Sprit Breaker یا روح شکن یکی از بهترین گنکرهای دوتاس که میتونه با اسکیل هاش خیلی راحت گنک کرده و کمک بزرگی به تیم کنه, همچنین این هیرو میتونه نقش های تانک, پوشر و اسکیپ رو هم بازی کنه, در کل فواید زیادی داره و در اکثر مسابقات Ti 5 هم پیک و بن بود
سرگذشت:
در دست ترجمه ....
Barathrum, the Spirit Breaker http://forum.dotabaz.com/uploaded/3565_41441033279.png
"I'm the beast of many parts; I part enemies from their lives."
من دیوی تشکیل شده از قسمت های مختلف هستم و زندگی دشمنانم را از آنها جدا خواهم نمود
خیلی راحت گنک میکنه و به دلیل سرعت بالا و بش کسی از دستش زنده در نمیره
راحت فایت رو شروع میکنه و به دلیل تانک بودن ازش سالم درمیاد
یکی از تانک ترین هیروهای اول گیمه
اول بازی فوق العاده شاخه و کمتر کسی میتونه جلوش وایسه
وابسته به آیتم نیست
شیوه ی آیتم بندی خاصی نداره و اکثر آیتم بندی ها روش جواب میدن
سرعت بالایی داره
بش خیلی قوی داره
2 تا از اسکیل هاش Passive هستن
اسکیل هاش کولدان کمی دارن
اسکیل هاش مانای کمی میخوان
رفلکس نمیخواد و نوب هم میتونه باهاش شاخ بشه ( یوزره )
نقاط ضعف:
آخر بازی از 99% کری های دیگه میخوره ( کلا هرچقدر اول بازی قویه 2 برابرش رو آخر بازی ضعیف میشه )
رشد اگیلیتی افتضاح در نتیجه اتک اسپید افتضاح
یکی از هیروهای تیم حریف لینکن خرید دیگه جلو اون به مهره ی سوخته تبدیل میشین
جلو هیروهای تانک و تانک اتکر مثل سنتار, راث کینگ, بریستل بک, اسپکتر و .... کم میاره
هرچی بازی بیشتر طول میکشه تانکیش کمتر میشه
فول آیتمش مالی نیس
قیافه ی خودشو تو آینه ببینه سکته میکنه
کلاء این هیرو تا اواسط بازی نقطه ضعف خاصی نداره کل ایراداتش تو آخر گیم نمایان میشن
اسپریت بریکر یک نفر را هدف قرار داده و با حداکثر سرعتش به طرف او هجوم میبرد, هدف مورد نظر در زمان برخوردش با اسپریت دچار Greater Bash خواهد شد و اگر قبل از رسیدن اسپریت به هدف او بمیرد, هدف بصورت اتوماتیک عوض خواهد شد
نوع: Target Unit
دمیج: Magical
کست رنج: Global
محوطه ای ای که مورد اصابت Greater Bash قرار خواهد گرفت: 300
سرعت حرکت در زمان شارژ به ترتیب: 600/650/700/750
مانای مورد نیاز: 100
کولدان: 12
نکات:
کسانی که اسپریت در زمان حرکت از کنار یا رویشان رد شود هم دچار Greater Bash میشوند
نمیتوان Spell Immune ها را مورد هدف قرار داد و در صورتی که به آنها برخورد کنید استن نمیشوند
اسپریت بریکر سرعت حرکت زیادش را با دوستانش تقسیم میکند
نوع: No Target
افکت: Allies
کست رنج: Global
محوطه ای ای که مورد افکت قرار خواهد گرفت: 900
سرعت حرکت پایه ای که میدهد: 18%/14%/10%/6%
سرعت حرکتی که در صورت فعال شدن میدهد: 27%/21%/15%/9%
سرعت حرکتی که در زمان غیرفعال شدن میدهد: 9%/7%/5%/3%
کولدان: 12
اسپریت ضربه ی سنگینی به حریفش وارد میکند که باعث میشود سرعت حرکت اسپریت برای 3 ثانیه بیشتر شود, همچنین هدف مورد نظر استن شده و مقداری از سرعت حرکت شما را با عنوان دمیج خواهد خورد
نوع: Passive
دمیج: Magical
شانس استن: 17%
میزانی که از سرعت حرکت شما به عنوان دمیج زده خواهد شد: 40%/34%/28%/22%
سرعت حرکت اضافه ای که خواهید گرفت: 15%
مدت زمان ماندگاری سرعت حرکت اضافه: 3 ثانیه
مدت زمان استن: 1/1.2/1.4/1.6
مانای مورد نیاز: 100
کولدان: 1.2
پاور ترید بهترین بوت برای شماس ... به هیچ عنوان اول گیم سراغ بوت تراول نرید که دور ریختن 2 هزار گلده, ( مگه بخواهید فقط پوشر بازی کنید که اونموقع هم پوشرهای بهتری میشه جای اسپریت پیک داد ) بعضی اوقات هم البته فاز بوت توصیه میشه
حالا دیگه کیل گرفتن براتون آب خوردن میشه ... رو هرکس شارژ کردین موقعی که بهش نزدیک شدید اینویز کنید بعد که طرف بش خورد یه اتک هم تو اینویز بدید, التیمت بزنید و Urn هم بندارید روش ... طرف اگه تانک نباشه بعید میدونم زنده بمونه, زنده موند هم چند اتک بدین میمیره
یکم لحنتو بهتر کن ! یعنی چی هی دمو دقه میگی هیر نوب سگی بلده با این پلی بده و ... یا این آیتمو نوبا میرنو اینا ؟
در ضمن شما که هی مد cm cm میکنی آیتم bkb رو هم اضافه کن !
بعدشم اترنال با داگون 5 اگه خیلی زود پا بگیری بیاری خیلی خوبه ! فقط به شرط این که بازیو زود تموم کنید !
08-30-2015, 06:04 PM
Deadking
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Avenger_Sam
در ضمن شما که هی مد cm cm میکنی آیتم bkb رو هم اضافه کن !
نمیبینی نوشتم اگه تیم حریف اسپلر خطرناک داشت قبل از assasult برید BKB بگیرید ؟!
ماشالله این نظری که دادی رو آدم میخونه خیلی امیدوار میشه برای دوباره آموزش نوشتن در آینده
08-30-2015, 08:20 PM
| SirDemon |
هر چند میدونم نویسنده نقدپذیر نیست ولی نقدمو از دیدگاه خودم اینجا مطرح می کنم ( برای کسایی که میخوان یاد بگیرن )!
اولا نحوه اسکیل گیری درست نیست. ( یعنی speed اسکیل 1 مهم تر از ms خود spirit؟ مگه داریم!؟ مگه میشه؟!! ) ( میزانی که از سرعت حرکت شما به عنوان دمیج زده خواهد شد: 40%/34%/28%/22% ) این مال اسکیل سومه. بنابراین اول بازی یکبار اسکیل 1 و بعد 2 و 3 پر کنید.
در آیتم های رد شده blood stone وجود داره. spirit هیروییه که اگه magicer بشه نیاز به مانای فراوان داره. از اون جایی که تانک هم میشه آیتم مناسبیه. blood stone خاصیت deny به هیرو میده و چون spirit تو کار dive هست به دردش می خوره. از طرفی اسکیل های این هیرو cooldown پایین دارن و چون blood stone باعث زود respawn شدن میشه در نتیجه از این بابت هم فایده داره. کلا مفیده.
( نوشته شده: ursa هم اول هم وسط هم آخر بازی شما رو میزنه, حتی اگه 5% از خونش مونده باشه هم Full HP شما رو میزنه, شانس تون جلوش صفره ) باید بگم اصلا هم اینطور نیست! بستگی به شانس شما و سبک شما داره. magicer ها ursa رو راحت میزنن. پس با dagon build شما به راااحتی هرچه تمام تر ursa رو میزنین. در ضمن! اگر 5% از خونش باقی مونده باشه با charge شما میمیره :D . البته تست نکردم ولی در هر صورت الکی نیست که! اسسسسسسسسپیریته هااااا!
در ضمن راه کار برای آیتم Linken وجود داره. اگر طرف مقابل مثل nature مشغول push دادن باشه رو creep ها charge کنین و dust همراه داشته باشین. و همین روش برای دیگر هیرو های linken دار.
blink هم جدیدا مد شده. همه blink میارن ( البته به غیر از هیرو های blink دار ) . بلامانع هست. ببینید بیندیشید دوست داشتید بیارید.
spirit هیروی آسونیه و سخت نیست بازی با این هیرو جز لذت چیز دیگه ای به همراه نداره.
با تشکر از تمام بازدید کنندگان
08-30-2015, 08:26 PM
رهی
هم اول هم وسط هم آخر بازی شما رو میزنه, حتی اگه 5% از خونش مونده باشه هم Full HP شما رو میزنه, شانس تون جلوش صفره
ursa
واقعا؟ :| اگه من داگون بزنم با ethernal چی؟ :|
08-31-2015, 04:50 AM
Deadking
نقل قول:
نوشته اصلی توسط | SirDemon |
هر چند میدونم نویسنده نقدپذیر نیست ولی نقدمو از دیدگاه خودم اینجا مطرح می کنم ( برای کسایی که میخوان یاد بگیرن )!
اولا نحوه اسکیل گیری درست نیست. ( یعنی speed اسکیل 1 مهم تر از ms خود spirit؟ مگه داریم!؟ مگه میشه؟!! ) ( میزانی که از سرعت حرکت شما به عنوان دمیج زده خواهد شد: 40%/34%/28%/22% ) این مال اسکیل سومه. بنابراین اول بازی یکبار اسکیل 1 و بعد 2 و 3 پر کنید.
در آیتم های رد شده blood stone وجود داره. spirit هیروییه که اگه magicer بشه نیاز به مانای فراوان داره. از اون جایی که تانک هم میشه آیتم مناسبیه. blood stone خاصیت deny به هیرو میده و چون spirit تو کار dive هست به دردش می خوره. از طرفی اسکیل های این هیرو cooldown پایین دارن و چون blood stone باعث زود respawn شدن میشه در نتیجه از این بابت هم فایده داره. کلا مفیده.
( نوشته شده: ursa هم اول هم وسط هم آخر بازی شما رو میزنه, حتی اگه 5% از خونش مونده باشه هم Full HP شما رو میزنه, شانس تون جلوش صفره ) باید بگم اصلا هم اینطور نیست! بستگی به شانس شما و سبک شما داره. magicer ها ursa رو راحت میزنن. پس با dagon build شما به راااحتی هرچه تمام تر ursa رو میزنین. در ضمن! اگر 5% از خونش باقی مونده باشه با charge شما میمیره :D . البته تست نکردم ولی در هر صورت الکی نیست که! اسسسسسسسسپیریته هااااا!
در ضمن راه کار برای آیتم Linken وجود داره. اگر طرف مقابل مثل nature مشغول push دادن باشه رو creep ها charge کنین و dust همراه داشته باشین. و همین روش برای دیگر هیرو های linken دار.
blink هم جدیدا مد شده. همه blink میارن ( البته به غیر از هیرو های blink دار ) . بلامانع هست. ببینید بیندیشید دوست داشتید بیارید.
spirit هیروی آسونیه و سخت نیست بازی با این هیرو جز لذت چیز دیگه ای به همراه نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rahi_jj
هم اول هم وسط هم آخر بازی شما رو میزنه, حتی اگه 5% از خونش مونده باشه هم Full HP شما رو میزنه, شانس تون جلوش صفره
ursa
واقعا؟ :| اگه من داگون بزنم با ethernal چی؟ :|
معمولا برای یورسا BKB نمیرن ؟!
والا تو دهات ما که میرن شهر رو نمیدونم :|
در ضمن اون نوع اسکیل گیری هم پرطرفدار ترین نوع اسکیل گیری در جهان برای اسپریت بود که در dotabuff ثبت شده
08-31-2015, 10:00 AM
رهی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Deadking
در ضمن اون نوع اسکیل گیری هم پرطرفدار ترین نوع اسکیل گیری در جهان برای اسپریت بود که در dotabuff ثبت شده
من اگه اینویز کنم چی؟ :|
08-31-2015, 10:06 AM
Deadking
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rahi_jj
من اگه اینویز کنم چی؟ :|
تعجب میکنم اسپریت اینویز و داگون 5 و اترنال داشته ( 17-16 هزار گلد )
یعد یورسا یه لینکن نداشته ....
تازه اگه یورسا Full HP باشه دیگه این استراتژی که شما گفتی جواب نمیده
08-31-2015, 11:57 AM
| SirDemon |
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Deadking
ننوشتم تو جواب بدی! نوشتم کسی که فکر می کنه و چرت و پرت نمیگه ببینه. تو استاد! تو خدا! الله اکبر!!! یکی اینو جمع کنه تورو خدا! خیلی رو اعصابه!!!! خیلیییی!!!!
08-31-2015, 12:05 PM
Milad._.R
عکس ها رو هم در آپلودسنتر متفرقه (اپسرا) آپلود نکنید .
اولا اینی که میگین لینکن ضد اسپیریت هست توی مپ جدید چرته محضه .... اوایل بازی یه urn of shadow میاری. بعدشم 1 اسپیریت با لینکن تو کولدان نمیره فقط لینکن کنسل میشه و درجا دوباره شارج میکنی .... وقتی رسیدی بش شاید لینکن بره تو کولدان واسه همین یا urn میندازی رو دشمن تا لینکن کنسل شه ... بعدشم 6 میکنی .... پس لینکن دیگه ضد اسپیریت نیست.
درباره اترنال دگون هم باید گفت که یورسا یه آلتیمیت داره که 90٪ دمیج کمتر میخوره ... کافیه قبلا از ریدن اسپیریت اونو بزنه ... حالا شما میتونی با خیال راحت اترنال و دگون بزنی که کلا فک نکنم 200 تا دمیج هم بخوره .... بعد از اون چجوری میخوای یورسا رو بزنی من نمیدونم. حالا BKB بماند
08-31-2015, 12:11 PM
reza11
نقل قول:
نوشته اصلی توسط | SirDemon |
به نظرتون بهتر نیست 1 و 3 بازی کنه؟ البته هر کس روش خودش رو داره ولی به نظرم 1و3 میتونه بهتر باشه ...
ضمنا لینکن هم دیگه نمیتونه جلو شارج اسپیریت رو بگیره ... جون اسپیریت تا شارج نکنه (یعنی تا شروع به دویدن نکنه) اسپل 1اش تو کولدان نمیره ...
08-31-2015, 01:12 PM
رهی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Deadking
تعجب میکنم اسپریت اینویز و داگون 5 و اترنال داشته ( 17-16 هزار گلد )
یعد یورسا یه لینکن نداشته ....
تازه اگه یورسا Full HP باشه دیگه این استراتژی که شما گفتی جواب نمیده
تو لینکن بگیر من یه آیتم میگیرم میزنم لینکن بپره :|
08-31-2015, 06:38 PM
Deadking
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad._.r
عکس ها رو هم در آپلودسنتر متفرقه (اپسرا) آپلود نکنید .
اولا اینی که میگین لینکن ضد اسپیریت هست توی مپ جدید چرته محضه .... اوایل بازی یه urn of shadow میاری. بعدشم 1 اسپیریت با لینکن تو کولدان نمیره فقط لینکن کنسل میشه و درجا دوباره شارج میکنی .... وقتی رسیدی بش شاید لینکن بره تو کولدان واسه همین یا urn میندازی رو دشمن تا لینکن کنسل شه ... بعدشم 6 میکنی .... پس لینکن دیگه ضد اسپیریت نیست.
این رو مطمئنی که 1 بزنیم فقط لینکن تو cd میره و اون حرفی که راجب اُرن زدین ؟
من خودم جدیدا تست نکردم
08-31-2015, 08:34 PM
| SirDemon |
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza11
به نظرتون بهتر نیست 1 و 3 بازی کنه؟ البته هر کس روش خودش رو داره ولی به نظرم 1و3 میتونه بهتر باشه ...
ضمنا لینکن هم دیگه نمیتونه جلو شارج اسپیریت رو بگیره ... جون اسپیریت تا شارج نکنه (یعنی تا شروع به دویدن نکنه) اسپل 1اش تو کولدان نمیره ...
والا من در مورد اسکیل گیری فکر نمی کنم کار درستی باشه که 1 و 3 پر کنیم. این که پر طرفدارترین اسکیل گیری این روشه دلیل نشد. اکثر player ها noob هستن و قرار نیست درست ترین اسکیل گیری پرطرفدارترین باشه. اما این موضوع به فکر شما بستگی داره. از نظر من ms برای این هیرو از هرچیزی مهم تره. اما میل خودته. ;)
در مورد لینکن و شارج اسپریت نمی دونم... خودم با چشم خودم ندیدم. اما درستش اینه که لینکن جلو شارج رو بگیره.
08-31-2015, 09:48 PM
Fundamental
سلام
ممنون از آموزش.
وقتی من Nature می کشم همش این هیرو جلوم میوفته ،اصلا رو اعصابه ،یه بار یادمه همه اتکاش بش شد؛ :( یعنی پاره شدم.
داداش اگه مشکلی با ترجمه یا چیزی داشتی پیام خصوصی بده.
ایشالا آموزش بهتری بشه.
موفق باشید.@};-
08-31-2015, 09:59 PM
[DR.[mmL
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza11
داداش من یه زمان np RAT میرفتم واسه همین counter pick جلوم sb پیک میکردم واسه همین من linken میرفتم ولی وقتی اسپیریت charge میکرد میرفت تو cd و نمیتونست دوباره charge کنه ...... شما تست کردی که میگید ؟ میشه ریپلی بزارید
09-01-2015, 12:02 AM
reza11
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [DR.[mmL
داداش من یه زمان np RAT میرفتم واسه همین counter pick جلوم sb پیک میکردم واسه همین من linken میرفتم ولی وقتی اسپیریت charge میکرد میرفت تو cd و نمیتونست دوباره charge کنه ...... شما تست کردی که میگید ؟ میشه ریپلی بزارید
در جواب همه ی دوستانی که از من نقل گرفتن باید بگم :
ببینید آموزش برای دوتا2 هست و طبق جدیدترین پچ دوتا2 ... زمانی که شما با اسپیریت روی هیروی لینکن دار شارج میکنید برای بار اول لینکن میره تو کولدان ولی شارج اسپیریت تو کولدان نمیره ... چون زمانی شارج اسپیریت تو کولدان میره که این هیرو حتی برای 1صدم ثانیه با شارجش حرکت کنه ... وقتی شما رو لینکن میزنی هیرو هیچ حرکتی نمیکنه پس همچنان شارجش آمادست ..
اینی که میگم تست شده ... حتی توی مپ 83 دوتا هم کار میکنه ... میواید برید امتحان کنید.
----------------------------------------------
اقای Deadking در مورد ارن هم که گفتید ... کولدان لینکن فک کنم 17 ثانیه هست ... وقتی شارج میکنی تا زمانی که به دشمنی که لینکن داره برسی ممکنه از 17 ثانیه بیشتر بشه .. یعنی بخوای درجا 6 اسپیریت رو بزنی 6ات با لینکن میپره ... واسه همین یه ارن میندازی روش که لینکن بپره بعد 6 میکنی روش.
در مورد لینکن هم باید گفت لینکن تمام اسکیل های تارگتی رو میپرونه حتی 6 دووم.
09-01-2015, 10:10 AM
IR_Prince
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza11
در جواب همه ی دوستانی که از من نقل گرفتن باید بگم :
ببینید آموزش برای دوتا2 هست و طبق جدیدترین پچ دوتا2 ... زمانی که شما با اسپیریت روی هیروی لینکن دار شارج میکنید برای بار اول لینکن میره تو کولدان ولی شارج اسپیریت تو کولدان نمیره ... چون زمانی شارج اسپیریت تو کولدان میره که این هیرو حتی برای 1صدم ثانیه با شارجش حرکت کنه ... وقتی شما رو لینکن میزنی هیرو هیچ حرکتی نمیکنه پس همچنان شارجش آمادست ..
اینی که میگم تست شده ... حتی توی مپ 83 دوتا هم کار میکنه ... میواید برید امتحان کنید.
----------------------------------------------
اقای Deadking در مورد ارن هم که گفتید ... کولدان لینکن فک کنم 17 ثانیه هست ... وقتی شارج میکنی تا زمانی که به دشمنی که لینکن داره برسی ممکنه از 17 ثانیه بیشتر بشه .. یعنی بخوای درجا 6 اسپیریت رو بزنی 6ات با لینکن میپره ... واسه همین یه ارن میندازی روش که لینکن بپره بعد 6 میکنی روش.
در مورد لینکن هم باید گفت لینکن تمام اسکیل های تارگتی رو میپرونه حتی 6 دووم.
آیا ارن لینکن را میپراند ؟ بعید بدانم
09-01-2015, 11:43 AM
reza11
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IR_Prince
آیا ارن لینکن را میپراند ؟ بعید بدانم
لینکن هر چی که تارگتی باشه رو میپرونه ... من دیگه حرفی ندارم. :|
09-01-2015, 12:55 PM
Prince Of Persian
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza11
درباره اترنال دگون هم باید گفت که یورسا یه آلتیمیت داره که 90٪ دمیج کمتر میخوره ... کافیه قبلا از ریدن اسپیریت اونو بزنه ... حالا شما میتونی با خیال راحت اترنال و دگون بزنی که کلا فک نکنم 200 تا دمیج هم بخوره .... بعد از اون چجوری میخوای یورسا رو بزنی من نمیدونم. حالا BKB بماند
urn لینکن رو کنسل نمیکنه
با اسپیریت 1 کنی هم خود اسپل هم لینکن میرن Cd
09-01-2015, 12:59 PM
Prince Of Persian
همه اینارو هزار بار امتحان کردم icefrog خر نیست ک
5k پول linken بدی بعد یه urn 800goldi بپرونتش لولز
09-01-2015, 02:15 PM
WardeN
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince Of Persian
حرف منطقیه.
09-01-2015, 04:40 PM
reza11
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince Of Persian
شما یه بار امتحان کنی میفهمی .
ضمنا داگون لول 5 7700 تا پولشه ... اگه به پول باشه باید داگون رو هم رد نده خیر سرش 7700 تا پولشه ...
چه ربطی داره .. ایتم لینکن تمام ایتم ها و لول های تارگتی رو میپرونه ... مثل همون ارن .
در مورد اسپیریت هم واقعا دیگه حرفی ندارم .... اقا کاری نداره که برو دوتا1 مپ83 با یکی از دوستات تست کن.
09-01-2015, 04:57 PM
Prince Of Persian
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza11
ضمنا داگون لول 5 7700 تا پولشه ... اگه به پول باشه باید داگون رو هم رد نده خیر سرش 7700 تا پولشه ...
چه ربطی داره .. ایتم لینکن تمام ایتم ها و لول های تارگتی رو میپرونه ... مثل همون ارن .
در مورد اسپیریت هم واقعا دیگه حرفی ندارم .... اقا کاری نداره که برو دوتا1 مپ83 با یکی از دوستات تست کن.
دوتا 1 چیه دیگه؟ مگه هنوز واسش مپ میاد من گفتم دوتا 2 رو میگی
09-01-2015, 04:59 PM
Prince Of Persian
من توی دوتا 2 امتحان کردم اومدم لینکن Weaver رو بردارم با urn نشد
دوتا 1 رو نمیدونم
09-01-2015, 05:22 PM
[DR.[mmL
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza11
داداش من شرط میبندم توی دوتا 2 charge اسپیریت با linken میره تو cd
09-01-2015, 07:26 PM
WardeN
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [DR.[mmL
داداش من شرط میبندم توی دوتا 2 charge اسپیریت با linken میره تو cd
اصلاً اگه نره باگه به نظر من... باید فیکس شه :|
09-01-2015, 08:58 PM
| SirDemon |
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza11
اسپیریت تست شد. شارج اسپیریت cd میره و لینکن ضدش هست
با تشکر
09-15-2015, 02:54 AM
ABNightmare
الان اینی که میگم در مورد این هیرو درسته یا نه ؟ آخه از بس یکی گفت این یکی گفت اون ، نمیدونم کدوم درسته کدوم غلطه !! :|
با spiritbreaker روی یک هیروی linkensphere دار اسکیل1 (charge) بزنی هم اسکیل 1 اسپریت و هم لینکن میرن توی CD یا نه؟
URN of shadows هم linkensphere رو میپرونه و توی cd قرار میده؟
اسکیل3 اسپریت با آیتم های bash یا mini bash مثل skull basher , mkb استک میشه؟
09-16-2015, 09:27 AM
Lord_Crusader
عــاقا میشه منظورتون رو از رشد پایین اگیلیتی تــــــــوضیح بدین ؟! مرسی !
09-16-2015, 09:33 AM
Apdentist
رشد پایین اگیلیتی = یعنی مثلا یه هیرو مثل techies( مثلااااا) اگیلیتیش توی کل بازی زیادی تغییری نمیکنه درسته؟ اگیلیتی = attack speed ش زیاد بالا نمیره و میشه گفت خیلی کم زیاد میشه یا مثلا dazzle ( بازم مثلا) هیرو هایی از این قبیل مثل
zeus -ogre -pugna -pudge-puck- disruptor -tinker- و ... که اگیلیتیشون توی بازی تغییرات چندانی نداره ر و بهشون میگن رشد اگیلیتیشون پایین! اما هیرویی مثل alchemist رو در نظر بگیرید -اوایل اگیلیتیش کم هست ولی به مرور بسیار بسیار زیاد میشه اینو بهش میگن رشد اگیلیتی بالا یا مثال دیگه anti mage،ولی آنتی میج واقعا اگیلیتیش خودش بالا هست چه در erly game چه در mid game و چه در late game .
اضافه شدن شما رو به جمع دوتا باز تبریک میگم:smile74::
یا مثلا spectre که خیلی شاخ هست توی لیت گیم ولی بازم رشد اگیلیتیش پایین هست
اگه سوال دیگه ای درباره دوتا2 دارید لطف کنید اینجا مطرح کنید
الان اینی که میگم در مورد این هیرو درسته یا نه ؟ آخه از بس یکی گفت این یکی گفت اون ، نمیدونم کدوم درسته کدوم غلطه !! :|
با spiritbreaker روی یک هیروی linkensphere دار اسکیل1 (charge) بزنی هم اسکیل 1 اسپریت و هم لینکن میرن توی CD یا نه؟
URN of shadows هم linkensphere رو میپرونه و توی cd قرار میده؟
اسکیل3 اسپریت با آیتم های bash یا mini bash مثل skull basher , mkb استک میشه؟
هم لینکن تو cd میره هم اسکیل
urn of shadow روی لینکن کار نمیکنه
3 اسپریت هم با مینی بش Skull Basher و Abbysal Blade استک نمیشه ولی با مینی بش Monkey King Bar استک میشه ( ولی باز معمولا کریت 2 رو اسپریت میبندن از مانکی بهتره واسش )
09-17-2015, 10:56 AM
old wow
یه چیزی چرا استورمو زد این هیرو قرار ندادید .استورم تواول بازی از این هیرو میخوره ولی وقتی 6 بشه اسپیریته که از اون می خوره چون شارژش تقریبا بی کاربرد میشه .ولی اگر بازی به مید برسه استورم فقط یه بلاد استون میخواد تا این هیرو رو جم کنه.بلاد استون آیتم مفیدی هست واسه ی این هیرو .در زمن فک کنم دمیج ارن آف شادو پیور باشه.
09-17-2015, 11:09 AM
Deadking
نقل قول:
نوشته اصلی توسط old wow
یه چیزی چرا استورمو زد این هیرو قرار ندادید .استورم تواول بازی از این هیرو میخوره ولی وقتی 6 بشه اسپیریته که از اون می خوره چون شارژش تقریبا بی کاربرد میشه .ولی اگر بازی به مید برسه استورم فقط یه بلاد استون میخواد تا این هیرو رو جم کنه.بلاد استون آیتم مفیدی هست واسه ی این هیرو .در زمن فک کنم دمیج ارن آف شادو پیور باشه.
مگه هیرویی هم هست که استورم نزنه ؟
09-17-2015, 12:05 PM
amirbkt
doom;)
داش محض اطلاع یه زمانی هرکی تو گیم نت اسپریت بریکر ور میداشت اینقد کتک میزدیمش تا دیگه اسپریت پیک نکنه
خیلی ضعیف جلوه دادی اسپریت رو واقعا تو تعجب موندم مخصوصا اینکه اقانیم رو توصیه نمیکنی که من تو 70 درصد مواقع دیدم ایتم سوم میارن
به نظر من به جای دوتا هارت یه ایتم کاربردی تر مثل اینویز کامل یا لوتوس ارب یا بلود استن بهتره
09-17-2015, 12:35 PM
Deadking
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirbkt
doom;)
داش محض اطلاع یه زمانی هرکی تو گیم نت اسپریت بریکر ور میداشت اینقد کتک میزدیمش تا دیگه اسپریت پیک نکنه
خیلی ضعیف جلوه دادی اسپریت رو واقعا تو تعجب موندم مخصوصا اینکه اقانیم رو توصیه نمیکنی که من تو 70 درصد مواقع دیدم ایتم سوم میارن
به نظر من به جای دوتا هارت یه ایتم کاربردی تر مثل اینویز کامل یا لوتوس ارب یا بلود استن بهتره
دووم جلوی استورم آیتم میاره ؟
از نظر dotabuff هم استورم به عنوان کانتر دووم ثبت شده ....
این عکسی که شما گذاشتی مربوط به پلیر هاست.
یعنی توی این هفته پلیر هایی که Doom پیک کردن در برابر SS تقریبا -0.87% (که خیلی % کمی هم هست) ضعیف تر بودن.
دلیل هایه زیادی هم میتونه داشته باشه به عنوان مثال ممکنه اون Doom نووب باشه یا اصلا ulti نزده باشه یا 5v1 ulti زده و ...
در هر حال اگه Doom ،SS بشه و خودی ها هم نزدیکش نباشن به احتمال 90% مرده.
09-17-2015, 12:50 PM
[DR.[mmL
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Deadking
دووم جلوی استورم آیتم میاره ؟
از نظر dotabuff هم استورم به عنوان کانتر دووم ثبت شده ....
doom مادره storm رو به بهشت نازل میکنه شما حتما ندیدی که اینو میگی ...... doom باید shadow blade + aghanim بیاره اونوقت storm رو عین سگ rape میکنه ( storm اگه لینکن هم بیاره پلیر doom به قدری رفلکسش بالا هست که اول lvl?death بزنه بعد که لینکن پرید doom کنه و shadow blade بزنه همینجوری پا به پای storm بره )
هیروهای doom و storm هیچ ربطی به هم ندارن که میگید storm مگه میذاره doom آیتم بیاره .... doom میره jungle اونوقت storm هم مید میره ربطی به هم ندارن
09-17-2015, 01:47 PM
Deadking
اگه دووم تا این حد کانتر استورم هست چرا تو Ti به عنوان کانتر استورم پیکش نکردن عقلشون یا رفلکسشون نرسید ؟!
1- بازی سطح بالا باشه تو همون جنگل هم پدر دووم رو درمیارن مغز خر نخوردن بذارن هارد کری فری فارم باشه که دووم هم گنک شه تمومه نه اسکیل فرار داره نه آرمور ( کلاء بازی ای که توش هارد کری فری فارم باشه سطحش معلومه )
نقل قول:
doom میره jungle اونوقت storm هم مید میره ربطی به هم ندارن
2- استورم تا ابد مید میمونه ؟ لول 8-9 جوین دادن هاش شروع میشه و جوین دادن شامل رفتن به جنگل با اسموک برای پیدا کردن هیروی جنگلر هم میشه
که البته همونطور که گفتم دووم هم فری فارم نیس اگه تیم حریف اندازه ی گنجشک هم عقل داشته باشن جنگلو براش جهنم میکنن
3- بله اگه دووم اقانیم و شادو بلید داشته باشه و لول 11 هم باشه ( که عمرا جلوی استورم اینقدر پا بگیره ) و بتونه استورم رو تنها گیر بیاره و دووم کنه استورم میمیره ... ولی برعکسشم اگه استورم بتونه دووم رو تنها گیر بیاره اون دووم هست که مُرده و یک درصد امکان نداره از سایلنس اورچید زنده دربیاد ( خرج شادو بلید هم یه داست 200 سکه ای هست استورم هم نوب نیس بدون داست بره گنک دووم )
که باز هم اینجا واضح است که استورم خیلی بیشتر و راحت تر دووم رو میزنه
دووم هر 100 ثانیه یه بار میتونه استورم رو بزنه ( که اونم استورم بلاداستون داره سریع زنده میشه )
ولی استورم به دلیل CD فوق العاده کمی که اورچید و اسکیل های باگش دارن هربار که دووم رو توی مپ ببینه دووم مُرده
کلاء هرطور فکر میکنم پیک دووم به عنوان کانتر استورم خیلی مسخرس اونم دووم این پچ ....