سکرت رو ترکوند : |
اول بازی به پیکشون خندیدم ولی . . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
سکرت رو ترکوند : |
اول بازی به پیکشون خندیدم ولی . . . .
من واقعا تو تعجبم که چهطوری بازی رو باختن.
eg هم فرست بن , od رو بن کردند ...
سکرت هم جلو luquid میبازه یه پایه فینال هست :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سکرت برد. 2-1
اسون 2 تا دیواین بست توی 1 prophet گیر کرد مرد XD
واقعا افرین داشتند prophet و invoker
عالی بود عالی
بازی آخر یه جور استرسی گرفته بودم که تپش قلبمو با چشام میدیدم:D
بازی misery عالی بود عالی
با یه سیاست خیلی خوب mega کردن و در آخر دشمنو کشیدن بیس خودی و divine هارو گرفتن
2 بار enyv سوتی داد بدم سوتی داد ولی قابل چشم گیری بودن
تبریک به خودم تبریک به شما تبریک به همه:D
واقعا گیم 3 secret vs EG به نظرم تا الان قشنگ ترین بازی کل تورنومنت بود w33 عالی بازی کرد
خیلی هم قشنگ پوش دادن و مگا کردن
Liquid که داره عالی بازی میکنه درفت هاش هم دلیل اصلی بردش هست.
امید وارم قهرمان بشه با این که روی یه تیم دیگه battle pass زدم.
جوری که arz ری* ا........ تو 8 سال ن*ید :d
فکر کنم 4 بار مثل ... پرید وسط 4 یا 5 تا هیرو مرد خییییللییییییی سکرت بازی رو جلو بود به خاطر فید دادن این نزدیک بود ببازن . تازه بازی دوم هم بماند که MANAVOID زد روی کریپ ......... یعنی بدترین بازیکنی که تا حالا توی همچین مسابقاتی دیدم.
اینم قیافه بازیکنا سکرت بعد دیدن بازیش :tonguewaggleplz:
http://uupload.ir/files/cxvv_hzoenbu.jpg
در کمال اعجب تیم col زد دهن تیم a زو سرویس کرد =))
این chessie عجب اینوکری بازی کرد توی بازی دوم جلوی A
یعنی اگه یه تیم باشه که همیشه جلوی EG واسته Secret هست در کمال تعجب Secret همینجوری داره میرسه فینال !
البته اگه این Super trash envy درست بازی کنه :D ... یه تنه داشت بازیه زیبای secret رو به فنا میداد :) .
Ok ... تیم ما که حذف شد رفت :D ... از Alliance بعید بود همچین اشتباهی بکنه رو اون فایت جای روش بازیو باختن تابلو بود OD میخواد bb کنه و با relocate بیان ولی هیچ کس b نداد از رو شکم سیری بازی میکردن :| .
[A] واقعا مزخرف بازی کردن. برعکس تیم col واقعای بازی خوبی نشون دادن مخصوصا پلیر Zfreek که توی گیم سوم عالی کار کرد. Alliance توی تیم فایت ها مخصوصا تیم فایت روشان به شدت ضعف نشون دادن و col هم با بن کردن batrider و lone druid واقعا دستشون رو بست. در مجموع باخت بازی آخر کاملا تقصیر s4 بود به نظر من، چون بقیه تیم جایی کم نذاشتن.
امروز که من هرچی یش بینی کردم اشتباه در اومد
liquid برد mvp رو
secret برد EG رو
الان هم coL برد allaince رو
امیدوارم تیم مورد علاقم (OG) ببره ...
ppy vs kky
نبرد اینا جالبه . خیلی با هم بودن اینا (هردوشون قبلا navi بودن و خود kky هم یه زمان تو secret بود)
من فکر کنم Liquid ببره بازیو . این ee بالاخره یه جا باعث متوقف شدن secret میشه . تیم من که باخت ( [A] ) الان از نظرم حق liquid هست خودشو نشون بده .
خیلی عجیب بود
چطور [a] انقدر بد بازی کرد؟
:-?
من گفتم با يه درفت خوب ميشه جلو alliance رو گرفت بعضي از دوستان كم مونده بود منو بزنن
بازي tl و ts ديدني خواهد بود
به شخصه هر دو تيمو دوس دارم ولي ترجيح ميدم سكرت ببره
عشقه ديگه نميشه كاريش كرد
البته ديگه رتبه ٤ هردو تيم حتمي هست الانش ٢٠٠ هزار بردن
ولي انصافي حق misery هست يه جايزه درس حسابي ببره
لامصب از زمان ti1 بوده
با این کارایی که امروز rtz و mushi با sven کردن ......
واقعا بازی قشنگی بود گیم 2 og vs fnatic
بزرگ ترین comeback که تا اینجای تورنومنت بوده ...
واقعا توصیه میکنم کسسایی که ندیدن replay بازی رو حتما از مین 50 به بعد ببینن یا حداقل highlight بازی رو از youtube
اول بازی که کاملا هیرو های OG رو مخصوصا miracle رو از بازی عقب انداختن به خاطر گنک های قشنگ fnatic
fantic سر 3-4 تا اشتباه کوچیک بازی رو باخت
یکی از مشکلات fnatic هم این بود که counter inlitate قوی داشت اما هیروی برای پوش high ground نداشت
و یکی از فایت ها که کلیدی ترین فایت بازی برای comeback OG بود به خاطر همین مشکل نداشتن هیرو برای پوش high ground باختن و در اون فایت mushi 3 بار مرد
بازی سوم Fly **** با این درفت هاش!!!
این که chen رو بن نکرد بزرگ ترین حماقت کل مسابقه بود.
جالبه .... از تیمای دایرکت اینوایت فقط دوتاشون منودن
اصلا هر تورنومنتی که Valve برگراز میکنه هیچ جوره قابل پیش بینی نیست.
فقط TI3 قابل پیش بینی بود که na'vi و A میان بالا.
اين تورنمنت نشون داد كه بهترين تيم تو دنيا معنا نداره
هيچي قابل پيش بيني نيس
Fnatic و MVP و coL يه جوري تو اين مسابقات خودنمايي كردن كه هيشكي انتظارشو نداشت
خصوصن coL كه واقعن عالي بود كارشون
اگه دقت كنين كاپيتانشون وقتي درفت ميكرد يه دفتر يا كتابي دستش بودو ميخوندش كسي ميدونه چيه؟
همون پستاي اول گفتم هيچي قابل پيش بيني نيس لامصب فك كنم battle pass همه به فاك اعظم نايل شد:D
يعني 4 تا مدعي اصلي كه Eg و alliance و ehome و OG بودن 3تاشون حذف شدن واقعن جاي بسي تامل داره
الانش نميتونم بگم كي ميره فينال
ولي قبول دارين بهترين بازيكن تا الان Misery بوده؟
بازي هاي گروهي كه اونجوري با tide درخشش كرد و اين بازي هاي اخير با lone و nature تركوند خصووصن بازي هاي جلو eg به قطع بهترين بازيكن ميدان بود
فقط ميخوام بدونم كي ميخواد قهرمان شه
جالبه تو 3 تا ديداري كه در پيشرو داريم 2 تا تيم اروپايي ، *2 تا تيم آمريكايي و 2 تا تيم جنوب شرق آسيا مقابل هم قرار گرفتن
این که میگی Misery کاملا علاقه شخصیه
QO و KKY خیلی بهتر از Misery عمل کردن. midone هم خیلی خوب بوده.
خب تیم ما هم حذف شد :(
امیدوارم در بازی های آینده بتونن اشتباهات رو جبران کنن
مخصوصا درفت های fly اشتبلاهاتی داره که همش od رو توی pool free میزاره سر بازی با secret هم به خاطر این اشتباه میشه گفت باختن
گیم 3 با fnatic که chen رو هم گذاشت ...
moon هم زیادی agreesiv هست
کلا سبک بازی OG هیرو هایی هستن که بتونن space creat کنن تا miracle فارم کنه اما گیم اخر هم نتونست خوب فارم کنه هم خیلی زیاد مردن و کل گیم برای og بد fail شد
miracle خیلی بد بازی کرد.
جلوی مدوسا به چه امیدی اسون برداشتند؟
og vs col عجب comeback i بود.اسون لول 23 بود و فول آیتم.ترکس هم لول 15 و نصف ایتما اسون ولی بردن!
secret هم قهرمانه
من احتمال قوی میدم که برنده کل مسابقات همون برنده بازی Secret و Liquid باشه که اونم احتمالا Liquid هست . گرچه خودم طرفدار Secret هستم ولی باز هم فکر کنم TL بهتر بازی میکنه. kky هم جدیدا عالی درفت میکنه.
صرفا جعت اطلاع شما گیم 1 sven برای og پیک 4 بود در خالی که medusa آخرین پیک fnatic بود
و یه جورایی sven denid pick بود چون که شرایط fantic طوری بود که میخواستن 100% sven پیک بدن
و اینکه شما بر چه اسا میگی بد بازی کرد ؟
sven مین 28 power trds - helm - armlet - bkb - s&y - moonshard داشت که یه جورایی رکورد زد ...
به خاطر این میگم که اولا دگر نداشت!جلوی disruptor و beastmaster
دوما توی 3 فایت آخر دقیقا وسط وایمیساد.
beastmaster دگر میکرد 6 و اینووکر لولاشو خالی میکرد بعدشم enigma 6 میکرد.
miracle به نظر من خیلی بد بازی کرد.
Fanatic هم حذف شد.
انصافا FoReV تا این جا بهترین hardliner بود که دیدم
بازی اول با Void انقدر قشنگ ulti میزد که Fanatic مجبورکرد ف از ulti هیرو Tide قط برای Void استفاده کنه !!!!
خوب سکرت بازی اولو برد.
فقط سوالم اینه kky چرا اینطوری آیتم بسته بود؟؟؟ لژیون مکانسم؟
بالاخره رپییر توی بازی چهارم جواب داد
بیچاره mind control بعد بازی پاش لیز خورد روی پله ها جلوی این همه تماشاچی خرد زمین :(
تا اینجا درست پیشبینی کردم و سکرت 2-0 بر liquid رو.
eg هم میبره و میره فینال از سکرت میبازه...
البته اگه mvp بیاد فینال سکرت میبازه چون جلوی استراتژی فست پوش خیلی ضعیفه
بازی سوم EG با Secret خیلی بهم درد کرد! منتظر انتقام اون هم تو فینالم...
Pugna باید پیک میشد چون بعد از مدت ها به w33 invoker دادن و معلوم بود شوک شدن از طرفی وقتی پیک شد میدونستن هیروی ضعیفی هست و نمیتونه late دووم بیاره به همین خاطر خواستن early game بازی رو تموم کنن که sumail چند بار gank شد و همه چی خراب شد.
rapier دوم rtz هم اشتباه بود اما چون بقیه buyback نداشتن مجبور شد ببنده و شانسشون رو امتحان کنن که نشد...فردا فینال تو ۴ تا بازی تموم میشه EG هم ۳-۱ میزنه secret رو فقط داشته باشید ببینید چی میشه...