنده راند 1 پایین بازی میکنه . بعد برنده های راند 2 پایین با هم بازی میکنن . برنده هاشون میرن با بازنده های راند 2 بالا بازی میکنن . و ادامه ش که دیگه حوصله نیست بگم :D
تو این لینک کامل میتونی ببینی چه خبره .
The International 2015: Main Event - Liquipedia Dota 2 Wiki
چرا نمیشه از تو دوتا 2 بازی رو نگاه کرد؟
مگه ساعت 9:30 نیست؟ :؟
*********** به این سرور های ولو اصلا نمیشه واچ کرد خارجی ها هم میگن همش لگه .
به قول یه بنده خدایی : تو که نمیتونی گ.وه بخوری گوه میخروی گوه میخوری.
ترجمه
تو که سرور های درست حسابی برای استریم نداری گوه میخوری ti برگذار میکنی.
همشو از خود Game watch کردم.اصلا لگ نداشت خدایی حتی 1 ثانیه.
قهرمان پارسال اولین حذف شده امسال
Rating dose't work any more
تیم dendi تصمیم رفتن به خونه گرفتن و برن استراحت کنن به نظرم وقتشه یک تصمیم بزرگ بگیرن
فناتیک هم به لطف اس اف نوب باخت :|
کلاء هیچکاره بود تو گیم اس اف
Mushi و دوستان هم حذف شدن!بریم برای بازی آخر امروز اگه iG هم حذف بشه تمام قهرمانایه دوره های قبل میرن خونشون!
ب چند تا از بچه ها گفتم برید Bet کنید رو بازی NewBee بعدا دعام کنید که حسابی سود میکنید همینطوریم شده مث اینکه :D پا شدم دیدم چقدر پی ام دادن...
دیشب لامصب از وسطای بازی اول Empire LGD خوابم برد تا ۹ صبح امروز که اومدم بازی Fnatic رو ببینم که اونم آخراش بود داشتن VP بازی رو جمع میکردن و واقعا ناراحت شدم از دیدن این صحنه اما خب امسال عدم داشتن انگیزه در تمام تیم های پایه ثابت TI دیده میشه
این Twitch هم عجب Coverage ای میده بازی که تموم میشه بحث میکنن Highlight نشون میدن بعد میرن یک مستند از بهترین بازیکنای ۲ تیمی که قراره بازی کنند رو نشون میدن بعد دونه دونه بازیکنا میان اسماشون میاد کنارشونو میرن داخل میشینن اصن ی وضی :D
امشب میخوام برنامه بیرون رو از وسطاش بپیچم بیام خونه ب زور هرچی شده بازی EG رو ببینم اصلا بحث طرفداری ب کنار بازیش خیلی قشنگه با Complexity :)
امشب از اون شباییه که باید با 1 کیلو ذرت بو داده و تخمه بشینیم پا بازیا :)))
na'vi هم داره مثل alliance میشه
:(
Navi مشکل اصلیش امسال این بود که اصلا سبک بازیشون رو با توجه به 6.84 عوض نکرده بودن و مثل قبل بازی میکردن.متاسفانه Artstyle هم بنظرم تو درفت قوی نشون نداد امسال و خیلی بازیا از همون اول oudraft میشد تیم.مشکل حادترشون Xboct بود!
imba بنظرم هنوز خیلی کم بتجربست و این طبیعیه .سنش کمه و تجربه چندانی هم نداره بازی آخر امروز Ig با mvp6 رو برید نگاه کنید F_430 چطور با SF پلی داد.
از همه اینها بگذریم این استیج عجیبه اون افکتهای وسطش اصلا یه وعضیه آقا!!!!امشب Go Go Secret هست :d
راستی چرا امسال Alliance کلاء تو تورنمنت نبود ؟
بازیکن های خوبی مثل Loda داشتن
بعد Malek الان تو کدوم تیمه ؟
بازی ها تا این جا خیلی قشنگ بوده(ولی نه در حد TI2 و TI3)
مخصوصا بازی دوم lgd vs empire
Cedc هم ترکونده خیلی خیلی خیلی با هم هماهنگ هستن مثل alince سال 2013.
امید وارم هیچ چینی یا روسی قهرمان نشه.
ساعت 10 و 20 دقیقس هنوز شروع نشده مسابقات
کی شروع میشه پس ؟
مراسم قبل اولین بازی گزارشگر میرفت با مردم مصاحبه میکرد از یکی پرسید از کجا اومدی گفت ایران :d
این بازی EG v CoL الان نزدیکه 35-40 min ه pause هستش :| :| :|
همش میگن lag ـه :|
فک کنم پینگشون میره 70-100 میگن لگه :|
18 میلیون دلار پول که 3 برابرش فقط به خوده ولو رسیده بعد نتونی یک بازی lan رو در بیاری!؟!سرورایه پیشگامانه خودمون از این استیم قویتره!
و بعد از این همه طلف کردن زمان هر 2تیم dc شدن :|
همین هست میگم توافق نکنید نت ایران روی امریکا هم تاثیر گذاشت. :|
ولی باز همونی که گفتم.
Valve تو که نمیتونی گوه بخوری گوه میخوری ، گوه میخوری :| وقت مردم هم میگیری :| بازی C9 هم همین اتفاق پیش امد pause دادن من رفتم فایند کردم بازی کردم 40 یقه بعد برگشتم دیدم هنوز تو pause هست.
40 min paus بودن من رقتم یه بازی کردم اومدم دیدم هنوزم تو paus هستن !! الان تازه شوروع شده بازی
این col هم مرض داشت.قبل pause با ایتم های Am معلوم بود باختن دیگه.pick های خیلی مذخرفی هم داشت Col. یه دونه hex یا orhid هم نبست qop که Am رو بزنن همین میشه دیگه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Team Secret هم از Ehome باخت!! اصلا انتظار نمیرفت.
یعنی یه جوری secret رید که اصلا انتظار نمیرفت ! انصافا در حد برزیل تو جام جهانی 2014
----
حتما بازی empire vs mvp رو ببینید واقعا قشنگ و هیجان انگیز بود.
OMG حرکت هایی که Fy داره با Rubick میزنه تاحالا ندیده بودم !!!!!!!!!!!
انصافا عجب گيمي بود vg vs c9 حتما ببينيد
به جرات ميگم بهترين بازي ti5 تا الان