آقا یه بازی اول شخص بود که با زامبی ها میجنگیدید خیلی قدیمیه فک کنم مال سال ۲۰۰۶ بود
از شخصیت های بدش هم میشه به یه مار بزرگ سه سر اشاره کرد کسی اسمشو میدونه؟؟
آقا یه بازی اول شخص بود که با زامبی ها میجنگیدید خیلی قدیمیه فک کنم مال سال ۲۰۰۶ بود
از شخصیت های بدش هم میشه به یه مار بزرگ سه سر اشاره کرد کسی اسمشو میدونه؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
برادر ،half life منظورت نیست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا یه بازی بود فک کنم اسمش سام ماجراجو بود
serious sam
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نه اینا نیستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هوس کردم یه جورایی نوستالژیه برام
اینجوری بود که مرحله ها رو میرفتی تهش یه باس داشت باید میکشتی غیر زامبی ها که به خودت حمله میکردن به یه سری مردم عادی هم حمله میکردن اگه اونارو نجات میدادی بهت مسیری رو نشون میدادن که آسونتر بود از رئیس های مرحله به جز ماره میتونم به یه ادم اهنی بی سر یا یه زامبی گنده با اره برقی اشاره کنم اینارو یادمه از بازی
ویرایش توسط samdeloges : 10-31-2016 در ساعت 02:16 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
فک کنم همین بازی dmc هست چون از رفیقم گفت اخر هر مرحله باید یه bossرو بکشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©