تا اونجایی که من میدونم انقدر تجربه اون بازیها برای پوریا بد بوده که حاضر نشد این سری هم مثل قبل برگزار کنه و این سری که اصلا به عنوان بازیکن و نه بلکه مسئول اجرایی تحمل انجام یک بازی رو هم نداشت.
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا بیخیال اینا بیازیای دوستانستا
به شخصه قول میدم دیگه ساپ نرم
سری قبل هم تیمی های من بهشون گفتم تانگو بده ، کل تانگو رو داد ! share هم بلد نبود ایشون پس سطح در حد نرمال هم نبوده دیه
به نظر من اگه سره هر گیم دوتا کاپیتان انتحاب کنیم که شناخت داشته باشم بعد بزاریم یار کشی کنن:smile30:
به همین سادگی که میگید نیست
This is dota boyz
casual , typical , everyday dota
مشکل اینجاست همتون نشستید عقب و میگید لنگش کن!
خیلی انتظار دارید در حالیکه 1% هم همکاری و کمک نمیکنید. حتی هیچکس حاضر نیست یک مدت خودش این کار رو انجام بده. اونوقت من بیام؟ :| نه وقتم زیادی کرده نه اعصابم زیادیه و نه حجم کاهش پینگم rofl
خیلی خود خواه هستید...قدیما همه چیز خیلی بهتر بود. متاسفانه دوتا 2 ایران سال ب سال بیشتر تو لجن فرو میره...
والله ما هم همکاری کردیم تا جایی که دوستان یادشونه اولین caster که کل بازی رو گزارش میکرد خودم بودم که اتفاقا باعث شد افرادیم بیان ببینن و به سایت جذب بشن اما بعدش چندتا دوستان اومدن کمک ولی دیدیم دارن مسخره بازی در میارن همه خواستن caster شن و جوری شد که به من پی ام میدادن این کیه و چی میگه ! محمد جان ایرانی جماعت انگار ادم بشو نیست باید توی همه چیز ب..ر.ی.نه ( جسارت نشه بعضی از افراد رو میگم ) اینطوریه که ادم توبه میکنه دیه برای این قشر وقت تلف نکنه . کاملا هم حق داری
هر دفعه با تاخیر 10 نفر حاضر شدن تا بازی بخواد شروع بشه از طرفی تو هر بازی 10-15 مین بازی به خاطر دیسکانکت فریز می شد . حالا اگه بخواییم سطح هم کمی بالا ببریم تعداد به انگشتای یه دستم شاید نرسه (!)
من فک می کنم اگه با برنامه پیش بره بهتر می شه اگه بازی بعدی dab رو منتخب کنیم یعنی طبق شناخت حدودی که از سری قبل داریم یه بازی تشکیل یدیم فک می کنم بازی جالبی از اب دراد
مثلا این این افراد (طبق اشنایی که تو سری قبل دارم می گم ) fcb viper factor mml sharingan mohammad_ai69 masterjoint imm و چن تایه دیگه که یادم نیست و به مرور بقیه هم اضافه شن این طوری خیلی بهتره . شاید جمع کردنشون یه کم سخت باشه
:hurrhurrplz:اگه قبول کنید من لابی میزنم دیگه فک نکنم سخت تر از سروکله زدن با abus playera باشه
انشالله بعد از شبهای احیاء و به احتمال زیاد از ساعت 10 شب dAb رو از سر می گیریم.
احتمالش 50 50 هست و باید دید چی میشه...زمانش حداقل 12 ساعت یا 1 روز قبل طبق سنوات اعلام خواهد شد.
یه بار گفتم بازم میگم .اگه یه تیم ثابت با پلیر های ثابت بشه (مئلا 6 نفر باشه ، 1 و 2 نفر هم اضافه تر) بازی بچه ها بهتر میشه . حداقلش اینه که میتونن بهتر هماهنگ بازی کنن . اینجوری که ثابت نباشه انگار داری بازی نورمال آل پیک بازی می کنی :| captain هارو معلوم کنین ، اونایی که بچه ها و بازی شونو بهتر میشناسن .
خود بچه ها باید شناخت داشته باشن دوست عزیز
وظیفه من که نیست بیام دونه دونه سطخ بازی تعیین کنم آخه.
اینکه نورمال آل پیک بازی میکنی رو به خاطر سطح بازیکن هست! من قدیما گارنا اد لیستمو جمع میکردم میبردم هاست خودم 10 تایی جوری Ap بازی میکردیم همه حال میکردن. چقدر پیام میدادن مرسی و اینا
اما اینجا من میخوام axe پیک بدم core باشه همه میخندن معلومه اینا باید برن همون ap بازی کنن! کل دنیا رو برید بگردید یکی به من اثبات کنه axe rubick aa نمیتونن trilane باشند.. :دی
تیم 6 نفررو خوب اومدی، coach بنظرم به بهتر شدن بازیا خیلی کمک میکنه، درواقع 2 تا دست اضافس برا Cap. بیشتر بازیا شده مثلا captain یه هیرو پیک میکنه بعد یه تازه کار هست تو تیم که حالا به هر دلیلی نه نمیگه و اون هیرو رو بر میداره، بعدا تو بازی چون نمیدونه داره چیکار میکنه هم عصاب تیمشو داخون میکنه هم عصاب خودشو Cap هم خب وقت نمیکنه کامل استراتژیشو توضیح بده ولی اگه coach تو تیم باشه یه پلیر هر چقدرم تازه کار باشه یکی بالا سرش هست که بگه چیکار کنه چیکار نکنه، هم اون پلیر تازه کار یه چیزی یاد میگیره هم بازی از dumpster tier میاد بیرون
من اگه بیام dab میرم coach از این به بعد (اگه کسی نخواست)
--------
بنظر من باید تو بازی همه استراتژی Cap رو هرچی بود گوش کنن و دهنشونو بالاغیرتن ببندن، نمیشه که هرکی راه خودشو بره، همه به حرف cap عمل میکنن بازی تموم میشه اگه دیدن نتیجه نمیده همه میگن نمیخوان فلانی Cap بشه.
هیچی بد تر از این نیست که Cap بشی بعد موقع پیک و بن یکی بیاد کل درفتو زیر سئوال ببره، اون موقع میشه مثل Aui_2000 پارسال، ppd میگفت چند روز استراتژی میریزم که لجظه اخر aui بیاد ببرتش زیر سئوال نتیجش این شد که چند روز بعد از قهرمانی ti از تیم شوتش کردن بیرون :دی
بالاخره هیچکی نمی تونه بگه همه هیروهارو فوله . هر بازیکنی یه تعداد هیرو رو خوب می تونه بازی کنه و بازی کرده . یک cap خوب باید یکی از اون هیروهارو اون role خاص رو پیک بده و همچنین تا حدودی با حریفم آشنا باشه هیروهای مورد انتظار اونارو بن کنه . مثلا من که role: solo - roamer - durable offlane اصلا بلد نیستم و شاید کلا 1 یا 2 بار یکی از هیروهای این role رو مثلا tidehuner رو شاید بازی کرده باشم ولی در حد آشنایی ، مجبور نباشم pick بدم در حالی که مثلا می تونم توی role mid یا carry و یه سری هیرو بهتر ظاهر بشم و تیم رو به سمت برد ببرم .
به نظر من توی بازی های cm ، سطح cap خیلی باید بالا باشه و خیلی اهمیت داره . بازی بقیه بازیکن ها هم خیلی به pick و ban ربط داره . چه بسا بهترین بازیکن ها مجبور شدن بدترین هیرویی که می تونن بازی بکنن برای pick غلط cap بازی کنن.
چرا من تو سطح زیر 5.5k حتی 5499 تمام هیروها رو برات بازی میکنم!
یک cap خوب وقتی میدونه برای شما چی پیک بده که با شما حداقل 4 5 دست بازی کرده باشه برادر. انتظار بیجا داریا :دی
بله درسته توی cm فقط و فقط skill بازیکن مهمه. مگر در سطح های کلان که شامل تیم های 1 تا 5 فعلی میشه نه حتی 10 تا اول. اونجا draft خیلی مؤثره و به تیم advantage میده
هیچ راهی نداریم invoker بتونه جلوی tinker 22 تا deny کنه یا sf از alche کیل بگیره :| نمیگم فلانم اما خب نمیشه انکار کرد اتفاق نیوفتاده :| حالا فشار اینجاست این بازیهارو ببازی تو dAb خخخ
باخت اگه از سر gg بودن تیم مقابل باشه زورنداره ، ولی وقتی support بلد نیست اسکیل بزنه و 1 واردم توی جیبش نداره اصلا معلوم نیست کجای مپه از اونورم کری تیم AM داره Haras میشه و تا مین 10 بازی بوت هم نداره و lh نزده ، اونوقت زور داره .
والا منم مثل اینا بودم. یادم نمیره چه روزایی بود میرفتم fairplay یا ipg همینجوری تو روم میموندم میموندم تا بلکن یکی منو واسه تیمش بکشه بریم بازی!
یکسری روزا که اصلا 2 ساعت هم مینشستی کسی بازیت نمیداد! حتی اگر 11 نفر هم بودن باز نفر آخر منو نمیکشدن چون هیچ سابقه ای تو روم نداشتم. بعدا یکروز بهم cm دادن جلو 2 تا بازیکن شاخ حال حاضر ایران هم بازی کردم چقدر هم تحقیرم کردن و باختیم :|
تو اون لحظه تمام افتخار من این بود با فلانی یک دست بازی کردم! من اما همیشه در حال پیشرفت بودم. اولین باری که در سطح خیلی بالا بازی کردم به لطف دوستم masoud kael بود که اصلا اون موقع دوتا 2 رنک نداشت و مسعود اون موقع smurf میکرد! 3 4 تا بازی باهاش میرفتی بعد گیم 4 و 5 میوفتادی گیم 1 تاپ واچ!
رفتیم بازی من با bh تا دقیقه 15 یا 20 طرفای 20 بار مردم! maelk award kappa :دی مسعودم اعصابش خورد شد و دیگه بازی نکردیم. بعد از اون موقع رنک 6k ده تا هم نبود خخخ اما مسعود 5.2 زد :|
اینا واسه این بود اونایی که میخونن بدونن منم یکروزی مثل خیلیاتون فحش خوردم سر بازی تا به اینجا رسیدم که داد بزنم سر کسی، یا از سطح دیگران شکایت کنم و بگم پایین هست! تو گیم نت یکی گفت من با تو منچ هم شرطی بازی میکنم! خیلی بهم برخورد! الان صداش در نمیاد خخخ عملا و رسما با قید سند سر زندگیش بازی میکنم :))
همیشه در حال پیشرفت باشید. والله از اینکه من بیام لابی بزنم cm بزارم به خدا هیچی در نمیاد. تمام سعیم بر این بوده دیگران پیشرفت کنن اما همش به عنوان شعار فلمداد شده این حرفام...من 80% بازیمو از watch دارم. بازیها رو سر سری نگاه نکنید خیلی توش نکته داره!
توی دوتا 1 هیچوقت اولین cm که رفتمو یادم نمیره ( فکر کنم حدود 5 یا 6سال پیش بود ) . اون موقع هیچ آشنایی با cm نداشتم وقتی من silencer افتادم offlane همش تعجب میکردم چرا کسی نمیاد تو لاین کمکم کنه آخرم تا بازی استارت خورد سریع کشتنم بازی به خاطر من rmk شد منو انداختن بیرون :)):))
تو گیمنت ما دو دسته نوبا بودن و پرو ها
من تو دسته نوبا خوف بودم اونموقع کری بم مبدادن یا مید
کلا من هیچوقت نوب سگ نبودم یعنی قبل اینکه بازی رو شروع کنم خیلی نگاه کرده بودم و پایه و اساس بازی رو میدونستم اما اولین CM من Omni مید بود جلو SK هیچوقتم یادم نمیر یادش بخیر
دوستان منظور از اینکه بهم cm دادن یعنی crystal maiden دادن :دی captains mode که نمیدن میبرن خخخ
خوبه که میاین تجربه هاتون رو میگید :)
Match 2145013241 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats من اولین CM این بود خخخخ
من خودم اولایی که بازی میکردم دقیقا همینطوری بودم اما حدودا از 2 سال پیش (از ti4 حدودا) تورنومنت های بزرگ رو هر وقت گیمی داشت برگزار میشد امکان نداشت از دست بدم و اونقدر گیم نگاه کردم و بازی کردن player های درجه 1 دنیا رو دیدم الان بازیم واقعا بهتر شده طوری که 2 سال ناامید نشدم و mmr 0.5k رو رسوندم به 4k با اینکه زیاد رنک بازی نمیکنم (هفته ای 4-5 تا)
توصیه من به همه کسایی که میخوان پیشرفت کنن اینه که بازی کردن player های بزرگ رو ببینید
{sAs} PANDA PANDA PANDA - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
گیم هایی گه normal skil هست parrty رفتم
اقا چطوری میشه وارد مسابقات شد هرکی میدونه من کمک کنه من چند سال میشه دوتا 1 بازی میکنم و الانم تازه اومدم روی دوتا 2 ولی بازیم خیلی خوبه دنبال تیم هستم لطفا هرکی میدونه کمکم کنه
تو دوتا 2 چطوری؟؟یه بتل کاپ داره که قفله!شایدم برای من قفله
dAb مسابقه نیست دوست عزیز. برید به لینک زیر متوجه میشید
http://forum.dotabaz.com/thread220.html#post738
امشب هستید بریم RD؟ کلا به نظرم dAb از این به بعد rd بشه خیلی بهتره
یعنی ۱۰ نفر جور میشن؟! :-o ساعت طرفا ۸ اینا به صرف شیرینی و شام تا پاسی از شب :| rofl