انصافي نامردي نيس secret قهرمان نشه؟
ما دل نداريم؟
TI بستون نبود؟
:D
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافي نامردي نيس secret قهرمان نشه؟
ما دل نداريم؟
TI بستون نبود؟
:D
بازی سوم eg vs secret رو یادم نیست همونه که اسون 2 تا دیواین داشت؟اصلا دیواین نیاز نداشت!
قهرمان فینال به نظر من به بازی الا بستگی داره اگه mvp بیاد سکرت میبازه شک نکنید.ولی سکرت میتونه eg رو بزنه.
راستی این بازیه دومه eg 1-0 جلوست؟
بازی دومم برد.
البته جلو بود ولی داشتن comeback میخوردن که اسلارک باید bkb میرفت که نرفت.
اونم از اینووکر از بس گنک شد eg رو انداخت جلو.
نمیدونم چرا eg eart رو بن نکرد داد میزد میخواد eart رو پیک بده.
واسه همین ارت داشتن بازی رو میبردن که البته ursa و lanaya نذاشتن.
یه جا بود اسلارک داشت rs میزد.این واقعا نمیفهمید lanaya 6 کاشته؟!!بعدم که fear مثه عن پرید وسط خودشو کشتXD
الان چی میشه ؟eg و liquid با هم بازی میکنند برنده میره فینال جلو سکرت؟mvp هم کلا حذف شد؟
جالبی اینه که بعد از این که a حذف شده دو نفر امدن بهش رای دادن اون بالا :d
جالبي ديگش اينه كه تا يكي دو روز قبل فقط من به سكرت راي داده بودم شده 3 تا:d
فردا صبح ساعت چنده؟
حیف من مدرسم :(
یه بهونه ای جور میکنم نمیرم
راستی فک کنم من نفر اولی بودم که به سکرت رای دادم :|
نمیدونم چی بگم ... بازی دوم LIQUID ترکوند EG رو ولی EG باید بازی اول رو میبرد خراب کردن اون فایت آخری
Liquid میره واسه انتقام توی فینال مقابل Secret.
خیلی خوشحالم که تیم این ادم به فینال رسید ، ادمی که بیچاره چه کارهایی که باهاش نکردن از دوستش puppey بگیر تا این rtz عوضی
من نمیدونم این kky چه علاقه ای داره جلوی سکرت همش early پیک بده :|
خوب عزیز من جلو سکرت جواب نمیده حالا هی early پیک کن ، هارد کری پینک نکن هی بباز :|
فینال eg vs secret خیلی جذاب تر میشد ... ولی خوشحالم که kuro قدرت نمایی کرد یه تنه این تیمو فینال رسوند بقیه بازیکنا تو عمرشون از یک چهارم نهایی یه تورنومنت مهم هم بالاتر نیومده بودن تا حالا .
یکی از دلایل کنترل خوب secret اینه که :
puppey و kuro یه عمره در کنار هم بودن و شناخت خوبی از هم دارن همین توی پیک و بنشون تاثیر زیادی داره ، دوتاشون بهترین کاپیتانای دنیان به نظر من
اما secret بازیکنایی مثل w33 داره که بازی اول دیدن چطوری necro رو کنترل کرد
WP contorl mid vs MB . خوب بازی کردن توی بازی دوم . اینوکرم عالی بود
w33haa این آخری چیکات کرد...
روانیه این بشر ( w33 )
سکرت قهرمان شد؟یا 2-1 هست؟
نه عزیز بازیا bo5 هست اگه بازی بعدیم سکرت ببره قهرمان میشه.
مگه 3-0 نیست؟
من اومدم بازیا رو ببینم نمیدونم چی شد خودم فایند دادم :|هیچکدومو ندیدم خبر ندارم چند چنده.
فکر کردم 3-0 هست.
کانال تلگرام نتیحه رو میزارم ، میتونی اونجا ببینی
این بازی رو حتما میبینم.
ولی نگفتید الان 2-1 ست؟
---
میلاد من هر دفعه میخوام پست بدم هی میگه جوز لازم رو ندارید(خود بخ خود از اکانت میره بیرون)خیلی رو مخه...
با توجه به پیکای راند 4 فکر کنم به احتمال زیاد به گیم 5 میرسه
لامصب w33 خیلی خوبه
سکرت به احتمال زیاد قهرمانه
بله سکرت قهرمان شد ... با 3 تا رای :d
gg 25 min game
ezzz
آقا ترو خدا بیاین میلاد رو منفجر کنید! مرسی.
حق به حق دار رسيد
بعد اين همه سال منتظر بودم كه team secret قهرمان يكي از مسابقاتي باشه كه توسط valve برگذار ميشه
بحث بهترين بازكنم ديگه نكين بسه شرم كنين:D
چقد من خوشحالم:D
معلوم بود TL تمام تلاشش رو کرد ولی زورش به TS نرسید !
TS بازی کن های خیلی بهتری داره در صورتی که TL فقط یه kky توشون خوبه.
اصلا از کری بازی TL خوشم نمیاد مخصوصا آیتم بستنش
بازی آخر واقعا liquid outdraft شد ... فلسفه ی پیک void رو هم نفهمیدم جلوی اون همه دمیج سنگین که در جا میکشتنش .
واقعا عجیب بود secret اینقدر پر قدرت ظاهر شد این تورنومنت ! .
تبریک میگم team secret و تمام طرفدارانش
همچنین به puppey و w33 که تولدشونم هست :D
من حودم به شخصه از نتبیجه راضی نبودم و دوست داشتم TL برنده شه اما TS هم واقعا حقش بود 1 تورنومنت بزرگ ببره بعد از اون همه بالا پایین شدن
پ.ن: major manila دقیقا کی برگزار میشه ؟!
تبريك تاپيك رفت تو ليست داغ ترين موضوعات
مسابقات خوبي بودن خيلي هيجان داشتن
خيلي از تيما خودي نشون دادن مثل coL و MVP و Fnatic
خيلي از تيما كه شانس قهرماني بالايي داشتن همون اول حذف شدن
وكلن مسابقاتي بود كه پيش بيني هاش سخت بود
يه چند روزي لذت برديم و ايشالا تا آخر اين هفته تاپيك dotapit هم زده خواهد شد
با شروع مسابقات مقدماتي مانيل هم تاپيك خواهيم زد كه بحث ها متمركز بشه رو يه تاپيك
از همه دوستان عزيز كه تو تاپيك نتايجو اعلام كردن و همراه تاپيك بودن ممنونم من جمله ميلاد و ater و بقيه دوستان
موفق باشيم
اینا جا موند :
http://uupload.ir/files/w9h2_photo_2...4-25_thumb.jpg
http://uupload.ir/files/kx3v_photo_2...4-31_thumb.jpg
برای مشاهده عکس بزرگ بر روی آن کلیک کنید :|
HAPPY BIRTHDAY BI*CHES
تولد PUPPEY و W33HAA بود .
مشخص بود که مسابقات غیر قابل پیش بینی بود . با این حال 90% بازی secret رو w33 و puppey کردن . با اینکه مدتی بود از puppey نا امید شده بودم ( من استادش بودم آخه :D ) ولی این تور عالی بازی کرد . Eternal Envy هم که خدای ریییییییییییی*ن بود این تور . بعضی بازی هارو نمیشه گفت بد بازی کرد ولی اکثر مواقع گند زده بود .
alliance هم که احتمال میدادم به بالا نرسه که نرسید . به کررات اتفاق افتاده alliance قبل یه تور فوق العاده ظاهر میشه تو تور میزننش .
یکی بالا گفت از کری liquid خوشم نمیاد فکر کنم Ater بود . خواستم بگم من ازش خوشم میاد :x:P
matumbaman یکی از بهترین کری های حال حاضر به نظرم . بازیش فوق العادست ولی قبول دارم بازی های آخر liquid خیلیییییی بد بازی کرد . شاید هم به خاطر استراتژی بود که داشتن استفاده میکردن ( bait ulties - run away - go in when they have no ulti and we have ours ) به هر حال عملکرد خوبی نداشت .
w33 = > miracle > me > rest of dota players > envy :>:>:>
envy به غیر از اون بازی که با امبر 3 بار پرید وسط تیم حریف تو بقیه بازی ها خوب بازی کرد .بخصوص اون بازی که با اسلارک دیواین بست و بازی رو برگردوند