هفته دیگر فصل جدید Ranked Matchmaking شروع خواهد شد و در کنار آن پچ متعادل ساز ۷.۲۱ (balanced focused patch) روانه خواهد شد.
Mars هم بین اواخر فوریه و یا اوایل ماه مارس میلادی به بازی خواهد آمد.
منبع
نمایش نسخه قابل چاپ
هفته دیگر فصل جدید Ranked Matchmaking شروع خواهد شد و در کنار آن پچ متعادل ساز ۷.۲۱ (balanced focused patch) روانه خواهد شد.
Mars هم بین اواخر فوریه و یا اوایل ماه مارس میلادی به بازی خواهد آمد.
منبع
خداکنه همون رنک قبلی رو بده :sm (90):
سلام. تو فصل جدید رنک اگر وسط بازی های رنک کالیبریت باشی بازم باید دوباره بازی کنی یا نه ادامه بازی هاتو انجام میدی؟
امشب آپدیت اومد. رنک هم دوباره reset شد و باید calibrate کرد.
هر مدال ۷ تا ستاره از این به بعد برای اینکه جایگاه بازیکن و mmr اون دقیق تر باشه و بسته به رده یا Tier ای که در اون قرار دارید قابلیت دسترسی به برخی از شکلک های جدید در داخل بازی خواهید داشت.
Behavior Score یا امتیاز رفتاری هم دوباره مثل سابق شده و میشه بصورت عددی مقدار اون رو مشاهده کرد.
یکسری تغییرات دیگر هم برای دوتا پلاس هست بهمراه پچ ۷.۲۱ که پچ با جزئیات زیادی هست و باید زمان گذاشت مطالعه کرد.
Snapfire new hero
این پست از روی سایت dotabuff ترجمه شده و میخواهیم abilitiهای هیروی جدید رو حدس بزنیم که میتونه جالب باشه
1. در تریلر این هیرو همون اول یه پرنده توسط یه تله خورده می شود که این میتونه یکی از ابیلیتی هاش باشه و در حال حاظر سایر هیرو ها مثل تمپلار و تکیز و.. قابلیت مین گذاری دارن باید دید که این اسکیل چه فرقی با بقیه در حالت ترکیدن دمیج دادن و سایر قابلیت ها داره
2.در تریلر مشاهده می شود که اسنپ فایر هم سوار مارمولک خود می شود و هم به تنهایی است و درون تریلر این دو مجزا از هم بودند و در بخشی نیز مارمولک به کمک اینوکر میرود پس میشه نتیجه گرفت یه موجود تحت کنترل مجزا مثل توله لون دروید داره ( در قسمتی حتی بقیه هیرو ها سوارش میشن احتمال داره که توله اش با بقیه هیرو ها ترکیب بشه ) و اپشن اضافه مارمولک اسنپ فایر میتونه این باشه که شلیک میکنه اما با توجه به تریلر احتمالا مثل ویندرانر میتونه در حال حرکت اتک بده و یا در حال حرکت اتک بده اما نشونه گیری با کنترل کننده مارمولک انجام بگیره همچنین در قسمتی مارمولک یه گدازه میندازه روی تیمبر که ارمور اون رو نادیده میگیره یه چیزی تو مایه های break یا ارمور منفی باشه
3. و در اخر میبینیم که داره بیسکوییت هایی به شکل هیرو ها درست میکنه . این قسمت اش سخته بخواییم چیزی رو حدس بزنیم اما قبل از پچ 7 میدونیم که وقتی اینوکر لول مکس میشد با اقانیم میتونست defending belest aeoبزنه و توی تریلر هم همچین کاری میکنه و احتمال میره که یه اپشنی مثل دادن اقانیم یا تاثیر بیشتر اسکیل هارو به هیرو ها بده
در کل احساس میشه که این هیرو یه هیروی ساپ میتونه باشه (این از نگاه خودمه )
امید وارم جذاب بوده باشه D::>
یکی از کارکنان Valve در ردیت اعلام کرد که آپدیت بزرگ پاییز (که قرار بود بهمراه دو هیرو جدید و پچ جدید همراه باشه) بعد از اتمام بازیهای میجور صورت خواهد گرفت. یعنی یک چیزی حدود ۲۵ روز دیگه :|
سهشنبه منتظر پچ جدید باشید.
!it's gonna be huge
یعنی هر چقدر هم نرف کنن این bh رو باز با آقا خیلی باگ شده قشنگ پوز 3 هم بری ممکنه از کری بیشتر فارم کنی!!!!!
آره قبول دارم ولی کلا اگه تو لین هر دو یا حداقل melee باشن واقعا آزار دهندست یعنی بعد بوت همه الان میرن آقا و اوضاع خوب میشه چون قبلا باید فقط گنک میکردی و کیل میگرفتی با تیم وگرنه اصلا هیرویی نیست بشه باهاش فارم کرد اما الان واقعا خوب شده...
البته هر موقع یه تغییر این شکلی میاد همه تا یه مدت چیز قضیرو در میارن اما بعد نرمال میشه
Gameplay Update 7.25c
در این پچ ۱۲ تا هیرو دستخوش تغییر شدند که از این تعداد ۸ مورد آنها هیروهای strength هستند.
در این بین هم اکثر آیتمهایی که health regen میدادن ضعیف تر شدهاند.
تاثیرات این تغییرات بیشتر بر روی early game و mid game بازی هست و میشه گفت که یک balance patch هست.
ساعاتی پیش پچ جدیدی از بازی روانه کلاینت شد که جزئیات اون رو می تونید در اینجا ببینید.
در ادامه سعی میکنم تحلیل خودم را از این پچ قرار بدم و پست رو تدریجا آپدیت کنم:
• اولین تغییر پیرو پچ قبل ضعیف تر شدن bonus xp حاصل شده از killing streak ها هست. این تغییر کمک به متعادل شدن بازی هست چنانچه اگر فردی با dominating streak مثلا در دقیقه 15 بازی با level 13 در صورت کشته شدن قبلا 520 واحد xp میداد الان 390 واحد میده
• تغییر بعدی ضعیف تر شدن یا همون nerf تمامی آیتم های boots مرتبط با movement speed یا همان سرعت حرکت هست که در برخی آیتم ها مانند boots of travel, spider legs کاملا محسوس است و از طرف دیگر قوی تر شدن آیتم Yasha از این حیث و آیتم های مرتبط با اون بهمراه neutral item Trident هست.
• آیتم بعدی دستخوش تغییر Spirit Vessel هست که باعث میشه در یک محدوده شعاع 1200 تایی تمامی health regen, lifesteal و healing ها را 20% کاهش بده و اما اگر روی کسی استفاده شد بجای 60% اینبار 35% از بازیابی hp را کاهش بده...این تغییر باعث میشه که این آیتم تبدیل به یک آیتم الزامی برای تیم فایت ها بشه و روی هیروهایی از قبیل Necrophos که اسکیل Heartstopper داره اگر بسته بشه خیلی خوب خواهد بود و با تغییراتی که در ادامه بر روی آیتم Vlads اعمال شده کاملا اثر lifesteal آن را خنثی خواهد کرد اگر در محدوده هم باشند.
• تغییر بعدی گران شدن تعدادی آیتم utility از قبیل ring of basilius, headress و soul ring هست که در مراحل اولیه بازی خریده میشن و این تغییر در قیمت باعث کمی به عقب افتادن خرید اونها خواهد شد و یا اگر بازیکنی از ابتدا اقدام به خرید اونها بکنه انتخاب های او برای خرید باقی موارد محدود تر خواهد بود. بطور کلی با این تغییرات و برخی آیتم های دیگر بعد از اینها در لیست تغییرات بازی به سمت کمی طولانی تر شدن میل خواهد کرد.
• Eye of Skadi با تغییر جدید به شدت ارزشمند شده و شما با خرید اون امکانات زیادی را کسب خواهید کرد و این یعنی هیروهای Agility که از stats gain ضعیفی برخوردار بودند و این آیتم جزو core item یا آیتم های اصلی اونها بود قوی تر شدند.
• و اما Nullifier باز هم باف شد و تغییر جدید باعث میشه حتی استفاده از bkb هم زمانیکه این آیتم بر روی شما در حال اثر هست کمکی چندانی نکند و پیوسته debuff شوید که نجات دادن شمارو توسط هم تیمی هایتان سخت تر می کند.
•
برخی تغییرات ایجاده شده در پچ جدید :
http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...s/boots_lg.png از تغییر سرعت به اندازه ۱۵ درصد سرعت اولیه ۴۵ تا به سرعت اولیه اضافه میکنه
هنگامی که فعاله +۷۵ تا بهتون سرعت میده و هنگامی که غیر فعاله ۵۰ تا http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...l_boots_lg.png
به جای اضافه کردن ۱۷ درصد سرعت اولیه الان +۵۰ تا میده http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...greaves_lg.png
به جای اضافه کردن ۳۸/۴۴ درصد الان ۱۱۰/۱۳۰ تا سرعت میده http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...l_boots_lg.png
به جای اضافه کردن ۲۸ درصد سرعت الان ۶۵ تا اضافه میکنه http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...er_legs_lg.png
به جای ۴۰ درصد ۱۱۵ تا سرعت میده http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...e_boots_lg.png
بهترین ایتم حال حاضر این پچ به نظرم : ائورایی ایجاد میکنه که هلث ریجن و هیل ها و لایف استیل رو 20 درصد کاهش میده در aoe 1200 http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag..._vessel_lg.png
وقتی که روی هیروی دیگه استفاده میکنین به جای کم کردن اچ پی ریجنریشن و هیل ها به اندازه 60 درصد الان 35 درصد کم میکنه
دیگه به Wind Lace برای تهیه کردنش نیاز ندارین
قیمت فرمولش ( همون اسکرولش) از 750 تا به 1000 تا افزایش پیدا کرده
قیمتش 25 تا افزایش پیدا کرده http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...asilius_lg.png
قیمتش 50 تا افزایش پیدا کرده ( ای وای :دی) http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...address_lg.png
قیمتش 50 تا افزایش پیدا کردهhttp://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...ul_ring_lg.png
رسمن از یکی از بهترین ایتمای پچ قبل تبدیلش کردن به بدرد نخور الان http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag...vladmir_lg.png
لایف استیلش از 25 درصد شده 20 درصد هرکی بخرتش با Spirit Vessel بی اثرش میکنن انگار پولتو ریختی دور تا حد زیادی
قیمتش 50 تا افزایش پیدا کرده
اکثر هیرو ها رو نرف کردن ولی به Chaos Knight حال اساسی دادن کول دوان التیمیتشو کم کردن drow و clinkz هم تغیرات مثبتی داشتن و قویتر شدن ::kappa::
Gameplay Update 7.26b
خلاصه: icefrog داره سخت تلاش میکنه که average duration بازیهارو بالاتر ببره...
در طول یکی دو هفته آینده اولین قسمت از پچ 7.27 پیرامون تغییرات آیتمها، مسائل اقتصادی و دیگر مسائل متفرقه روانه بازی خواهد شد.
در ادامه اون و بعدا تغییرات هیروها رو شاهد خواهیم بود...
این خبر رو خود icefrog در انجمن رسمی بازی اعلام کرده
منبع
هنوز آپدیت جدید رو کامل نخوندم ولی تا به اینجا که تغییرات رو خوندم احساس میکنم با توجه به تغییرات آیتمها و یکسری تغییرات در مکانیزمهای اقتصادی بازی، Slark و Monkey King خیلی دارن از این مسئله نفع میبرن. مخصوصا که هر دوشون Echo Sabre و Silver Edge آیتمهای خیلی خوبی براشون هست.
اما یک تفاوت وجود داره و اون هم اینکه با توجه به تغییرات اعمال شده، MK دیگه مثل قبل در آلتیمیت خودش نمیتونه از Echo Sabre بهره ببره و هیروها دیگه Slow نخواهند شد. اما بطور کلی تا به اینجا من خوندم اضافه شدن آیتم BLITZ و تلفیق دو آیتم بالا با همدیگه و همچنین باف شدن Drums خیلی به هیروهای اجیلیتی کمک میکنه. مثل Void مثلا
آپدیت: خب پچ رو کامل خوندم. بنظر من این پچ بدنبال افزایش kill در بازی و همچنین تشویق اون هست. قدیما شما مثلا اگر به عنوان هیروی mid چهار تا kill از lane های کناری میگرفتید و برمیگشتید mid اون هیرو mid حریف که عین احمقا فقط داشته last hit میکرده و کریپ جنگل میزده از شما بیشتر gold/xp داشت.
درحالیکه کاری که شما کردید خیلی مهم تر بوده و نیاز به مهارت بیشتری در خوندن بازی داره...
حالا با تغییرات اعمال شده و عوض شدن کمپ mid و همچنین دادن xp gold بیشتر برای kill گرفتنها بعلاوه افزایش passive gold از ۸۵ به ۹۵ و همچنین افزایش شدید attack speed, spell lifesteal, spell amp و اینها در بازی بیشتر شاهد این خواهیم بود که تیمهایی از قبیل OG (:دی) و هیروهایی که قابلیت roam یا solo kill دارند موفقیتهای بیشتری رو کسب کنند. با اینجال باید منتظر تغییرات مربوط به هیروها که هفته آینده یا بعدتر از اون انجام میشه بمونیم.
به نظر من بهتر شد
با هیروهایی مثل Am و spec مپو تا فیها خالدون فارم میکردن درگیری جوین نمیدادن
اخر گیم همرو میزدن :\ به قول شما یارو فقط لست هیت زده کیل نگرفته ولی بیشتر xp جمع میکنه
اگه از تغییرات هیروهای Zoo (جنگل) که اخیرا تو رنک دیواین وین ریت شاخی داشتن اطلاع داری بزار فقط میدونم که یه سری تغییرات واسه آیتم کتاب انجام دادن
اگه بالانس نشه و همچنان هیروهای جنگل با وین ریت بمونن یه پست با توضیحات ازین بابت میزارم
تغییر در نوع Damage آیتم Necronomicon به نفع هیروهایی بود که این آیتمها جزو آیتمهای core اونها محسوب میشه...چون damage type Hero خسارت بیشتری رو به هیروها وارد میکنه که نسبت به قبلش دو برابر شد و اما برای کریپها از ۱.۵ برابر به ۱ تغییر کرد.
که باعث میشه این آیتم برای این هیروها هنوزم خوب باشه اما نه دیگه برای همه...چون نمیشه باهاش بخوبی قبل فارم کرد.
از طرفی اما آیتم Helm of dom قوی شده و به نوعی جایگزین Necro Book پچ قبل شده...چون به فارم خیلی کمک میکنه...کریپی که میگیرید مثلا اون خرس قرمزه قسمت hard camp باشه قشنگ میتونه جلوی ancient واسته و اونهارو برای شما tank کنه و فارم کنید. دمیج و hp regen خوبی هم میگیره..
بازی به نوعی شده که شما اگر در اوایل بازی یک برتریای را کسب کردید بتونید اون برتری رو حفظ کنید و اینطور نباشه که تمام اون زحمات هیچ معنایی نداشته باشن...مخصوصا که اگر بتونید T2 Tower حریف رو زودتر بزنید و نسبت به حریف قویتر باشید اون موقع هیچ جوره نمیتونن outpost بگیرن
اما نکته مثبت اینجاست که همچنان امکان comeback بخاطر تغییرات پیرامون kill وجود داره و اگر اشتباهی صورت بگیره تیم حریف میتونه به سرعت به بازی برگرده...در کل تا تغییرات هیروها منتشر نشه نمیشه در رابطه با meta جدید نظر داد. هرچند ناگفته نماند که نوع پیک/بن جدید در خلق meta اینبار مؤثرتر خواهد بود.
پ.ن: من جای شما باشم Zoo رو جنگل تعبیر نمیکنم :) بنظرم تعبیر "وحشی" اینجا بهتر است. چون مراد از zoo اینجا اینه که این هیروها با خودشون کریپ مریپ زیاد دارن :دی
البته بیشتر به معنی باغ وحش هست دقیقا مثل تعبیر شما هیروهایی که حیوون و کریپ زیاد دور خودشون دارن و این هیروها وین ریت بیشتری دارند تو دیواین
Lycan, Visage , Beastmaster , Broodmother , Chen , Undying هیروهای جنگل یا همون باغ وحش خودمونن که در حال حاضر خیلی ازشون صحبت میشه و اینکه چطور میشه جلوشون وایساد
آپدیت هیروها که بیاد یه پست در این رابطه میزارم
در اینجا Jenkins دقیقا همین سه خطی که من پیشتر نوشتم رو در تحلیلش از این پچ بیان میکنه! b-)
با آپدیت جدید که مربوط به هیروها بود و پچ 7.27b نام داشت میانگین زمان هر بازی افزایش قابل توجهی خواهد داشت و بیشتر شاهد فارم کردن در اوایل بازی خواهیم بود. به عقیده من بازی تقریبا از بازه زمانی ۲۰-۱۵ تازه شروع خواهد شد. حالا یا یکم زودتر یا یکم دیرتر...
اگه میخواید mmr اپ کنید فرقی نداره تو هر رنکی این کارو انجام بدید 100٪ تمام گیم هاتون وین میشه(تا ایس فراگ پچ نداده فیکس کنه تا جایی ک میتونید رنک اپ کنید)
۱-با یه نفر پارتی برید(اگه بتونید یارتونو قانع کنید نیازی به پارتی نداره که کم پیش میاد)
۲-از یارتون بخواید هیروی Enchantress رو پیک کنه
۳-شما هم هیروی Clinkz رو بر میدارید
۴-قبل از هر تیم اپ یا فایتی از یارتون بخواید بره از جنگل یکی NC های بزرگ رو Enchant کنه(ماله خودش کنه)
۵-شما هم با اولتیتون اون یونیت رو بگیرید
۶-تبریک! الان دیگه هیروی شما عملا باگه با یه orchid و mkb شما 4k heal دارید با 500 تا Level18) DMG)
تازه وقتی Level 25 شدید تلنت اولتیتونم بگیرید 5500 Heal و 700 DMG خواهید داشت!
ب.ن:چرا بعضی موقع ها(مثل الان)سایت فیل.تره؟
داداش بیا همین حرکتو بریم خودم Enchan پیک میدم واست فقط بیا آپ کنیم تا دیر نشده :D یوزرنیم استیمم https://steamcommunity.com/id/AmReza
بله اینکه همه بیان بگن انجمن خلوته انجمن قبلی نیستو اینا حمش حرفه منم میتونم بگم اگه میخواید امار بازدید بره بالا انجمن رونق بگیره باید کارررررررر کنید
من میخوام ۵تا اموزش هیرو های مختلف کری رو بزارم اما وقتشو ندارم بخوام پستشون کنم یبار امتحان کردم خیلی زمان میگیره
خلاصه من حاضرم اطاعات لازم رو بنویسم بدم و با obs فیلم هم قرار بدم باید یکی باشه مثلا فیلم ها رو ادیت کنه فلش بزنه رو فیلم بنویسه و با اطلاعات که من میدم تبدیل به پستش کنه و بفرسته.ادیت بلد باشه ترجمه بلد باشه-پای کار باشه
البته من نمیدونم بازدید سایت اونقدری هست که ارزش داشته باشه اموزش قرار بدم؟
ایا کسی هست مرا یاری کند؟:دی
با اینکه هر روز تمام وقت سرکارم هستم ولی پستی که امروز زدم یک ساعت بیشتر زمان نگرفت و از بچه هایی که هنوز هستن خواهش میکنم نفری حداقل هفته ای یه پست آموزشی بزنن هیچ زحمتی نداره باور کنین اگه بخوایم راحت انجمنو حتی بهتر از قدیم بالا میاریم :bz
سلام
منم میخواستم بعد یه مدت که نبودم بیام و کمکی به انجمن باشم ولی الانم سرم به نرم افزار های adobe گرم شده :sm (152):
یادم نره باز یه دستی میرسونم .
راستی میلاد من یه اکانت خیلی قدیمی داشتم اسمش باید دوربر mohammad یا ... باشه , میشه اونو ریکاوری کرد ؟
ایمیلشو یادم نیست باز پیدا کنم میگم بهت , یه مدته دارین از قدیم حرف میزنین منم یاد اون افتادم :D
دیروز آخرین روز Battle Pass TI10 بود و تمام شد.
اعلام شد که برنده Arcana هم هیرویهست. هفته بعد هم Valve قول داد که آپدیت جدیدی برای دوتا پلاس داشته باشه و در بین اونها آپدیتی برای گیلدها و فصل جدیدی برای دوتا پلاس بهمراه مکانیزم ریست شدن جدید rank وجود خواهند داشت.پنهان کننده: بنفش رنگ :)
Valve پست جدیدی را در وبسایت دوتا ۲ با عنوان «بروزرسانیهای پیشرو» منتشر کرده که متن ترجمه شده آن را میتوانید در کانال تلگرام انجمن مشاهده کنید.
لینک کانال انجمن
سلام آقا میگن قراره آپدیت جدیدش برای کریسمس 2020 هیرو جدید بیاد جریان چیع خیلی کنجکاوم بدونم هیروش چیه:sm (90):
پچ 7.28 بازی تحت عنوان Mistwoods Update دیشب روانه کلاینت شد.
شور جدیدی برای اومدن پچ جدید در این روزهای اخیر در جامعه دوتا ۲ برقرار بود که دیشب افراد بسیار زیادی (حدود ۴۰ هزار) در داخل ردیت بصورت آنلاین حضور داشتند و حتی استریمی هم برای اعلان زمان آمدن آپدیت وجود داشت.
دقایقی قبل از آمدن پچ هم با چک کردن سرورهای وبسایت رسمی دوتا ۲ بطور مکرر متوجه بروزرسانی هایی در سایت شدند که باعث شد قسمتهایی از آپدیت لو بره...
با اینحال پچ پس از دقایقی (حدود ۱۵ ۲۰ دقیقه) با حجم اولیه ۱.۲ گیگابایت روانه کلاینت بازی شد که با خودش تغییرات زیادی را برای بازی بهمراه هیرو جدید در بر داشت.
در رابطه با پچ اگر جایی در متن تغییرات به مشکل خوردید خوشحال خواهم شد که راهنماییتون کنم و لطفا نظرات خودتون را در ایباره در ادامه همین تاپیک پست کنید.
هنوز در حال خوندن پچ هستم لامصب تموم نمیشه (همراه با تست هیروها)
یکسری ایتم ها و هیرو ها با هم کمبو خفنی در میان مثلا ایو با بلادسیکر رو هم 46% spell amp میده که اگه یک kaya yasha هم بیاره میشه 62% .این یعنی ایتم های mkb/mjolnir/radiance/basher/ بشدت روش قوی میشه تازه شما اتک اسپید io هم حساب کن با یک بلادسیکر بنظرم 2v5 همرو درو میکنن (واسه سبک نوکم E blade و dagon)
یک tip خفن دیگه اینکه اگه شما sf بری و ایتم های bkb/aghanim/refresh و این دگر جدیده که اسمش arcane blink هست برید کمبوش بشدت خفنه یعنی عرض 1ثانیه اولتیمیت sf چنل میشه xd و رو هوا کویل میزنه فقط برید تست کنید تا بفهمید چقدر قویه اگه درست زده بشه با کویل تیم حریف از fear در نمیان تا بمیرن/tinker ام این ایتم arcane blink خیلی خوبه اگه رفلکستون برسه insane هستش(همراه با اتوکستم که بشه اصن نگو اوه اوه)
جاگرناتم aghanim shard بره و یه echo sabre تو جیبش باشه وقتی نزدیک دشمن بشه و 1 بزنه echo sabre رش نان استاپ میخوره و کولدان نداره(تا وقتی که اتک ندید)
فعلا:sm (107):