خداییش 2 تا گیم اول این Mahdi-void رو تخلیه روحیه کردن ولی تو تیم حریف بود نفهمیدیم چی میگن
ولی گیم سوم ناموسا می تونستیم ببریم اگه خوب کار میکردیم با این که پیکمون واسه لیت گیم خوب نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
خداییش 2 تا گیم اول این Mahdi-void رو تخلیه روحیه کردن ولی تو تیم حریف بود نفهمیدیم چی میگن
ولی گیم سوم ناموسا می تونستیم ببریم اگه خوب کار میکردیم با این که پیکمون واسه لیت گیم خوب نبود
من دیروزو امروزم نیومدم واقعا این این مسابقات مسخرس طرف با رنک 1k اومده ساده ترین چیزا رو هم بلد نیست بعد فید میده تیم حریف جلو میفته شروع می کنه به گیر دادن به درفتا ..... فعلا چیزو چرا بن نکردی ....
اتفاقا ما لیت رو هم داشتیم , Jugger داشتیم با Omni
بازیا دوستانس , یه بار میبری یه بار میبازی , بازیه حرفه ای میخوای برو تورنومنت شرکت کن.
فدای سرت , گر چن هیروت Banish داشت ولی یه بازی بود تموم شد رفت.
خودت بهتر می دونی igg چطور بود کسی که بازیش خوب نبود نمی اومد اونم دوستانه بود ....
من گیم 2-3 رو ندیدم
اما گیم 1 شاهد یکی از زیبا ترین حرکت های این مسابقات بودیم
داشتن ck رو میزدن 6 کرد یه طوری ilusion رو فرستاد اونور فک کردن اصلیه گرفتن زدنش بعد اصلیه در رفت :D
گیم 1 علت باخت radiant به نظرم اولا اشتباه supp ها و دوم پیک خوب dire و همینطور بازی عالی از supp های dire مخصوصا chen بود
اما بازیا دوستانس ! مطمئن باشید به برنده جایزه نمیدن :)
دوست عزیز igg فرق داشت
بچه های سایت قبلی باتجربه بودن و همه همدیگرو میشناختن و اکثر بازیکنا از مدیر ها بودن ولی الان 1 مدیر هم به زور پیدا میشه تو گیم
اونجا کسی نبود که نشناسم و باهاش خوش و بش نداشته باشم
الان تعداد اعضا بیش تره و خب سطح بازیا هم متفاوت تره و همدیگرو خوب نمیشناسیم که بخوایم تیم کشی کنیم
باید پذیرفت که بازی دوستانست حتی اگه همدیگرو نشناسیم و نباید این بازیارو با igg مقایسه کنیم
Pugna اول بازی یخورده ضعیف کار کرد بعد راه افتاد Jugg هم آیتم نداشت زیاد Pudge یا همون شیخ که دیگه نگو عالی بودن بچه ها در کل با اینکه باختیم لذت بردیم کسی هم به کَسه دیگه نپرید
واقعا هممون از بازی سوم لذت بردیم، دم بچه ها گرم
wp all :X
ما هم همه رو میشناسیم منهای اون کسی که اسم عوض میکنه میاد فحش میده میره!!!!!!
اگه کسی اسم عوض میکنه فحش میده همون اسمو تو dotabuff سرچ کنین پروفایلش که بیاد تمام اسمای تغییریشو پایین نوشته ... دیگه راش ندین .
ممنون ؛ ناموسا خودم با این حرکتی که زدم خیلی کف کردم ، بعدشم رفته بودم لای درختا tp کردم ( اینو از dota2 wtf یاد گرفته بودم ) ........ نمیخوام نام ببرم ولی همتون میدونین علت باخت توی بازی اول ( توی تیم ما ) و بازی دوم (توی تیم حریف) کی بوده ......
درسته بازی دوستانس ولی نه اینکه rubick بیاد کناره من lh بدزده (اول بازی به حددی عصبانی شدم میخواستم leave بدم ) ........ اولین واردی هم که ایشون خریدن (باز من بهش گفتم وگگرنه همونم نمیگرفت ) کنار تاور خودمون گذاشتن..... بگذریم از first blood که یه ks کاملا آشکار بود
بهترین بازی به نظرم بازیه سوم بود که به نظرم مسابقه come back اسمشو میذاشتیم بهتر بود ....... توی بازی سوم من واقعا از بازی یه نفر خوشم اومد اونم jugger بود ؛ چون با اینکه safelan بود ولی tide از اون بیشتر lh زده بود و وقتی فهمید از فارم عقب افتاده رفت جنگل و خوب فارم کرد ........ بگذریم از بازی خوب carry تیم radiant که دوستمون iMM'' با troll بازی میکرد ، تیم radiant بردشو فقط مدیونه دو نفره و اون دو نفر هم tide و silencer بودن که با آلتیمیت + رفرش زدن هاشون تونستن fight هارو ببرن واختلاف گلد 11000 که عقب بودن رو با comeback عالی ببرن
شما توی همه ی بازیا اینجوری هستی درسته؟ میمودی میگفتی این روسای .... ( فحش رکیک) فلان بهمان همه بدن دیگــه؟ FIRST BLOOD KS بود؟ مگه first blood اصلا ks باشه یا نباشه فرقی داره؟:|
داداش نمیدونم بازیو دیدی یا نه ولی اگه از اول بازی به rubick دقت میکردی مطمئن باش این حرفو نمیزدی ..... اگه بازیکن خیلی خوبی بود کارشو فراموش میکردم ولی توی بازی اعصابم رو بهم ریخت ........ من به ایشون موقع draft گفتم rubick میتونی گفت آره ، بعد وسط بازی دبه کرد تو all chat گفت بلد نیستم ........... اکثر pause هایی هم که میدادم همون اول بازیه اول واسه این بود که ایشون صدامو نمیشنید و مجبور بودم با chat به ایشون بگم که lh نزنن کنار من یا اینکه وارد بگیرن
بازیه دوم هم چون توی تیم من نبودن نظری نباید بدم و باید از آقای iMM'' (کاپیتان تیم حریف) راجع به بازیه ایشون بپرسید ؛ مطمئنا اونم حرفمو تایید میکنه
در کل درسته بازی دوستانه بود ولی بعضی اوقات بعضیا با کاراشون از دوستانه بودن خارج میکنن بازی رو ........
https://www.mediafire.com/?4d9rtvks9s2ejk9
دوستان این ریپلی بازی سوم اگه نمیتونین دانلود کنین
منظور من این بود که لیت گیم اونها بهتر بود خداییش زور jugger به ترول نمیرسه البته ulti های omni هم جالب نبود منم که سر silence نمی تونستم به موقع ulti بزنم ولی کلا حال داد
امید وارم بیشتر بازی هامون در سطح بازی سوم برگزار شه واقعا سطح 2 بازی اول پایین بود(یعنی بالانس نبود)
ویرایش ...
به جا جاگر یورسا پیک میکردیم بهتر بود هم تو تاپ گنک نمیشد راحت فارم میکرد روشان هم که برا تیم خودمون میشد
2 تا تانک هارد کری هم داشتیم راحت تروک رو میزدن بقیه تیم هم تو دو ثانیه پودر میشد
از اومنی عزیز هم درخواست میکنم التیماتت رو دو ثانیه قبل قایت بزنه که سایلنس نشی وسط فایت بزنی که 2 نفرمون مردن بقیه هم نصفه جونن
من بازی رو الان دیدم
جاگرنات deso + madness داشته که deso با madness کار نمی کنه :| ترول گاست گرفت که یه کری هیچ وقت این کارو نمی کنه نیکس 30 min فقط داگان 1 داشت با بوت مانا اونم هیرو مید
بعد می گید سطح بازی بالاست ....:-s
جالبه کستر می گه چرا ترول بشر نرفته :|
اتفاقا گفتم بهش کار نمیکنه
در هر حالت امکان بردمون کم بود 8 ثانیه که silence میشدیم خودش حکم bkb رو داره بعدش هم که خودش bkb میزد تازه satanic هم داشت کلا نمیشد
هم پلیرش خوب بود هم هیرو کاری نمیشد کرد
واقعا ایتم های juggy مفید نبود manta و desolator. madness می تونست ایتم های خیلی بهتری ببنده
You've been Trolled http://st1.chatovod.com/widget/i/sm/2/bw008.gif
سلام اگه میشه منم اد کنید لیمیتم
id number:276533232
من چند تا نکته بگم در مورد بازی سوم .
دو تا بازی اول که زیاد جالب نبودن . ولی بازی سوم نسبتا میشه گفت خوب بود .
اولا اینکه درفت radiant خیلی مشکل داشت . یعنی شما فرض کن nyx assasin مید لینرشون تو networth آخر بود . ( هرچند فکر کنم دیگه از اواسط بازی به بعد جای سایلنسر و نیکس رو عوض کردن )
دوما اینکه یکی گفت برای trolll یکی ghost رفت . اصلا هم مشکلی نداره جلوی juggernaut حتی SF هم ghost میگیره . آیتم ارزونیه ولی اگه به موقع استفاده بشه بازی رو برمیگردونه .
چند تا چیز دیگه هم که بود dire نتونست اونطور که باید از اسپل هاش خوب استفاده کنه . مثلا pugna اصلا نمیتونست 2 خودش رو روی ترول بندازه که اتک سگی نده :D یا omni knight من اولتی خوب ازشون ندیدم . در مقابل tidehunter - silencer خیلی خوب بودن .
یه نکته کلی هم در مورد این مسابقات بگم این که offlaner ها خیییییلیییییییی فارم داشتن تو این بازیا . که این ضعف ساپورت هارو نشون میده . ساپورت باید اونقدری جنم داشته باشه که نذاره offlaner بیاد Exp بگیره چه برسه به اینکه بیاد last hit بزنه . تو بازی سوم اوایل بازی فارم تاید از فارم جاگر بیشتر بود . تو بازی های قبل هم همین بود ( beast master - viper )
آها یکی از دوستان گفت اسم بازی سوم رو بزاریم combeack . فقط خواستم بگم این پچ 6.84 کل اسمش comeback هست . چیز جدیدی نبود این بازی تازه شده بود در حد بازی های یه مقدار حرفه ای . دیگه gold - exp lead اونقدری که توی پج های قبلی تاثیر داشت تاثیر نداره . با یه فایت کل بازی برمیگرده یهو به خودت میای میبینی mega شدی .
اگه مشکلی پیش نیاد من انشالله امشب میام . دیشب که نت ترکوند مارو . بالای 50 بار دیشب قطع و وصل شد :))
شرمنده همه خودمم میخواست بش واسکادی برم ولی پولش جمع نمیشد مجبور بودم
شما تو 2 تا بازی پشت سر هم deso + madness رفتی پولش جم نمی شد ؟ /:)
================================================== ===========
اگه ترول گاست نمی رفت 1600 تا سیو واسه 3300 satanic داشت از طرفی با dominator یه کریپ می تونس داشته باشه به علاوه jug چطوری می خواست با deso ی که کار نمی کنه ترولو با sanatanic تو ultimate خودش بزنه ؟
موارد خیلی زیادی هست که می تونم تو این بازیا نام ببرم ( stone shield for tide / blood stone for BS و ...) اگرم میام اینجا مطلبی رو یاد اوری می کنم به خاطره این نیست که بگم من pro شما همه noob اینا برا اینکه هم مطلبی یاد بگیرید هم سطح بازیای بعدی بالا بره ....
! oOpS
برادر گرامی
برد و باخت برام مهم نیست چون بازیا دوستانست منم با این که چند بار باختم اصلا نیومدم مثه "بعضیا " دهنه یارو سرویس کنم بگم فلان کارو چرا کردی ... چون اصلا نمی خوام کسی که میاد 1 ساعت بازی کنه ناراحت شه یا کینه ای از من بگیره
الان این بنده خدا فهمید madness با deso کار نمی کنه چیزی ازش کم شد ؟
آقا به جای اینکه 3 بار بهش بگی madness-deso رفت یک بار دوستانه بهش بگو اینا با هم کار نمیکنه ! چرا اینجا همه ادعا دارن>؟
من فقط یه نکته درباره بازی اول بگم
من افتضاح بازی کردم درست
وارد (که دستم خورد) رو بد کاشتم و و و و ....
ولی CK تا دقیقه 17 ارملت نیاورده بود wraith هم بلینک و ..... (four-eyes هم شاهد)
ولی با این که تو بازی دوم هم بد بازی کردم اما تیمش خیلی مودب تر از تیم اول بود
ممنون
دوست عزیز اینجا هیچ کس به هیچ چیز گیر نداد فقط گیم اول و دوم به mahdi-void گیر دادن بازی هم چه به ما که باختیم چه به اونها که بردن 100٪ حال داده
حتی تو خوده بازی هم به غیر اینکه jggy داشت تو کمپ اول حریف فارم میکرد مرد و یک بار دیر زدن ulti omni هیچ کس به هیچ چیز گیر نداد