پس باشر اینجا نقش هویج رو داره قبل از اینکه ریکی اولتی کنه مرده...... بعد دمیج کریتیکال هم مثل mkb میس نمی شن.... بعد هم ریکی مثل فانتوم نیست که سریع ایتم بیاره ....من خودم تو بازی ایتم سومم فول شد تازه ریکی defusal بسته بود
نمایش نسخه قابل چاپ
ريكيه بازي بلد نبوده ضمنن ريكي آيتم خاصي نميخواد ضمنا ريكي به شما حمله ميكنه و احتمالا ابيسال و مانكي هم داره اگه شما فول باشيد شك نكنيد اونم نيمه فول هست حداقل اول سايلنس بعد ابيسال بعد دفيژوئال بعد التيميت به فرضم كه ابيسال نياره فقط كافيه شما بش نديد يا نتونيد توي سه ثانيه بكشيدش :) شانستون براي زدن ريكي بدون داست و وارد خيلي خيلي كمه اينو از من كه هم ريكي پلي دادم هم فانتم زياد پلي دادم هم ساپورت خيلي بازي كردم قبول كن زمانيكه ريكي مياد سراغتون اول يك ميزنه هنوز اينويزه بعد دفيژوئال ميزنه و سريع التيميت ميذاره بشرتونم(يا حتي ابيسال) بذاريد در كوزه آبشو بخوريد
شما معلومه ریکی باز نیستی . ریکی بیاد diffusal - smoke بزنه که آلتی کنه ؟ پس کی اتک بده؟ عمه من ؟ آلتیمیت جدید riki رو فقط زمانی که حریف چند تاشون یکجا هستن میزنن (آیتم battlefury هم بعضی موقع ها برای این میگیرن) و یا زمانی که حریف dust زده و اگه ulti نزنین چندتایی میکشتتون میزنین تا زمان بخرین یار هاتون برسن یا cd اسکیل blink تموم بشه و بتونین فرار کنین . هیچ دلیل نیست که ulti رو برای یک نفر مصرف کنین ! ریکی خیلی راحت با smoke تنها هم می تونه حریف چند اتک بزنه و اگه حریف مثل cm نتونه از smoke در بیاد و riki رو disable کنه ، میمیره چون گوشته.
ولی فول آیتم PA - فول آیتم Riki رو میزنه. فول آیتم PA رو کمتر کسی می تونه بزنه .
٧٠٪ وين ريت ريكي به عمرم براش بترفيوري نرفتم صرف يه التيميت كه به راحتي ميشه ازش فرار كرد نبايد بيلدشو خراب كنيد حالا شما دوست نداري اونجوريم بيلد ميشه هر جور راحتي اين آخرين حرفمه گفتم كه اين بحث بيخوده ديگم جواب نميدم
از اينجا به بعد هر پستي در اين باره گذاشتيد جواب من اينه:
بله بله درسته!