2 تا عکس از GTA Online
http://uupload.ir/files/at9j_photo_2...5_17-58-20.jpg
http://uupload.ir/files/q5ku_photo_2...5_17-58-30.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
از بازی های bethesda
,dishonored هم خیلی خوبه
یکی از افتخارات من تو زندگی هم تموم کردن 3 نسخه ی dark souls و bloodborne
از دوستان کلش رویال باز چه خبر؟
با لول9 رسیدم به 3632
من هم لولم نه هست ٢١٠٠هست كاپم تاحالا يه لجندري كارت نگرفتم كارت هاي اپيك رو هم ميخرم تاحالا هم فقط دوتا مجيكال چست گرفتم سوپر مجيكال نگرفتم
اونوقت پسر داييم تازه لول هشت شده چهار تا سوپر مجيكال گرفته ستا هم لجندري كارت داره يكي اش هم لول دو هست لجندري هاش:sm (152):
لول 8 کاپم 3100 بود بازی نکردم الان دیگه همه حریفارو لول 12-11 میندازه نمیشه بازی کرد
آقا یه بازی اول شخص بود که با زامبی ها میجنگیدید خیلی قدیمیه فک کنم مال سال ۲۰۰۶ بود
از شخصیت های بدش هم میشه به یه مار بزرگ سه سر اشاره کرد کسی اسمشو میدونه؟؟
نه اینا نیستن
هوس کردم یه جورایی نوستالژیه برام
اینجوری بود که مرحله ها رو میرفتی تهش یه باس داشت باید میکشتی غیر زامبی ها که به خودت حمله میکردن به یه سری مردم عادی هم حمله میکردن اگه اونارو نجات میدادی بهت مسیری رو نشون میدادن که آسونتر بود از رئیس های مرحله به جز ماره میتونم به یه ادم اهنی بی سر یا یه زامبی گنده با اره برقی اشاره کنم اینارو یادمه از بازی
dmcبازی چطوره ارزش داره دان کنم دوستم میگه بازی جالبیه کسی بازی کرده ؟
بعله همین devil may cry منظورم بود
فقط یه سوال جایی رو میشناسی بتونم دان بکنمش یه سایت پیدا کردم داشتش منتها تو کامنت ها گفته بودن بازی مشکل داره و نمیاد فک کنم توی استیم هم باشه دوستان اگه کسی وقت کرد ببینه این بازی توی استیم هست یا نه؟ رایگانه یا پولی؟
چون خودم به pcام دسترسی به اینترنت درحال حاظر نداره و چون اسباب کشی کردیم یه هفته دیگه وصل میشه وخودم نمی تونم برم ببینم داخل استیم هس یا نه
اینی که دارین میبینید رو هم از یجا دیگه کامنت گذاشتم
دوستان کسی Battlefield 1 رو دانلود کرده و بازی کنه ؟ چطور بود ارزش 40 گیگ دانلود رو داره ؟ کرک شده که ؟
نه عزیز کرک نشده
از بین بازی های معروف فقط فورتزا کرک شده
این قفل منحوس ea یه کم طول میکشه واسه کرک
cod که تازه اومده احتمالش زیاده سریع کرک بشه
فعلا دو بازی ea یعنی تایتان فال و بتل 1 عالی بود با متای بالا
ارزش خرید سی دی کی رو حتما دارن
من بازی نمیکنم اگر mw3 باشه یا mw2 بازی انلاین میکنم که این ها فکر کنم دیه از مد افتاده و کسی بازی نمیکنه یا اگر بازی کنن خیلی کد حال بهم زن زدن بهش که میپره هوا 100 متره مسخره بازیه
از Devil May Cry 1 تا آخرین نسخه که DMC و بعدش Devil May Cry 4 Special Edition رو بازی کردم و تا تهش رفتم (بعضی از نسخه هاش مثل 3 ش ، درجه سخت تر از آسان ، normal هم تا تهش رفتم)
توی سبک اکشن سوم شخص (یا اکشن شمشیری) خیلی جذاب و خوبه. من خودم با نسخه 1 و 3 ش حال کردم.
بعد از اون توی این سبک سری بازی های Prince of Persia که اونم همه نسخه هاشو تا تهش رفتم ، خودم با 2ش Warrior Within حال کردم و آخریش که forgotten sands بود.
حتما یک بار هم که شده دانلود کن و تا آخرش بازی کن .
پ.ن: تنها ایراد سری بازی های Devil May Cry ، نداشتن داستان قوی هست وگرنه همه چیش خوبه . برعکس Prince of Persia که داستان به هم پیوسته و تقریبا جذابی داره ولی توی بعضی از بخش ها مثل گیم پلی ضعیف تر از Devil May Cry کار شده. ولی هردوی این سری بازی هارو پیشنهاد می کنم حتما بازی کنید.
call of duty چقدر حال بهم زن شده جنگ ربات رو جداگانه میساخت این کمپانی ، ریدن به بازی و جنگ واقعی . سال به سال فقط همینو بازی میکردم الان 2-3 ساله بازیش نکردم چون اشغال شده
بچه های خودمون بودن که گفتن بیشترین dislike رو در یوتیوب داشته این سری جدید کالاف دیو تی ؟
call of بعد از کالاف 4 دیگه خیلی بد شد، الان انگار داری star wars پلی میدی،ارزش بازی نداره
الان برید بشینید BF1 بازی کنید حال کنید مال جنگ جهانی اول هست خیلی حال میده سوار اسب میشن شمشیر داره و... انلاینش فوقلعادست گرافیکش هم که حرف نداره ولی COD متاسفانه خراب کرد
البته تو لیست پرفروش ترین ها این هفته COD MW1 remaster اول شد اگه اشتباه نکنم xD
Cod remaster که جداگانه نمیفروشه چون اصلا اگر می فروخت کسی این cod جدید اشغالشو نمیگرفت
اتفاقا امتیاز های این Cod جدید خیلی بالا شده.ولی من خودم در کل Shooter سبک قدیم رو ترجیح میدم.
آقا من این cod iw رو گرفتم با این که سیستمم قویه fps خیلی داغونه رو 10-15 هست :|
minimum سیستمی که گفته می خواد
Processor: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
سیستم من:
intel core i7
16Gb ram
graphics :nvidia geforce gtx 960m
طبیعتا نباید اینجوری باشه :|
واقعا نمی فهمم مشکل از کجاست :|
نسخه 4 اش dmc edtionرو گرفتم چون امتحان فیزیک شیمی هندسه و ریاضی یکجا داشتیم فقط مرحله یک اش رو رد کردمd: پرنس رو هم که کلا بازی نکردم این پرنس اف پرشیا 5 همین اخریش رو گرفتم هر کاری کردم نتونستم اجراش کنم فایل زیپ رو داخل پی سی داریم اما وقتی نصب میکنم رو ایکون اوکی میکنم یه اروری میده یادم نمیاد چه اروری بود
دوستان من کلش رویال رو نصب کردم.
میشه یه ذره توضیح بدن چیکار باید بکنم؟
کلا اینطوریه وار میزنی جعبه مگیری تو جعبه کارتو اینا میده تروپا رو آپگرید میکنی؟
سلام دوستان بازي pokemon go رو از اپ استور دان كردم ولي چرا همش ارور ميده؟ممنون
ارور gps داد يه بار بعدش ديگه اين ارور رو نداد
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه محمدخان اين نيست فداتشم😘
Sent from my iPhone using Tapatalk
حتما داخل یه محیط بسته هستی
قند شکنتم روشن کن
کلش رویال فیلتر شده ؟؟! :sm (59):
کلش اف کلنز که فیلتره
البته خبری هنوز منتشر نشده
انگار سرور سوپر سل رو زدن :|
به کدامین گناه ؟! :smz (1):