نوشته اصلی توسط
mohsen1942
با عرض سلام
دوستان مواظب این اشخاصی که زنگ میزنن خونتون و میخوان سرویسای آشغالی و گرونشون رو بهتون بندازن باشید
آسیاتک یه ماه پیش خونمون زنگ زدن و بعد از یه عالمه تعریف کردن از سرویسای آشغالشون منم با احترام بهشون گفتم که خودم سرعت 2Mbps از مخابرات دارم و ماهی هم 75 هزار تومن دارم میدم براش و سرعت واقعی دانلودمم از 200Kbps تا 260Kbps هست با اینحال ول کن نبود و بعد یه عالمه التماس کردن گفتن که با ماهی چهل هزار تومن سرویسی بهم میدن که سرعت واقعی دانلودم از 300kbps تا 400kbps میشه من ساده هم گول خوردم و سفارش دادم ببینم چطوریه اگه خوبه اینترنت 2Mbps خودم رو قطع کنم از این شرکته بگیرم که هم ارزونتره و هم سرعتش بیشتره خلاصه بعد یه ماه برای فعال کردن سرویس دوباره زنگ زدن و شماره کارت دادن که پول بریزم بعد برام فعالش کنن ای کاش اول میگفتم فعالش کنن تا سرعتشو چک کنم بعد پول بریزم ولی اعتماد کردم و اول 40 هزار + 20 هزار تومن برای راه اندازی اولیه پول ریختم بعد از فعال شدن دیدم سرعتم از 60Kbps بیشتر نمیشه که متوجه شدم اینترنتشونو کردن تو پاچم منم زنگ زدم و قضیه رو گفتمو چرا اینطوریه شما یه چیز دیگه گفتین و یه چز دیگه تحویلم دادین قبول نمیکردن که نمیکردن
اینارو گفتم که با این شرکت آسیاتک آشنا بشید
خیلی ممنون که این مطلبو خوندین امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید