حقیقت تلخه همه فکر میکنن لامپه! ولی دنیا انقدر هم مثبت نیست -_-
پ.ن: پست ویرایش شده
نمایش نسخه قابل چاپ
حقیقت تلخه همه فکر میکنن لامپه! ولی دنیا انقدر هم مثبت نیست -_-
پ.ن: پست ویرایش شده
عجب! باو من اینو خودم توی یه سایت دیگه دیدم بعد برای فان فقط گذاشتم. نه اینکه همه دیگرو بکشید. رفیق این لینک رو ویرایش کن .سایت ایرانی اینو گذاشته بود،منم خواستم فقط بزارم که شما ببینید نه اینکه سرش دعوا درس بشه.
اقا ... اقایون
بس کنید . بحث درباره این چیزا بیهوده است .
به هم دیگه احترام بزارید . من به خودم جرات نمیدم به شما تذکر بدم ولی خواهشن بسه .... لطفا
الان میدونم شما به من گیر میدین چرا دخالت کردین ولی متاسفانه این بحت و اون عکس خیلی کش پیدا کرد
اقا دعوا نکنید بحثو عوض کنید :|
مثلا تو اینکه تو آپدیتی که امروز اومد باگ ریست کردن failed چارم fiexed شد :|
اصلا این charm ها چی هستن که سرش بحث کنید.هر چی ست تخ.. common و uncomoon هست ماله Broodmother میده :|
جهت اطلاع : دوستان هنوز رفع باگ نشده ، با اون روش میشه charm رو ریست کرد من همین الان تست کردم
باگ charm هم چنان برقراره .فیض ببرید ،من که استفاده ای ندارم.
الان من داشتم امتحان میکردم توی socketing میره اما reset نمیشه.
بله دوست عزیز،همین چند ساعت پیش آپدیت دادن و ترفند ریست کردن رو برداشتن،دارم ترجمه میکنم تا شب آپدیت رو میزارم
بله توی socketing میره اما هر کاری میکنید ریست نمیشه
برا همین گفتم من امروزبعد آپدیت یه گیم رفتم باختم هرکاری کردم ریست نشد
سایت برای دانلود از ChizTube .
لطفا به جنبه بازی در نیارین که مثل او conver2mp3 فیلتر شه . کلیک
دوستان یکی تازیخ و زمان دقیق بازی ها رو بگه لطفا فردا شروع میشه.
یکی از بازی کن های C9 که CS:GO بازی میکنه گفته در مسابقات ELS همین چند وقت پیش بود به هم تیمی هاش داروی Aderrall داده ( برای بیمارانی تجویز میشه که ننمیتونن تمرکز کنن)!!!
مسئولین ELS هم گفتن از این به بعد از همه بازی کن ها تست دوپینگ میگیریم !!!!
:D همین رو کم داشتیم دوپینگ به Esport هم راه پیدا کرد
این باگه یا جدیدا اینجوری میشه؟ دی: بازی یه نفرو داشتم نگا میکردم توجم رو جلب کرد دی:
http://uupload.ir/files/kz8l_2015-07-26_00002.jpg
تو واچ همیشه این هست میزنه کی میاد.
تو واچ اینجوری میشه ... منم چند بار بازی نگاه میکردم immortal invo به این شکل دراومد ... اگه منظورت کچلیه .
Invoker شکل Hitman شده با کله ی کچل !
یکی این خبر رو ترجمه کنه قرار بده ممنون میشم.
Dota 2 News: Valve releases 59 pages stats to teams after alleged leak | GosuGamers
ساعاتی پیش والو برای تمام شرکت کنندگان اینتر نشنال فایل pdf شصت صفحه ای ارسال کرد که شامل ارقامی از بریک دان درفت و ایتم بندی خاص و حتی روش وارد کاشتن بود در حالی که خیلی از تیم ها از اینکار خوشحال بودن و استقبال کردن تعدادی از تیم ها ناراضی بودن که چرا این اعداد به همه ی تیم ها ارسال شده
این باید شروع جریان عظیم اطلاعات به دست امده به خصوص مزایای تیم ها بدون امکان استفاده از مربی تمام وقت . انالیز اطلاعات باشد. در حال حاضر هنوز نامشخص است که چرا والو تصمیم گرفته این اطلاعات را به همه ی شرکت کنندگان بدهد . arteezy از تیم secret
نا رضایتی خود را با افشای حجم عظیمی از اطلاعات اعلام کرده . بر اساس نظر اون یک کستر همه ی این اطلاعات رو فاش کرده در حالی که باید برای کستر ها و انالیزور ها مخفی نگه داشته میشد
gosugamers از والو پرسیده چرا این اطلاعات فاش شده :|
بر خلاف arteezy بعضی تیم ها میگویند این مسعله ی بزرگی نیست تنها نیاز تنظیمات کوچک در مورد گیم پلی معمولی است.
گفته میشود بعضی اطلاعات به تیم های خاصی داده شده اند .تیم هایی که درگذشته از انجام ان ناتوان بودند مثلا compLexity یا MVP.Hot6 همواره به بازی زود هنگام و بردن بازی وابسته اند که نیاز به کنترل بازی و مپ داره و با این وضعیت(پخش شدن اطلاعات) و محل های واردینگ اونا برتری دارند نسبت به بقیه ی تیم ها
عکس های تو پیج اصلی هم قسمتی از اون اطلاعات هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
والو یه سری روش و اعداد ارقام در مورد بازی رو به همه تیم ها داده
بعضی ها راضی اند بعضی ها نه
:| :| :|
امروز یهوییییی
فایل پیوست 3956
وایییییییی محمد جان مبارکت باشه :) منم عاشق این آیتمم وقتی آیتم داشتم کسی نداشت بگیرم اینو ازش الان که همه چیم رو دزدین اینو همه دارن. الان آیتم ندارم وگرنه good offer میدادم برا swap / بازم مبارک.
مِلمِداس، در آیین زرتشت و اساطیر ایرانی، نام زنی است بسیار زیبا، که آراسته به انواع گوهرهای گرانبها می باشد. ملمداس بر جوانان پدیدار می شود و آنان را به هم آغوشی با خویش فرامی خواند، اما به هنگام همخوابی پاهای او، همچون اره ای جوان هوسباز را قربانی می سازد و او را تکّه تکّه می نماید.
ملمداس را می توان همتای جهی در اساطیر زرتشتی دانست. برخی نیز از شباهت ملمداس با سیرن در اساطیر یونان سخن گفته اند. در حاشیهٔ خلیج فارس به این موجود افسانه ای منمنداس می گویند. از نام های دیگر ملمداس می توان به مُم داس، اُم الداس و میل داس نیز اشاره کرد.
ملمداس موجودی شبیه پری دریایی است. دارای بالاتنه بسیار زیبا و جذاب است. اما در قسمت پایین تنه دو داس بزرگ، برنده و بسیار خطرناک دارد. در بعضی مناطق استان هرمزگان دستان او را بجای پاهایش، شبیه داس می دانند.
ملمداس بر جوانان پدیدار می شود و آنان را به هم آغوشی با خویش فرامی خواند، اما به هنگام همخوابی پاهای او، همچون اره ای جوان هوسباز را قربانی می سازد و او را تکّه تکّه می نماید.
در این مورد که ملمداس کجا ظاهر می شود. باور هایی متفاوت وجود دارد.
مردم جزیره هرمز بر این باورندکه:
در کنار دره های نمک (در نزدیکی کارخانه فعلی معدن خاک سرخ ) یک درخت کُنار بزرگ وجود داشت. در زیر این کُنار زنی زیبا و همچون فرشته، در حوالی غروب می نشست. این زن که ملمداس نام داشت، گیسوهای بلند خود را با یک دست می گرفت و با دست دیگر شانه می کرد. مردانی که او را می دیدند با نگاه دلربای ملمداس اسیر می شدند. به کنار او می آمدند و با او هم صحبت می شدند. سپس ملمداس با جنس مخالف خود نزدیکی می کرد. بعد از آن ملمداس چهره زیبایش را از دست می داد. شبیه به پیرزنی می شد و دو دست او تبدیل به داس می شد و جنس مخالف خود را با داس تکه تکه می کرد.
اما ناخدا ها و ماهیگیران محلی باور دیگری دارند:
ملمداس بالاتنه ای چون پری دریایی دارد. در شبی که ماه کامل است در دریا ظاهر می شود. یک زن زیبا و اغوا کننده است. او ماهیگران تنها را روی دریا افسون می کند. ملمداس آنها را به طرف خودش دعوت می کند ، آنها هم که آن همه زیبایی جادویشان کرده است. خود را در آب می اندازند و شنا کنان به طرفش می روند. فقط بالاتنه ملمداس شکل زن است و پایین تنه اش که زیر آب است و بسیار ترسناک است. دو پا شبیه دو داس (یا اره) دارد و به محض اینکه یک ملوان یا ماهیگیر را به طرف خودش کشید او را به طرف پاهایش می برد و او را تکه تکه می کند.
جالب بود بد نیست این چیزها رو بدونیم
من یاده دزدان دریاییی کراییب افتادم :|
فکر کنم داستان فیلمشون رو از ما دزدیدن :/