داداش ایشون اصلا چنین حرفی رو نزدن :|
اگه هیروی حریف bkb زده قبلا نمیشد ولی الان میشه با phantom strike پرید روش فقط همین :|
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر دوستان مایل باشند اموزش tide hunter هم میتونم براتون نسخه بروز شده اش رو بزارمb-)
از سر کنجکاوی هم که شده به حرف شما عمل کردم نه basher داشتم نه life seal نه bkb.......
البته این چهارمین بازیم با این ایتم بندی بودش توی مد normal عجیب این بود که تونستم Rampage بزنم دهن خارجی باز مونده بود بخاطر ایتم بندی......
Match 2446129376
ممنون بابت آموزشت خیلی خوبه فقط pاantom lancer رو راحت با battle fury میشه زد اگه battle fury داشته باشی و یه crit بزنه همه ی ایلوژنا به فنا میرن فقط خود pl میمونه که دیگه راحت دگر بزنید بهش blink کنید روش بکشیدش ولی سعی کنید ینماتون رو زود بیارید satanic هم خیلی عالیه من میرفتم کنار base حریف satanic فعال میکردم میرفتم داخل rampage میگرفتم میومدم بیرون
ولی من آخر بازی با tiny slardar spectre , invoker راحت pa رو میزنم
هیرو های nuker مثل ماست pa رو میزنن مثلا من برای lion ایتمای dagon و syclon و aghanim میبندم بعد که اومد اول syclon میزنم بره هوا بعد هکس بعد با قدرت سه ماناش میکشم بعد 1 میزنم استان شه بعد داگون + اولتی و تمام:>
یارهاش ماست که نیستن . lion دو تا اسکیل بخوره خودش میترکه با اون hp کم ! مثلا pa رو هکس می کنی invoker میاد روت chaos - defending bleast میزنه و .... خدارفتگانتو بیامرزه !
ولی آره اگه با هیروی nuker تک به تک بشی با pa ، اگه pa نتونه با اتک بزنتت و bkb نذاشته باشه ، راحت میمیره...
ولی اون مقایسه که lion میتونه pa رو بزنه ::kappa::
پست اول به روز شد
كي گفته نيس؟؟؟
اتفاقا وقتي bkb آيتم اصلي فانتمه بعد فانتمو اينجوري قوي ميكنن و باهاش همزمان در همون پچ بليد ميلو يه كاري ميكنن كه قوي بشه و عين اتكو برگردونه يعني براي مقابله با فانتم ببنديد الان با يه سري هيروي قوي مثل اكس ميشه با بليد ميل زدش
يا لژيون با بليد ميل ازش دوئل ميگيره آيتم ضد فانتم صد درصد بليد ميله در مرحله ي بعد mkb اولا چون مانكي رو برا اتكر ميشه فقط بست و دوما قيمتش تقريبا دوبرابر بليد ميله هر چند بليد ميلم برا تانك ميبندند بيشتر ضمن اينكه خود فانتم اتك اسپيد و اجيليتي بالايي داره اتك به اتك زدنش ريسكه :|
legion و axe و... blade mail از core item هاشون هست و چه pa جلوشون باشه یا نباشه میبندن. شما فقط با این هیروها میتونی pa یا امثالهم رو مجاب به اتک دهی کنی درحالیکه در حالت های دیگه خب تا چند ثانیه اتک نمیده تا blade mail بره :| درحالیکه با 1ش slow هم هستید.
disable و nuke بهترین راه کشتنش هستن. خیلی مواقع silence خوبه riki هم هیچ شانسی براش نمیزاره. البته بحث اینکه bkb بیاره یا چمیدونم dazzle, oracle نزدیکش باشن رو کاری ندارم.
پ.ن: فکر کردم میخواید بحث تخصصی دوتا 2 بکنید :| بحث pa رو دوست ندارم چون از هیروش خوشم نمیاد. تو این 6 سال بازی کردنم شاید 20 دست باهاش بازی کرده باشم :sm (152): non-skilled-hero :| سوالی غیر از pa داشتید من در خدمتم.
اينا همه احتماله ميگيد اگه bkb نياره كه آيتم اصليشه بعدشم به كررات ديدم كه ميراكل توي گيم هاش با فانتم پيپ بسته حتي چند وقت پيش يه گيم ازش ديدم كه لينكن هم رفت چون سه تا ناكر قوي توي گيم بود وقتي bkb بياره چرا نتونه ريكي و امثالهم رو بزنه؟؟
ضمن اينكه چرا مجاب به اتك دادن باشه؟؟؟ معمولا وقتي با اين هيرو يك ميكنند بلافاصله دو هم ميكنن اگه قبل از رسيدن دگر بليد ميلو بزنيد و فانتم روي شما بلينك كنه تا بياد ببينه چي شده سه ٤ تا اتك داده يكيشم كه كريت بشه ١٠٠٠ به بالا دميج ميده خب مگه هلتش چقدره يه هيروي اجيل؟؟
بليد ميل جزو كور آيتم هاي lc نيست اون يه سبك بازي جداست بعضيا روي دميج كار ميكنند بعضيام روي hp و بليد ميل در كل بليد ميل ٣.٥ ثانيه فعاله در حاليكه دوئل٦ ثانيس :|
پ. ن: بحث تخصصي از نظر شما چيه؟؟ خب معلوم بود داريم در مورد pa بحث ميكنيم دليلي نداشت فكر اشتباه بكنيد :|
با bkb نمی تونید از اسکیل ۱ axe و اولتی LC فرار کنید چون هر دو روی spell Immunity کار میکنه و بدتر از همه اینکه bkb شما رو انتی مجیک میکنه در حالی که دمیجی که شما دریافت می کنید فیزیکال یا پیور هست ...اگه میخواد با pa حرفه ای باز کنید bkbرو فراموش کنید.....ایتم هایی که من تو پست اول بهتون معرفی کردم بهترین ایتم ها هستند
معلومه!! مردم انقد ديگه روس نيستن :| بليد ميلو كه ميبينه نميپره روش ولي وقتي يكو ول كرده دو رم باهاش ول كنه و قبل رسيدن دگر طرف بليد ميل ميزنه ميبيني كه ميپره سه تا اتكم ميده بعله!
منظور يك ريكي هست كه باعث ميشه اتك هاي فانتم ميس بشه يا اونو سايلنس و اسلو ميكنه ولي اگه bkb بره ميتونه توي يك ريكي بزندش منظورم اين بود يا mkb هم ميتونه بره اصن ريكي كه توي بازيه بايد mkb بريد براي هيروي اتكر حتمن واللا به من كه اينجوري ياد دادن :| bkb هم كل اسپل يك ريكي رو بي اثر ميكنه ضمن اينكه ديگه نميتونه روي شما دو بكنه پيشنهاد ميكنم آموزششو بخونيد
در مورد lc من اشتباه كردم گفتم كور آيتمش نيس منظورم اينه كه دوتا بيلد كاملا جداست
وقتي ناكر توي بازي زياده bkb نبندي ميراكلم باشي ميزنند ذوبت ميكنن چه ربطي داره به حرفه اي پلي دادن؟؟؟ آيتم بستن كاملا سيچوويشناله :)) يعني موقعيتيه!!! :))(به خودم خنديدم)
ایتم deadalus شانس کریتیکال شما رو دو برابر می کنه اینطوری دائم به هیرو رقیب کریتیکال می زنید ایتم eye of eskadi زمان اسلو اسکیل ۱ تون رو دو برابر میکنه بعلاوه شما رو سفت میکنه و توی درگیری as وms هیرو رقیب رو کم می کنه ایتم monkey king bar کاری میکنه عمرا شما miss ندید حالا هیرو مثل ریکی هر چقدر دوست داره شما رو اسموک کنه........خودتون یک دست بااین ایتم ها برید متوجه می شید چی میگم....
شكي نيست كه فان تر از اوني كه براي فانتم كريت ميبنده وجود نداره خودمم تاحالا بارها بستم براش ولي ريكي هم بيكار نيست براي مقابله باريكي بستن bkb بهتره چون ميتونه سايلنستون كنه و دفيژوئال روتون يوز كنه و بعد در كمال آرامش التيميت كنه تا بيايد با mkb از التيميتش خارج بشيد شيش تا اتك خورديد ولي اگه bkb داشته باشيد اسلو نميشيد و سريع خارج ميشيد
در مورد اسكادي بايد گفت ربطي به هيرو نداره كلا آيتم خوفيه البته پولشم خوفه
جالب تر از همه گوشت ترين هيروي بازي يعني كريستاله كه مثل آب خوردن فانتم فول آيتم اسكادي دارو كه bkb نداره ميزنه فقط يه شدوبليد ميخواد :))
مياد دو ميكنه روش التيميت ميذاره اينويز ميكنه نجات يافتنتون با حضرت فيله :)
نه ميتونيد بزنيدش نه ميتونيد فرار كنيد چون اول كه ديزيبليد بعدشم اسلو شديد :)) ديدم كه ميگم ٣٠٠٠ تا التيميتش دميج ميده حالا شما bkb رو نبنديد البته گيم ها با هم فرق داره يه موقع واقعا نياز نيست ولي واي به اون روزي كه ناكر هاي سه ستاره توي بازي باشن يه تينكر با هگز براش كافيه يه lion يا لينا كافيه كريستال كافيه اسكاي كافيه...
ناكري كه دگون ٥ بياره آخر بازي هم شاخه شما كري ٣ تيم هستيد اگه حذف بشيد تيم ميبازه به احتمال زياد :) يه آيتمي بايد باشه كه تاثير مجيكو كم كنه يا بي اثر كنه اگه bkb واقعا نياز فانتم نبود omni pa يكي از وحشتناك ترين تركيب ها نميشد
ريكيه بازي بلد نبوده ضمنن ريكي آيتم خاصي نميخواد ضمنا ريكي به شما حمله ميكنه و احتمالا ابيسال و مانكي هم داره اگه شما فول باشيد شك نكنيد اونم نيمه فول هست حداقل اول سايلنس بعد ابيسال بعد دفيژوئال بعد التيميت به فرضم كه ابيسال نياره فقط كافيه شما بش نديد يا نتونيد توي سه ثانيه بكشيدش :) شانستون براي زدن ريكي بدون داست و وارد خيلي خيلي كمه اينو از من كه هم ريكي پلي دادم هم فانتم زياد پلي دادم هم ساپورت خيلي بازي كردم قبول كن زمانيكه ريكي مياد سراغتون اول يك ميزنه هنوز اينويزه بعد دفيژوئال ميزنه و سريع التيميت ميذاره بشرتونم(يا حتي ابيسال) بذاريد در كوزه آبشو بخوريد
شما معلومه ریکی باز نیستی . ریکی بیاد diffusal - smoke بزنه که آلتی کنه ؟ پس کی اتک بده؟ عمه من ؟ آلتیمیت جدید riki رو فقط زمانی که حریف چند تاشون یکجا هستن میزنن (آیتم battlefury هم بعضی موقع ها برای این میگیرن) و یا زمانی که حریف dust زده و اگه ulti نزنین چندتایی میکشتتون میزنین تا زمان بخرین یار هاتون برسن یا cd اسکیل blink تموم بشه و بتونین فرار کنین . هیچ دلیل نیست که ulti رو برای یک نفر مصرف کنین ! ریکی خیلی راحت با smoke تنها هم می تونه حریف چند اتک بزنه و اگه حریف مثل cm نتونه از smoke در بیاد و riki رو disable کنه ، میمیره چون گوشته.
ولی فول آیتم PA - فول آیتم Riki رو میزنه. فول آیتم PA رو کمتر کسی می تونه بزنه .
٧٠٪ وين ريت ريكي به عمرم براش بترفيوري نرفتم صرف يه التيميت كه به راحتي ميشه ازش فرار كرد نبايد بيلدشو خراب كنيد حالا شما دوست نداري اونجوريم بيلد ميشه هر جور راحتي اين آخرين حرفمه گفتم كه اين بحث بيخوده ديگم جواب نميدم
از اينجا به بعد هر پستي در اين باره گذاشتيد جواب من اينه:
بله بله درسته!
ریکی رو ول کنید من الان با یک پدیده به اسم جاگر روبرو هستم که اینویز میبنده میاد سراغتون بعد یک اولتی اخرشم فاتحه یعنی تموم به خدا پدیده است بعد فکر چه جوری میشه اینو کشت یا خدا تنهاراه فرار از اولتیش اینکه خودتونم یه اینویز ببندید یا اینکه وسط کریپ ها باشید بتونید فرار کنید bkb هم افاقه نمی کنه چون دمیج اولتیش فیزیکال هستش
حالا من بگم bkb دیگه مثل قبلا جواب نمیده یاد یکی از بازی هام افتادم تا bkb روشن کردم تیم مقابل فرار کردند bkb که تموم شد ریختن سرم مردم .....اینویز کاریش از bkb بیشتر هست حداقل یک خرج sentry ward میگذارید رو دستشون.....
قصد توهین یا غیره ندارم ولی کل آموزش پر غلط و اشتباه بود ! :
بخش زیادی از متن ها و عکس ها زیر حاشیه هست !
رول ها رو زدی : pusher Ganker Durable !!
پوشر و گنکر و Durable ?! چطوری این رول ها رو دادی به pa ?!!
داشتن قوی ترین اسکیل فرعی ( اسکیل فرعی ؟!) در بازی !
از روی چه حساب قوی ترین اسکیل توی دوتا ؟! نظر شخصی اصلا توی آموزش جایی نداره ...
ایفای نقش در range و melee
چطورمیتونه ر range ایفای نقش کنه ؟! منظورت اسکیل 1 ـه pa هست ؟!!
جنبه منفی :
بدون آلتمیت هیچه ؟
مسخره ترین دلیل ممکن بود !
ریپلی ها اگه واقعا سطحه بازی بالا بوده باید توی آموزش گذاشته بشه ! نه اینکه چند تا ریپلی از خود فرد اون هم normal skill !
هیروهای دشمن :
storm : چطوری ؟ pa با یه bkb استورم رو میزنه ! رو چه حسابی storm میتونه pa رو بزنه ؟!
wtf : bara ?!
tuskar : چطوری ؟ رول tuskar ساپورته چطوری میخواد pa رو بزنه ؟!
pl : با یا بتل فوری راحت pl رو میزنه !
آیتم ها :
heart - butterfly - silver edge ?!!
مسخره ترین آیتم هایی که میتونید آخر گیم ببندید همین هاست ! وقتی آخر گیم همه جا سنتری هست و تیم حریف حتما جم داره اینویز میخواید چی کار ؟!
یا آخر گیم که کری حریف مانکی داره butterfly میاری واسه اتک اسپید و اگیلیتی که میده ؟!!
دقیقه 13 فاز بوت : مگه چطوری توی لاین فارم میکنی ؟!
دقیقه 20 بتل فوری : چطوری مین 20 بتل فوری ؟! حد اکثر تا مین 16 میاد !
اگه بر فرض محال بخواید هیرو رو گنکر کنید مین 42 اینویز میارید واسه گنک ؟!
بهتره من یکم اصلاح کنم !
نکات مثبت :
1-داشتن evasion بالا
2-اسکیل هایی با کولدان کم و نیز مانای کم
3-کریت بسیار بالا
نکات منفی :
1-هیروهای ناکر خیلی راحت تا اواسط بازی pa رو میزنن
2-نیاز نسبتا زیادی به آیتم داره (نه به اندازه ی هیروهای دیگه چون با کریت خودش راحت میتونه کیل بگیره !)
کانتر ها : (دلیل نمینویسم چون مشخصه !)
pheonix
lion
skywrath mage
razor
bane
undying
هیرو های متچ : (باز هم دلیل نمیگم چون مشخصه !)
aa
magnus
omni
slardar
vengful
جمله آخر اینکه اصلا نیاز نیست یه آموزش از خودتون بنویسید !
راحت برید سایت dota2wiki.com و آموزش یه هیرو رو بیارید از روی اون بنویسید !
آيتم بستن كاملا به بازي مربوطه
توي آموزش بايد آيتم هاي پيشهنادي رو گفت دادن تركيب كار اشتباهيه سيلور ايج هم عجيب نيست بستنش ميشه رفت ولي بيلد ديگه اي ميشه خيلي از موارد فانتم بتلفيوري نميخواد اصن بهتره فارم نكنه هيرو بكشه بهتره
خيلي وقتها هم توي لين ممكنه اذيت كنند و تا مين ٢٠ هم بتلفيوري نياد براي am اشكالي نداره چون سرعت فارمش وحشتناكه ولي براي فانتم از مين 20 به بعد بتلفيوري بستن به قصد فارم احمقانس فانتم حضورش توي فايت مفيده ميتونه بگيره يكيو يا اسلو داره ميتونه دميج سنگين بده ميتونه اتك نخوره :|
خود شما چند بار دیدی واسه فانتوم اینویز بدن ؟
بیشترین آیتمی که واسه هیرو میبندن رو توی آموزش میگن !
اگه بخوای شرایط رو در نظر بگیری 3 صفحه باید بنویسی اگه اینطوری بود این بیلد اگه نبود این بیلد و ...
خوب واسه سطحه بازی گفتم دیگه !
اگه سطحه بازی بالا باشه 2 تا ساپورت میاد کنارت ولی اگه گیم عادی باشه یه کری دیگه هم میاد کنارت !
آيتم اينويز نه سيلور ايج!!
اين آيتم اصن بحثش جداست ٢٠٠ تا بونوس دميج و خوابوندن ٥٠٪ از دميج حريف از هر نوع گفتم بالا ميراكل همين چن وقت پيش يه گيم براش بست
ولي كسي كه sb بره زياد مورد پسند نيست اگه بحث گنك نشدنه لينكن بهتره چون هيرو كري٣ هست نبايد فرار كنه بايد توي فايت باشه وگرنه تيم هيچي...
اينجوريم نيست كه ٣ صفحه بخواد ولي ديگه ١٠-١٢ خط ميخواد اين اساس آموزش نويسيه كه بگه اين آيتمو ببنديد اگه اينجوري شد اين اگه يه جور ديگه شد. ولي در حالت كلي دادن بيلد درست نيست حتي بوتشو نميشه گفت چي برو يه گيم ممكنه پاچوب بخواد يكي ديگه فيز نياز باشه
از دوستان عذر خواهی می کنم به زودی پست اول برای مپ ۶.۸۸c اپدیت می کنم فعلا تنها ایتم بندی که هست همون انتها اموزش براتون توضیح دادم.... ریپلی ها هم بروز می شوند
همین آیتم بندی جدید eos ?
به نظرت deso بهتر نیست ؟ هرچند eos هم خیلی جواب میده ...
(بیلد آخر جواب میده !)