Dota 2 | GosuGamers
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من یه سوال درم به نظر شما کدوم بهتره hots یا lol?
ممنون
راست میگه ساپورت بازی کردن الکی که نیست !
سخت ترین و پر دردسر ترین رول قطعا ساپورت هست.
هر کجا یا هر قوم یا هر دینی می خواهی داشته باش : فقط انسان باش ، عشق بورز تا روخ زیبای زندگی را ببینی و در نهایت به خدایت خواهی رسید .
از جایی کپی نشده
واقعا پول میتونه آدمارو عوض کنه نگا بعد از بردن ti5 که aui نقشه زیادی توش داشت حداقل بیشتر از sumail به همین راحتی بدونه اینکه چیزی بهش بگن کیکش کردن بعد از اونم ppd میاد خیلی راحت به طرفداراشون با لحن بد میگه به شما ربطی نداره!!!!!!!!! o=>
با اینکارشون شیرینیه برد رو برای aui به گند کشیدن! :smile3:
همه ی اینکارارو کردن که فقط artzy رو بیارن!! از fear old man انتظار نداشتم
با این کارشون کلی از طرفداراشونو از دست دادن خیلیهاشون که در جواب ppd کلی بدوبیراه گفتن که حقم دارن بجای تشکر از طرفدارا میان همچین حرفی میزنه! ای کاش تیم چینی اول میشد حداقل قدر میدونن!
آقا یه سوال
کدوم تیم قهرمان ti شد ؟
اعضاش کین ؟
بعله برای کسایی که فقط ظاهر بازیرو میبینن که کی بیشتر کیل داره بایدم اینرو بگن. خوبه sumail اکثر بازی تو mid 0-3 0-4 میشد با استک کردنای 3-4 کمپیه aui میتونس به بازی برگرده کله آمریکا میدونن aui ساپورت اول امریکاس ولی eg برای اینکه بتونه برای artzy جا خالی کنه باید یه کاری میکرد وگرنه کم رنگ ترین و ضعیف ترین بازی ماله ppd بوده
دقیقا ! شما داری میبینی که sumail کیل میگرفت ! و این در این بین نقش مهم ساپورت فراموش میشه.
خیلی راحت میشه گفت Sup تو بازی مهم ترین و سخت ترین نقش رو داره.
باید وار بگذاره (در جای مناسب در زمان مناسب)
باید Deward کنه !
باید کمپ استک کنه.
باید برای Carry فضا ایجاد کنه.
باید TP داشته باشه به بقیه لاین ها زمان که کنشدن کمک کنه.
باید اسموک بخره کنک کنه.
باید با بد بختی پول و Xp کسب کنه.
حالا بماند خود هیروش هم کلی skills داره !
یه دفعه بگید کری هیچکاره است تو گیم دیگه
و عمو پورنگ هم اگه کری پیک بده و ساپورترها عالی باشن میتونه بازی رو جمع کنه
ساپورتر هرچی هم جون بکنه اگه کری حرفه ای نباشه بازنده میشن
تازه اگه تیم بازنده شه همیشه این کری است که هرچی فحشه میخوره و همه باخت رو از چشم اون میبینن
اگه یادتون باشه وقتی که Mushi ساپورت پیک داد با اینکه خوب ساپورت کرد ولی همه فحشش دادن گفتن چون این کری پیک نداد باختن
همین نشون میده اصل کار تیم کری هست
دوستان درسته كه ميگن iceiceice ميخواد عضو يه تيم اروپايي بشه؟
رفتم یه اکانت کاهش پینگ 100 مگی برای تست گرفتم دیدم تو سرور روسیه پینگ 120 هست ولی اورپا 160 برای اولین بار رفتم سرور روس بازی کردم.
فقط 2 نفر انگلیسی حرف نمیزدن!!!!!
کسی فحاشی نمیکرد!!!
کار های عجیب میکردن ولی feed نمیدادن!!!
آخر هم بازی رو بردیم.
در کل وضعیت خیلی بهتر از اروپا بود !!!!
البته فقط 1 دست بازی کردم باز فردا چک میکنم ببینم چطوره !
از دست دادن mmrخیلی راحته اما وقتی میخوای 100تا mmrبیای بالا کلا 1قرن طول میکشه لامصب شبیه باتلاقه هی سعی میکنی بیاب بالا بیشتر فرو میری
به نظرم این سیستم رنک اصلا مناسب بازی گروهی نیست بیشتر به درد انفرادی میخوره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
واقعا درسته بله چیزی که میبینید کمی هزینه داره اما شدنیه
فایل پیوست 3999
اتفاقا منم همینجوری یک بار رفتم سرور روسیه دیدم پینگ کم بود حالا مال من با شما کاملا متفاوت بود فقط 2 نفر انگلیسی بلد بودن بعد یکی بود همش داشت با من صحبت میکرد بعد می پرسیدم چی میگی می گفت fu** you :| (تنها چیزی که از انگلیسی بلد بود طرف)
ولی اینجوری نبود انقدر نوب باشن که 20 30 دقیقه ای جم شیم باز تنها نکته مثبت این بود
دقیقا من از 2700 شدم 3000 از 3000 شدم 2100 از 2100 شدم 2600 از 2600 شدم 2100 دباره شدم 2500 دوباره شدم الان 2200 دارم دیونه میشم هرچی بیشتر پا میزنی بیشتر فرو میری(فکر کنم فقط 2ک اینجوریه)نقل قول:
از دست دادن mmrخیلی راحته اما وقتی میخوای 100تا mmrبیای بالا کلا 1قرن طول میکشه لامصب شبیه باتلاقه هی سعی میکنی بیاب بالا بیشتر فرو میری
به نظرم این سیستم رنک اصلا مناسب بازی گروهی نیست بیشتر به درد انفرادی میخوره
کسایی که میخوان ببیینن چه بازیکن هایی تیم عوض میکنن میتونن برن تو این لینک
Player transfers - Liquipedia Dota 2 Wiki
هیچ وقت با یه احمق بحث نکن ، اول تو رو تا سطح خودش پایین میکشه بعد با تجربه ی عمری زندگی کردن توی اون سطح شکستت میده
نرود میخ آهنین در سنگ
دوستان همیشه اونیکه اکثریت درست نیس شاید همه یک چیز رو اشتباه بدونن ولی درست باشه
من کسی رو تایید یا رد نمیکنم ولی من کافری رو که نشسته و به خدا فکر کرده و به کفر رسیده از کسی که بی تفکر عمریست خداپرست است را بیشتر می ستایمم
جمله سنگین بود کمرم راس نمیشه
اینکه ممکنه همه یه چیزو اشتباه بدونن ولی درست باشه کاملا حقیقته
که متسفانه اکثر افراد هم بالا بودن در جمع رو به بالا بودن عقل, معرفت و شعورشون ترجیح میدن !!!
مورد زیاد داشتیم طرف از پشت به دوستش خنجر زده فقط برای اینکه بقیه ازش خواسته بودن اینکارو کنه ... و این هم دلش نیومده با قبول نکردن این نامردی خودش رو توی جمع پایین بیاره
یه استادی داشتیم وارد بحث باهاش شدیم یکی از بهترین کلاس های عمومی توی دانشگاه تبدیل شد به طوری که دانشجو هاش روز به روز اضاف شد . توی کلاس ادم های با شعوری پیدا میشد که از چند نوع دین بودن شیعه ، مسیحی و سنی . استاد هم یک فرد جوانی بود با شن ۳۰ سال تونسته بود دکترا فلسفه و ....بگیره توی قم و تهران مقام های زیادی برده بود خلاصه درس هم اندیشه ۲ بود بحث های جالبی میشد که در واقع نمیدونسی کی زمان کلاس تمام میشد دلیلش هم علم زیاد استاد و اطلاعات عالی دانشجویانی بود که دین های مختلفی داشتن. اینها رو توضیح دادم که زمینه ای باشه برای حرفی کی می خوام بزنم که حرف کلی استادمون بود : میگفت من مسلمان و شیعه هستم و میدونم چطوری انتخابش کردم و هیچ دینی رو رد نمیکنم . شما اگر می خواهید یک دین انتخاب کنید اول دین ها رو بشناسید و در اخر برید سراغ دینی که در نظر داشتین . مثلا می خواهید شیعه باشید اول برین سنی و مسیحی و...بشناسید بعد در مورد شیعه تحقیق کنید و با هم مقایسه کنید در اخر هم یکی را انتخاب کنید . ۹۰ ٪ از کسانی که میگن مسلمانیم تقلیدی بیش نیست که از پدرانشان به ارث رسیده و ارزش کم دارد چون بسیار سست هستش اگر می خواهی شیعه باشی بهش برس تا هیچوقت شدیدترین تکان ها نیز تو رو بر نگردونه . و همیشه بتونی از دین خودت دفاع کنی . بحث های زیادی میشد اما این چکیده ای بود. شمایی که ریختین سر این بنده خدا ممکنه اطلاعات کافی نداشته باشی و الکی جبهه گرفتی ممکنه حق با شما یا با اون باشه . پس خواهشا اگر اطلاعان داری بیا اینجوری بحث کنید