شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
درباره ی دیگران قضاوت نکنید .................. بر فرض اصلا خانوم فا*** هم باشه به ما چه ربطی داره ؟؟؟!!!!
به عنوان یه بازیگر و هنرمند به ایشون احترام میذارم
اقای Persian Leopard قصد بی احترامی ندارم من زیاد فارسی بلد نیسم واسه همین 1 سوال داشنم (شما هم می تونی) کلمه می تونی رو از روی تجربتون گفتین یا فقط می خواستین جمله رو سوالی کنین؟ :)
فک کنم گلشیفته نقش خیار رو بازی کنه دی:
چه قدر ما خوبیم :). اصلا به کاره اینو اون کاری نداریم. خیلی ما خوبیم:smile47:
1 چیزی به زحنم رسید 1 تاپیک جامع معرفی فیلم وسریال بزنین که بچه ها فیلم و سریال هایی که ازشون خاطره دارن یا فیلم های شاخی که قراره اکران بشه واسه همدیگه پیشنهاد کنن یا همچین چیزایی تو همین مایه ها چون واسم خیلی پیش امده که بخام 1 سریال رو نگاه کن همیشه هم تو شک بودم
نظرتون چیه؟
ادم اتیش میگره وقتی در مورد یک نفر اینجوری قضاوت کور کورانه میشه نه اینکه کل مردم ایران خیلی عالین و نه اینکه ....دهن ادمو باز میکنن اخه . گیر دادن به این بدبخت ، اقا به تو چه ؟ ( همه رو میگم نه تو این سایت یا سایت دیگه ) دوستمون درست گفت این بازیگر فاحشه نیست اگر بود چرا به جای اون از بازیگران پورن استفاده نشد هرکسی لخت مادرزاد شد میبرنش توی یکی از مشهورترین فیلم های دنیا ؟ یکم از عقل خودت استفاده کن ای انسان . استعداد داره اقا استعداد میدونی یعنی چی ؟ اون لخت شدنش هم به گفته پدرش یک نوع اعتراض بوده اما بنده نمیدونم اعراض در مورد چی بوده و به خودش مربوطه . باز هی بشین بگو....، این بازیگرانی که الان تو ایرانن هیچ غلطی نکردن برو افتخار کن بازیگر کشورت رو در این حد دونستن که راش بدن هر نقشی هم می خواد داشته باشه نه من میدونم قضیش چیه نه 99 % از مردم بیکار و همیشه در صحنه ایران ، فقط هرکس هرچی گفت باور میکنن و ورت ورت در موردش حرف میزنن . افراد بیکار زیاد داریم بخدا
Pirates of the Caribbean 5 (2017) - Full Cast & Crew - IMDb
تو IMBD جزو کست نیست یعنی نقش پر رنگ و اصلی نداره حالا بسته به نظرتون متاسفانه یا خوشبختانه
البته معرفی فیلم و سریال و گذاشتن لینک imdb مشکلی نداره
ولی اینکه یک تاپیک در این مورد باشه در یک انجمن تخصصی دوتا ، زیاد جالب نیست
اینجوی پیش بریم تعداد تاپیک های تفریحی و سرگرمی از مباحث مربوط به دوتا یا حتی بازی های دیگه بیشتر میشه
یادش به خیر همین قسمت 2بازیش معرکه بود
http://forum.dotabaz.com/attachment....tid=3474&stc=1
خیلی با این حال کردم...
دیروز رفته بودم بازی یکی از فرند لیست های رو ببینم با این صحنه روبرو شدم
http://8pic.ir/images/sg8gpnxanye6k7s1wgsp.jpg
دیشب رفتم آلمان. عجب کشوری بود گفتم ای تووووووووووف به این زندگی یه ثانیه نشد مامور جریمم کرد هیچی دیگه الآن اومدم ایران هیچ جا کشور خود آدم نمیشه :))
(یادم نمیاد کجا خوندم تغییر دادم پی: اگه دیده بودین ببخشین)
:((
TOYOTA : The One You Only Trust Always
HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Drivable And Inexpensive
OPEL : Old People Enjoying Life
FIAT : Failure in Italian Automotive Technology
PORSCHE: Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything
KIA : Killed In Accidents
FORD : Fix Or Repair Daily
HONDA : Hanged Over Now Driving Away
BMW : Brings Me Women
VOLVO : Very Old Looking Vehicular Object
Volkswagen GOLF : Girls Only Love Fun -
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention
SAAB : Svenska Aeroplan Aktie Bolaget - Swedish Aeroplan Stock Company
PONTIAC : Poor Old Nigger Thinks It's Cadillac
BUICK : Big Ugly Indestuctible Car Killer
DODGE : Dead Old Dog Going East
SUBARU : Screwed Up Beyond All Repair Usually
LOTUS : Lots Of Trouble Usually Serious
من با آقا محمد موافق ام در کل فقط ایرانیا دنبال یک مطلب میگردن فقط پخشش کنن :\ وگرنه این حرکت خانوم #گلشیفته-فرهانی نه دور از عقله نه کا زشتیه , ایران جهان سومِ اونور که همه دلشون میخواد برن این چیزا بحث نداره اصن ... خانوم جسیکا آلبا : Jessica Alba هم این کار هارو میکرده توی سن خودش چیزی نیست دلیلشم به خودش مربوطه . ولی در کل فکر میکنم شما چون ایران دین رسمیش اسلام هست و اینجور مسایل کامل حرامِ یکم دارید بزرگش میکنید خیلی میتونم مقایسه کنم ولی جاش نیست پس کمتر قضاوت کنید مرسی
حالا که بلوم تموم شده باید بحث کنیم :\ آشغال ترین فستیوال کل تاریخ دوتا 2 بود :\ معمولا فستیوال ها باحالن ولی این کلا توی 15 تا هیرو خلاصه میشد همش هم آدم اعصابش خورد میشد , هدف کلی وَلو رو این بود که TeamWork بیاره توی دوتا 2 که بیشتر فحش اورد :\
مجله خبری توی تلوزیون (دقت نکردم کدوم شبگه بود فکر کنم 2 یا 5 ) آهنگ Blue Stahli - Make You Ultra numb گذاشته بود :D
این عکس این لباس چه رنگیه ؟ این عکس مثل بمب صدا کرده چند روزه گذشته ... دقیق 2 رنگ این لباس رو بگید
http://upload7.ir/uploads//58233803a...5050a32d06.png
1 سوال داشتم اینجا کسی می دوته فروشنده اکانتا از کجا اکانت دست دوم ارزون می خرن؟ امروز دوستم 1 اکانت csgo خرید 16t + بتلفیلد 4 7t
کجای کارین ؟ :))
همه آهنگایی که پخش میکنن اکثرا از زیر شاخه ی متاله ، حالا خودشونم میگن متال فلانه فولانه
متالم گیر نیوردن میرن new-age :)
رنگ اصلی لباس مشکی و ابی