بازی به طرف باگ زده بود مینام بهش نمی گرفت منم از بدبختی مینکار بودم:(:(:-o:-o:-o
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی به طرف باگ زده بود مینام بهش نمی گرفت منم از بدبختی مینکار بودم:(:(:-o:-o:-o
من که خودم زیاد خاطره بد ندارم ولی یه سری یارم sf بود همش لاش میزد آخر گیم هم سریع فول شد رفت دم دریاچه Ultra گرفت هیلش نزدیک 25 اینا بود- دوباره برگشت رمپیجش کنه که من با blood روش 1 انداختم مرد :D
بازی مگه خاطره بد هم داره ؟ فقط من یاد سوتی یه بنده خدا توی گزارش مسابقات دوتاباز میفتم خندم میگیره :)))
3 بار پیش امده وسط بازی بهم PM دادن لگ شدم بازی برده رو باختم.
چند بار هم پیش امده از خود گذشتگی کردم گذاشتم طرف Carry یا Mid جای من بره که درگیری توی تیم پیش نیاد خودم رول دیگه ای پیک کردم بعد طرف رفته فید داده.
بازی هایی که خیلی توشون اعصابم خورد شده لیو دادم.
ولی بزرگ ترین پشیمونیم اینه که چرا اصلا به این بازی علاقه مند شدم.
خدایی سر این مین کار 5 دقیقه دارم میخندم :d
Match 2164207858 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این گیم روحمو آتیش میزنه
کامبک خوردیم در حد لالیگا
:|
:((
من وقتی هیرو invis توی تیم حریف باشه اعصابم خورد میشه! خیلی بازی داشتم که اینطور اعصاب نمونده واسم -_- یا توی بازی هایی که یه دسته از موجودات عجیب میان برا تاینی پوج اسلاردار pa و خلاصه همه ی هیرو ها russian blade میبندن!
مین کار هم جالب بود :دی از این به بعد میگیمش مین کار
یه بازی بود آمار هم تیمی های من:
1-20-0
0-15-5
1-30-12
4-10-1
بود.
یجوری زدم ب کیبرد دکمه هشت کنده شد :| الانم با چسب چسبوندمش :|
از پسر عمم داغون تر ندیدم گلاب به روتون اون روز اعصابش خورد شد تف کرد تو مانیتور و بعد لیو داد!:-o
خوب عزیزانم با توجه به اینکه این چیزای که شما نوشتید اصلا ربطی نداشت میخام خاطره ی اولین الترا (کاش رمپیج میشد) براون بگم
یه بار با terror blade بازی کردم از اول بازی همه ی هم تیمیام اباندون بودن. تیم حریفم :riki ursa wrath king sand king crystal چار تا کری یه ساپ! همشون نوب بودن
دقیقه های 20 /25 بازی بود داشتیم جمع میشدیم . حدود لول 15 بودم که ایتمای زیرو بسته بودم:
مانکی. بش لول 2 . چشمه . دسلاتور. . پا تلپورت 2. ایتم ایمج(سه تات میکنه)
اول کریستال اومد جلو تو بیس روم 2 انداخت بعد یک کرد بعد اومد کنارم شیش کرد ! تا از 2ش در اومدم یه اتکش زدم رفت تو بش. بعد با دو تا اتک دیگه مرد (آخه لول 8 بود)!
بعد یورسا با انخش و وراس کینگ اومدن جلو گیرم اوردن با هیل 10% فرار کردم . بعد شیشم رو انداختم رو یورسا و 1 کردم مرد! بعدم زنده شد. لولام که از کولدون در اومد با ایتما و لول دو و 3 4 تا دمون درست کردم و بعد بش زدم رو یوراساو مرد!
حالا ... هنوز ایمیجام زنده بودن که روی وراس کینگ اومد روش بش انداختم دوسه تا اتک و بعد بایکم مرد چون ان شیشش تو کولدون بود زنده نشد اینم الترای من که رمپیج نشد!
ریکی بهم 1 اتک زد مردم! ینی تا دوروز غذا نمخوردم از ناراحتی