حالا رنک اکانت قبلیت چند شد داش؟
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا رنک اکانت قبلیت چند شد داش؟
شنیدم جدیدا اگه اکانت جدید بسازی دیگه رنک بالا 3000 نمیده !
راسته ؟
خیر درست نیست.
...........................................
@FCB هیروی Puck در حال حاظر بهترین buffe این پچ هست با win rate increased by +2.14%
TL;DR: New max 3500 MMR spells an end to new lvl 20 accounts in the 4k bracket. Also I think most 'account buyers' in the 4k bracket are just smurfs who calibrated higher than their main.
ولی هنوز کاملا مشخص نیست.توی فروم reddit میگفتن.خداییش این فروم پرسش و پاسخ چی داره که فیل*تره اخه.x-(
من حدسش رو میزدم. چون این پسره که محمد لینک توییچش رو داد خیلی خوب نتیجه می گرفت ولی باز 3.5 شد.
اینجوری کیفیت بازیهای رنک هم بهتر میشه و حق کسی هم ضایع نمیشه. مگر اون کسی که تازه میاد با دوتا 2 آشنا میشه و ب lvl 20 میرسه بیشتر از 3.5 میتونه calibrate کنه؟ :|
تنها فایده ای که این smurf واسه من داشت این بود که بازیم چندین برابر بهتر شد. (البته من خودم رو استثنا میدونم no offense) دیگران فوقش میخوان از x برسن به x+نیم ولی من قشنگ x10 شدم. رفیقام هستن دیگه هم پارتی های قدیمی... << کلی گفتم این خط آخرو خارج از نقل قول حساب کن شما
آره واقعا اسمورفینگ روی سطح بازی تاثیز میذاره ...
چون طرف فقط سعی میکنه بهتر بازی کنه که رنک بیشتری بگیره ...
سلام
در رابطه با رنک امروز ی چیزی فهمیدم ... اگه درست باشه خوبه , حالا خوابم میاد فردا با عکس براتون توضیح میدم ی دست هم برا اطمینان بازی میکنم .
----------------------------------------------
خوب درست از اب در نیومد ... کلا بخیالش
ولی ی اکانت تازه دارم رو نرمال اسکیل ... هراز گاهی هم میره رو high اما خوب این ی اتفاق نادره که بره رو vhs
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3552_01490266882.jpg
https://www.dotabuff.com/players/415199468/matches جالب بود یهو از 4 بازی شدم وری های اسکیل
آره آقا حال میده
من اولین بار که اکانت ساختم اصن نمیدونستم mmr چیه و bracket skill چیه که!!!
فقط بازی میکردم برامم مهم نبود چنتا کیل میدم فقط میخواستم ببرم
mmr همم فک کنم 1800 شد ولی یادمه به 900 هم رسید:sm (154): (تازه فهمیدم چرا انقد هم تیمی هام رو اعصاب بودن)
ولی الان یه اکانت دیگه ساختم mmr 3400 شد.
قبول دارم هنوزم خوب نی ولی در کل 2500 تا پیشرف داشتم:)
خسته شدم از بس دنبال راه گشتم برای بوست 2k ، هرچی هم گفتن و پیدا کردیم ج نداد 4 بازی میبری ، حتما باید یه یارهایی بندازه که 4 بازی بعدی رو ببازی تا برگردی سری جای قبلی ، یارو توی score 9k مریضه میره فید میده اونم کسی که رفته mid یا safe line ، حالا هرچی من بخوام توی افلاین عالی باشم بخوای بری safe یا mid نمیذارن و دعوا میشه ، جنگلم بری میبینی خودت فولی اما یارهات اینقدر توی feed بودن که اونا 5 تاشون فول هستن
هیرو اسپم کن راحت میتونی بوست کنی
من خودم تینکر با امبر اسپم می کنم
کسی نمیدونه این چرا نمیره روی high skill دیگه چه کنمش؟
https://www.dotabuff.com/players/416180446
احتمالا بازی های بعدی بره hs چون امارت خوبه...ولی خب اگر فقط 2 تا هیرو اسپم میکنی اونجا به مشکل میخوری.
جالبیش اینجاست که شما که خوب باشی و توی hs بازی کنی، کسی که سطح پایین تر باشه و یه مدت با تو پارتی باشه و صد البته خیلی هم بد بازی نکنه، با اون هم بازیتون می افته توی hs دیگه...من توی تعطیلات همینطوری شدم...یکی از دوستام اومده بود خونمون چند روز...رنک پارتیش 1000 بود...سولو از اون هم پایین تر...ولی بعد چند بازی که با هم رفتیم درنهایت باز دوباره انداختمون توی hs...البته به نظر خودم طرف استعداد بازی کردن رو داشت و بخصوص با اورسا بد نمیرفت، ولی خب چون همش داشت با یه عده نوب میرفت خودشم پیشرفت نمیکرد...کلا بدترین ادم ها همینا هستن...کسایی که بازیشون افتضاحه و قبول هم نمیکنن...میانگین سولو رنکشون 400 بود بعد یه بازی باهاشون پارتی رفتم، به ویور رفتن من گیر میدادن و اخرشم منو سرزنش میکردن! میگفت اگه رادیانش میخریدی میبردیم :sm (152): همین رفیقم مطمئنا اگر یکم از اینا فاصله بگیره و صد البته وقت کافی رو هم بذاره راحت میتونه رنکش رو بکشه بالا...کلا وقتی میبینید کسی بد بازی میکنه و حرف بقیه رو هم گوش نمیده تنها راهش اینه که از توی اد لیست حذفش کنید بره...چون بازی شما رو هم تا اونجایی که بتونه خراب میکنه همیشه.
من فکر میکردم 6 ساله دارم دوتا پلی میدم xD ولی زمان ساخت اکانت اولمو دیدم برا ماه سوم 2016 است خیلی به خودم امیدوارد شدم چون اون اکانت وقتی کالیبره کردم رنکش اومد روی 1500 و تازه تا 800 هم رفتم :D ولی بر گردوندومش بالا بعد از این که سومین اکانتم که رنکش 3 کا بود فروختم برگشتم گفتم با این پلی بدم بوستش کنم تا 1800 آوردم پشیمون شدم گفتم میرم یه 3500 کالیبره می کنم.
باو این اکانت قبلیه حداقل روی 4 کا باز میشد شانس ما سایت opendota زده بود 4 کا من بوک گرفته بودم چند دست با این نوبای رنک پایین رفتم ابیوس اومد روی 2800 میخواستم دوباره سولو برم بیاد بالا که یه روز اشتباهی رنک پلی کردم :( و دیدم بغل گیم زده میانگین رنک 3 کا حیف شد واقعا قبل از این آپدیت 3500 هم بود حالا این یکی رو میترکونم
http://s9.picofile.com/file/8290821134/fdgdfgd.png
این اکانت جدیده
سایت open dota سایت بهتریه نسبت به دوتاباف
رنک حدودی رو هم میگه
حالا اینو ببینید فر بخورید
http://s9.picofile.com/file/82908217...31205514_1.jpg
طرف با بات هایی که ساخته بوده کالیبره کرده
رنک 10 کا
kda 180
استیم آیدیش هم هست: 132488966
اگه واقعا کسی kda رو ببره روی 40 50 مثلا بعد کالیبره کنه رنک 6000 یا 7000 میده ؟
خب...چهارمین بازی بعد از کالیبره شدن رو هم انجام دادم و بردم:D چه خوب... تا الان توی رنک (بعد از کالیبره شدن) نباختم و همش رنکم بالا رفته فقط. :D
ولیب عحب بازی ای بود!! از اون بازی ها که هیچ جوره فکر نمیکردی که بشه ببری! من سنتار برداشتم و دو نفر دیگه هم اسلارک و invo...بعد میگیم ساپورت بردارین یکی میگه من فقط کری بلدم !(اخرم تکیز برداشت که خیلی خوب رفت انصافا :D) اون یکی هم واسه خودش همون لحظه اکس برداشت و جنگل رو مارک کرد :| ... حلا اینا هیچی...مشکل اصلی توی خود بازی نمایان شد! :D اسلارک سولو بود توی لین و کسی هم کمکش نمیرفت! اخ چقدر بدم میاد وقتی یه عده میبینن تا یکی میمیره سریع flame رو شروع میکنن...این بدبخت ده بار گنک شد و چهار به یک و سه به یک از خجالتش در اومدن حسابی، بعد همه بش گیر میدن میگن داری فید میدی! بابا خو برین کمکش لامصبا...خلاصه اسلارک هم لج کرد و تا دقیقه حدودا 40 فقط afk فارم کرد و ما با یکی کمتر بازی میکردیم...که البته تیم حریف هم اسکل تشریف داشتن و نتونستن غلطی کنن و در نهایت با وجود اینکه am ، جاگرنات ، کلینکز ، و مهمتر از همه ارک واردن فول ایتم داشتن بازی رو باختن! :sm (152): البته ارک واردن خوب بازی کرد انصافا...خیلی رو اعصاب بود! دو دفه هکس میشدی...دو دفه سایلنس میشدی و کلا دو دفعه همه جور بلایی سرت می اورد:D ... البته درسی هم که گرفتم اینه که موقعی که دارم روبروی همچین تیمی بازی میکنم بهتره اخره بازی بلینک دگر رو بفروشم و جاش bkb بگیرم...درسته initiation هام هم با اولتی میشن اونوقت ولی خب بدون bkb اصلا اخر بازی کاری نمیتونستم بکنم...ارک لعنتی سیلور اج هم بسته بود... دو دفعه هم breakـم میکرد و پسیو هام رو هم از کار مینداخت :| :D
خلاصه به سختی و با فحش و فحش کاری بسیار، بازی رو بردیم در نهایت و منم رنک شد 3296 و در شرف وارد شدن به 3.3k هستم الان:D
https://www.dotabuff.com/matches/3089548384
بیشترین tower damage مال خودمه:sm (90): لامصب با سنتار هارت که بگیری و بری جلو تاور ها که بزننت خودش حله دیگه :D
امم...حواسم نبود اینجا پست دادم ... اگر میشه منتقلش کنید به اون یکی تاپیک که پست های قبلی هم اونجا گذاشتم.( بیا تو بگو الان چه حسی داری... - صفحه 978 )
با سلام دوستان این واقعا مسخرست اونای ک نوبن تو بازی توی دوتا باف vhs میده وبازیکنای خوب برعکس من خودم بازیای خوبمو نرمال میده بازی بوده افتضاح وری های داده طرف ابوندان کرد رفت بش vhداده اگه با توجه ب این رنک میده نمدونم جریانش چیه ولی ب kda هم ربط نداره
رفتیمvhs گند زدیم اومدیم هعی:(
https://www.dotabuff.com/matches/3090158844
دوستان نمیخواد دور بزنید هرچی بهتون میده همونید
من که ایمان آوردم به رنک
الان یقین رسیدم حد من 4 کا است بیش از اون دیگه نمیتونم
دقیقا منم از اکانت تو فهمیدم چه خبره توی نرمال اسکیل خیلی عالی بودی دادت vhs اونجا سافت کردن برت گردونده hs بعد اونجا هم خوب بودی سطحت یکم از hs بیشتره ولی از vhs واقعا پایینتره ولی تعجب میکنم بعضیا رو چطوری میاره بالا واقعا نوبن میاره تو vhs طرف میره فید میده یا من پریدم بزگشتم میبینم sf سر لاینم 5e با od lvl 1 رفتم جلوش بخدا ن کیل دادم ن چیزی باز بازیو جمع و جور کردم ک طرف رفت شروع کرد فید دادن
الان داشتم استریم waga رو میدیدم. مثل اینکه اونم از 3.5k کالیبر کرده. پس دیگه مطمئنا" max mmr که میشه calibrate کرد همون 3500 هست.
پ.ن: می دونستید waga 15 ساله دوتا بازی میکنه؟! :دی یکی بهش گفت از چند شروع کردی mmr رو گفت 15 سال پیش همچین چیزی نبود ولی وفتی mmr اومد گفت من 5.2 یا 5.3 شدم (دقیق یادم نی) بعد گفت singsing 6.2 کالیبر کرد. منم حسودیم شد آخرش کردم 6.6 اون موقعی که 7k نبود هنوز
الانم 3 تا اکانت 7k+ داره و اینم داره میبره اونجا
لینک استریمش: https://www.twitch.tv/wagamamatv
الان داره هنوز بازی می کنه ولی من اومدم بیرون دیگه. الانم 4.1 کرده اکانتش رو تا به اینجا
ممنون از @bayani
من یکی از ریپلی هاشو دیدم خداییش نمی خوام بگم بازکن بدیه واقعا پلیر عالی هست اما تیمش هم تیم میندازه و به نظرم کارهایی که کرد توی رپلی عادی بود من چون نتم مشکل داره نمیتونم streem ببینم 100 % توی استریمش قضیه فرق داره و توضیح میده همونم من زبانش رو متوجه نمیشم پس در کل برای یکی مثل من تفاوتی نمیکنه
میدونی اون دوتا هم که خراب شد سر این بود که با امبر رفتم آفلین توی نرمال اسکیل میرفتم آفلین دوتاشپن میزدم ولی خب اینا پلیر بودن تریپل بود لین امبر هم آفلین اصلا جواب نمیداد
من فقط میخواستم اسپم کنم که بره روی vhs فکر کردم اینم نرماله بعد اومدم دیدم vhs شده گفتم بازی خودمو ارائه بدم آنتی پیک کردم اون بازی آخر نمیدونم داستان چیه برای من hs زده ولی برای هم تیمی ها vhs زده در واقع توی vhs هم میتونم پلی بدم. اون دوتا شانس ما رفتیم آفلین هعی
این گیم sd اولین گیم رنکش بوده و avg mmr داده 7k !
https://www.dotabuff.com/matches/2982212267
بعد رنکش اخر کار 3500 اومده ...
انصافا خیلی مسخره است این آپدیت جدید
آخه 3500 ماکزیمم باشه خیلی کمه
:(
حداقل 5 کا باید میزاشتن
-در اپدیت جدید گزینه ای اضاف شده که اگر شما نمی خواین در solo رنک با بازکنان هایی که توی رنک پارتی هستن ، بیفتین باید فعالش کنید طبق عکس زیر:
پنهان کننده: عکس مربوط
- شما فقط دو هفته فرصت دارید تا موبایل خود رو برای بازی کردن در رنک اضاف کنید و اگر شماره موبایل اضاف نکنید هیچوقت نمیتونید رنک با اون اکانت بازی کنید . اونایی که بنا به دلایلی در دو هفته نمیرسن که موبایل رو ثبت کنن بعدش اگر ثبت کنن تا سه ماه نمی تونن رنک پلی بدن . دوستانی هم که شماره رو برای steam mobile اضاف کردن فقط با زدن تیک در ranked find match میتونن اضاف کنن به همین سادگی
- در اپدیت جدید سیستمی طراحی شده که feeder ها رو تشخیص میده و نیازی به ریپورت اون ها نیست و خود دوتا اون ها رو بن میکنه اتوماتیک میرن توی low . این واقعا حرکت عالی بود
- توی low علاوه بر تعداد بازی که باید بکنید تا توی low بیاد بیرون ، تایمی هم در نظر گرفته میشه که از چند ساعت هست تا 4 روز ، مثلا اگر 4 بازی low رو انجام بدین و 4 روز بن تایمی باشید تا 4 روز نمیتونید رنک پلی بدین
- اکانت اونهایی که با bot رنک پلی دادن همگی بن شدن
- سرورهای دوبی و افریقا و هند موقت رنک مچشون بسته شد
- اگر پارتی میرین رنک پلی بدین مثلا پارتی شما 3200 هست اما solo رنک شما 4k باشه بازی avg رو بین اینها میندازه یعنی avg رو میندازه مثلا 3500-3600
این ها اتفاقات مهم در این اپدیت جدید بودن
موفق باشید .
دوستان محبت کنید بحث یا ترجمه یا نکته ای که از اپدیت جدید find رنک رو در اینجا قرار بدین تا توی تاپیک های متفرقه دیده نشه و دیگر کاربران نیز در تاپیک مخصوص خودش ، بتونن از این اطلاعات استفاده کنند
با تشکر از همکاری شما
اطلاعت کامل اپدیت جدید در پست بالا اضاف شد .
اگه قبلا شماره اضافه کرده باشیم دیگه نباید هیچ کاری کرد؟