آیدی جدیدتو بگو ادد کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
شما منو ادد کنی که چی بشه؟
عزیزم دلبندم! قرار بود کسی که اکانتش هک شده و پس گرفته رو اد کنم که نمی تونم شما که همین جا هستی هر چی بخای بگی می تونی بگی! یکم ذهنت رو بکار بنداز بفهم برا چی سوال کردم!
بچه ها می خوام ویندوز 8 نصب کنم الان ویندوزم 7 هس! کسی هس که ویندوز 8 داشته باشه(واستیم روش باشه البته) استیم رو 8 مشکلی نداره بازی ها چی؟
اینا d2,tf2,apb,cs:go
?
بعد می شه از پوشه استیم یه کپی بگیرم رو ویندوز 8 پیست کنم کار می کنه؟ رو 7 که می کنه!؟
کرک رو چی کار کردی ؟ نسخه اصل داری؟ اخه من هر جا دیدم کرک موقت داشتن چند روزه؟
سلام
کپی پیست رو 8 هم فک نکنم مشکلی داشته باشه از این نرم افزار استفاده کن چون این کار رو هم به صورت فشرده و هم به صورت خودکارانجام میده.
البته این نرم افزار رجیستری ایش به مشکل برخورد و بعد از ریستور باید یک مقدار دانلود کنه.(در کل یه تست بزن قبلش تا مطمعن بشی)
در هر صورت اگه استفاده کردی نتیجه اش هم به من اطلاع بده.
در رابطه با هک آیدی ات هم چک کن ببین تو استارت آپ و رجیستری استارت آپت استیلر یا هر نرم افزاری که ممکنه با اون پسوردت دزدیده شده باشه ،نباشه.
موفق باشی.
فایل پیوست 830
اگر کپی کنی پوشه رو کاملا مشکل داری توی ویندوز 8 ، بهت پیشنهاد میدم از کل بازی هات بک آپ بگیری بعد روی ویندوز 8 2باره استیم بریزی و بک آپ هایی که گرفتی رو رستور کنی.
اقا دوتا 2 من رفته از استیمم چشه لوگین میشم دوتا 2 ندارم یه ماهه بتا کی خریدم هنوز نمیتونم دوتا 2 بازی کنم
سلام
خسته نباشین
آقا لطفا اگه میشه کمکم کنبن
قبلا استیم رو نصب آپدیت و دوتا دو رو دانلود کرده بودم و بازی میکردم.
بعد دوتا اکانت ساختم و اونارو فعال کردم که یکیش دوتا دورو پاک کرد و خواست از اول دانلود و نصب کنه!منم استیم رو حذف کردم و دوباره نصب کردم که با این مشکل مواجه شدم.
بازش که میکنم آپدیت میخواد.آپدیت میشه ولی بعد چند مگابایت آپدیت ارور میده که استیم باید آنلاین آپدیت شه شبکه رو چک کنید.در حالی که اینترنت وصله و هیچ مشکلی نیست!!
دیوونم کرده به خدا
با سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی کنید که به چه طریق میشود یک بازی کرک شده که در dvd هست و نسخه اورجینال را هم در استیم داریم بدون دانلود کردن در استیم نصب کرد
آخه دانلود بازی با خود استیم خیلی طول میکشه ، لطفا دقیقا بگویید که بازی را در کدام پوشه از استیم و به چه طریق باید کپی کنم
نمی دونم الان کار می کنه یا نه ولی قبلا این جوری بود اول بازی رو نصب کن بعد برو استیم دانلود بزن پاز بده ا پوشه ساخته شه!بعد محتویات گیم رو از جایی که نصب کردی تو پوشه استیمش کپی کن بعد بیا بیرون یه بار ولیدیت رو بزن اپدیت می کنه می اد. قبلا این جوری می شد ولی می گفتن می خوان متد نصبو عوض کنن دیگه من چک نکردم
سلام دوستان میگم این استیم من دیوونه شده : |
دیروز بعد از دیدن مسابقات دوتا۲ ام ارور داد هی می آمد بیرون بعد گفتم استیمو یه ریست کنم شاید اوکی شه
اما دیگه استیمم نرفت تو و همش این ارور میده میگه مشکل از نتم اما مطمئنم مشکل نداره چون نه سرعت نه سرعت dl با دیروز هیچ فرقی نکرده لطفا کمک کنین دیوونه شدم : |
http://forum.dotabaz.com/uploaded/345_01362732414.jpg
ندارم :((((((((((((((((((
پی سی رو ریستارت کن بعد گیم رو از (ران از ادمینستراتور) بیار بالا! صبر کن ببین باز می شه!
agha man windows avaz kardam dge steamo nasb mikonam vbala nemiad shoroo mikone be update vali bad errore fatal error mide . :( yeki komak kone
manam hamin moshkelo peyda kardam win avaz kardam dge dota nemitoonam play konam
این آپدیت جدید استیم که تازه اومده وقتی دانلود کردم تا 2 روز نمیتونستم وارد استیم بشم نمیدونم چرا اینجوری شده بود
حالا امشب تونستم خیلی سریع لاگین کنم با یک اتفاق عجیب روبرو شدم دهنم باز مونده همینجور :-o
به عکس ضمیمه نگاه کنید متوجه میشوید :D
فایل پیوست 852
دوستان چرا بخار تازگی سرعت دانلودش رو 0 می ایسته بعدش میره 80 ، 100 اصلا تابت نیست 16 مگابایت که با idm سه دقیقه ای دانلود میشه اینجا 15 دقیقه طول کشید؟ همش 0 میشد!
اقا Help! همین که میرم تو steam نت conect یوزر پی w میزنم steam زده no conection انگار نت ندارم
مال من هم یه مدت اینجوری شده بود
اول استیم رو در حالت offline باز کن بعد روی گزینه Steam و بعد Go online
احتمالا درست شه
هر موقع که مشکل در اتصال اینترنت به وجود بیاد و استیم رو باز کنید این نمایش داده میشه :
http://forum.dotabaz.com/uploaded/649_01365065548.jpg
سلام من امروز بازی کردن با یه لاش خوری کردم منو rep دادن می خواستم بدونم چطوری rep میدن ممنون
کسایی که از استیم استور خرید کردن تا حالا به مشکلی بر نخوردن؟
من مدتیه میخوام با پی پال خرید کم ولی زمانی که گزینه ی checkout رو میزنم این ارور رو میده Failed to initiate transaction due to an internal server error. Please try again in a few minutes or contact support if the issue persists.
کسی میدونه مشکل چیه؟
جریان چیه هر روز یه آپدیت دوتا 2 میاد؟
سلام دو روزه نمی دونم چرا استیم من بالا نمیاد چشه اصلا هیچیی نمی شه نه متنی نه چیزی با ف ی ل تر ش ک ن م میرم بازم نمی ره تو سایتم نمی ره تو سایت استیم لوگین نمی شه
گویا برادران مخابرات چی دارن با Port ها بازی میکنن. بهترین مملکت رو داریم به خدا.
دوستان عزیز،
به علت بسته شدن kerio که به این سادگی ها نبوده ، کاری کردن که سرور های خارجی هر 30 60 و 120 ثانیه DC بشن :) مشکل از این هست.
برای همیشه؟