درود
هدف از ایجاد این تاپیک جلوگیری از ایجاد تاپیک های متعدد مبنی بر برخی مشکلات و نا آگاهی ها است.
دوستان میتوانند در این تاپیک هر گونه مشکل و پرسشی دارند مطرح کنند تا دیگران به آنها کمک کنند.
Gl
درود
هدف از ایجاد این تاپیک جلوگیری از ایجاد تاپیک های متعدد مبنی بر برخی مشکلات و نا آگاهی ها است.
دوستان میتوانند در این تاپیک هر گونه مشکل و پرسشی دارند مطرح کنند تا دیگران به آنها کمک کنند.
Gl
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (09-06-2012),amir244 (01-14-2018),Darktoheaven (09-06-2013),H.e.x (06-16-2015),mehdi yakoza (08-27-2013)
اولین سوال رو میپرسم چون خودم خیلی درگیرش بودم ولی امیدی ندارم جوابی براش پیدا بشه
آیا امکان تغییر واحد پول کیف پول استیم (steam wallet) که قبلا به طور مثال به یورو شارژ شده به دلار هست یا خیر.
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم باشه چون الان میلاد با دلار خرید میکنه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Darktoheaven (09-06-2013)
سلام
من دو روزه هر بار pc رو روشن میکنم استیم ازم آپدیت میخواد...
هر بار هم آپدیت میکنم مقداری از ترافیکم میپره :d
کسی اگر راه حلی میدونه کمک کنه ممنون میشم
- جبران خلیل جبران
میلاد از اول با دلار شارژ کرده ! خوب با دلار هم ادامه میده ! فکر کن مثلا بخواد یورو شارژ کنه ! نمیشه و استیم خطا میده ولی بعضی ها این کار رو میکنن و توضیح نمیدن که چطور....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون استیم داره رفع باگ میکنه هر روز آپدیت میخواد دست تو که نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی شایدم beta رو فعال کردی .. برو توی تنظیمات بعد بخش beta participation اگر روی steam beta هست عوض کن روی none قرار بده.
FCB (09-06-2012)
خب در هر صورت دلار بهتره چون الان نرخش 2200 تومان هست در حالی که یورو 2800 تومان هست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
بحث رو کش دار نکن محمد فرض کن پوند 3 تومن هست بازی borderlands 2 قیمتش توی UK به پوند 30 هست ولی به دلار 60 هست .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل اصلی تغییر واحد پولی توی استیم هست..
FCB (09-06-2012)
من هم وقتی با ip انگلیس برم به پوند میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو یه بار با ip امریکا برو احتمال زیاد به usd میشه
ولی چون با ip نمیدونم کجا انلاین میشی و خرید میکنی دیگه با ip امریکا نمیتونی خرید کنی و حتما باید همونکشور باشه که دوباره میشه یورو
آخه وقتی استیم والت من به یورو هست چطوری به دلار بخرم قبول نمیکنه که برای این کارم این روش که با سایت بری هم تست کردم فایده نداشت... من میخوام فقط استیم والت ام 0 بشه و از اول بتونم دلار شارژ کنم....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای روس اینه Welcome to Steam و برای uk , us , iran , .... باید آخرش رو گذاشت ولی فرقی نمیکنه چون استیم والت من به یورو هست خرید نمیتونم بکنم ولی قیمت هارو به همون واحدی نشون میده که از سایتش استفاده کردم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©