امروز اومدم استیم دیدم یه گیفت دوتا 2 بهم داده ! شاید به شما هم داده باشه
کسی اگه دوتا 2 رایگان میخواد پ.خ بده به من .
-------------------------------------------------
در تاپیک http://forum.dotabaz.com/thread579-26.html#post9196 درخواست داده شود.
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز اومدم استیم دیدم یه گیفت دوتا 2 بهم داده ! شاید به شما هم داده باشه
کسی اگه دوتا 2 رایگان میخواد پ.خ بده به من .
-------------------------------------------------
در تاپیک http://forum.dotabaz.com/thread579-26.html#post9196 درخواست داده شود.
آره
منم دیدم
علتش هم اینکه میخوان تعداد نفرات بیشتر شه و در واقع پلیر ها رو انتقال بدن
من که دادم به رفیقم مفتی
آره برای من هم امروز یکدونه جدید اومده
به من هم داده...بعد الان زده Not Tradable که پشتش یک تاریخ زده مثلا Nov 20 که اون موقع قابل Trade کردن میشه...
من یکیش رو نگه داشتم واسه یکی از بچه ها :دی
به من هم داده کسی DOta 2 مفتی خواست پیام خصوصی بده.
مگه چند تا داده که یکیش را بخشیدی ؟؟؟نقل قول:
به من هم داده...بعد الان زده Not Tradable که پشتش یک تاریخ زده مثلا Nov 20 که اون موقع قابل Trade کردن میشه...
من یکیش رو نگه داشتم واسه یکی از بچه ها :دی
به من که فقط یکی داده
فایل پیوست 410
این گیفت ها تا یک ماه قابل Trade نیست اما میتونید هدیه بدید به هرکسی که میخواید .
یعنی نمیشه بدید بجاش ایتم بگیرید .
آره برا منو داداشم هم اومده
اقا یکی هم ما رو اینوایت کنه ممنون میشم . ما که دعاش میکنیم یه عمر
steam : mw2_mohammad3300
ههه من گفتم فقط به من داده :دی
خواستم بفروشم چه بدد
مثل اینکه region lock هست این گیفت هایی که داده درسته ؟؟ اگه آره نفورشم :| 5 تا دارم
ایول به استیم
امروز یک گیفت دیگه دوتا2 بهم داد الان 2 تا دوتا2 دارم:d
بازم به من یکی دیگه داد
چه دست و دل باز شده !
به نظرم به جای اینکه به ما بده باید میداد به اونایی که برنده نشدن هنوز
قرار هست به زودی بازی باز بشه برای همه ! خوب دیگه داره حسابی میترکونه
من الان وارد اینونتوری میشوم ولی فقط ایتمهایی که توی بازی دوتا2 بهم داده نمایش میده ، اون 2 تا بازی که بهم گیفت داده کجاست ؟؟؟ چه جوری میتونم ببینمشون
باید در قسمت inventory اون بالا قسمت Steam رو انتخاب کنی
http://forum.dotabaz.com/uploaded/31_01351271897.jpg
امروز گیفت من دو تا شده و مثل قبلی Tradable نیست!
قابل Trade نیستن اما میتونید به ایمیل با آیدی دوستتون بفرستید
منم 2 تا داده 2 تا قبلن داشتم 2تاشو دادم به دوستام 2 تا دیگه دارم loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool:D: D:>:P:-":-":-":smile67::smile67::smile46:
سلام به همه
خواستم بگم اگه می شه من و دوستم رو واسه دوتا 2 اینوایت کنین ممنون می شم.
Steam ;
IR_ZerO
IR_Rexxar
امین جان استیم اجازه نمیده اددت کنم :
Steam Features The Steam Community Available once you have games in your steam account.
این ارور رو می ده نمی دونیم چیکار کنیم :(
من یک Killing Floor و یک Dota2 دارم اگر کسی خواست ، منو در استیم اد کنه گیفت میفرستم
داود جان من نمی تونم ادتون کنم
Dostan Lotfan 1ki komkam kone :|
Dameton Garm madyoneton Misham
به توضیحات این دوستمون اضافه کنم که برای اد لیست فرند داشتن حتما باید یک بازی اصلی در اکانت باشه بازیهای رایگان قبول نیستنقل قول:
دوما اگر شما بازی در اکانتتان نداشته باشید هیچکس را ادد نمی توانید بکنید و ار قسمت چت استیم هم استفاده نمی توانید بکنید.
شما حتما باید در اکانت خود بازی داشته باشید.
سلام من ی;d از دوستام ثبت نام کرد تا براش بفرستن اما نفرستادن 2 هفته شد اگه میشه یکی از دوستان برام گیفت کنه بدم بش ممنونم
آیدی استیم freebooter_pc
مگه گفت دوتا 2 غیر اصلیه ایا؟:dنقل قول:
وست عزیز dota 2 بازی اصلی حساب میشه
منم دوتا گیفت دارم ولی فکر نکنم برا ایران کار کنه!
یکی گفته بود که محدودیت منطقه ای رو حذف کردن و همه Gift ها در ایران قابل بازی شده
Dota 2
This is a restricted gift which can only be redeemed in these countries: Afghanistan, Steam_Country_SD, Aland Islands, Albania, Algeria, American Samoa, Andorra, Angola, Anguilla, Antarctica, Antigua and Barbuda, Argentina, Armenia, Aruba, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgium, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivia, Bosnia and Herzegovina, Botswana, Bouvet Island, Brazil, British Indian Ocean Territory, Brunei Darussalam, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Cambodia, Cameroon, Canada, Cape Verde, Cayman Islands, Central African Republic, Chad, Chile, Christmas Island, Cocos (Keeling) Islands, Colombia, Comoros, Congo, Congo, the Democratic Republic of the, Cook Islands, Costa Rica, Cote d'Ivoire, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Djibouti, Dominica, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, El Salvador, Equatorial Guinea, Eritrea, Estonia, Ethiopia, Falkland Islands (Malvinas), Faroe Islands, Fiji, Finland, France, French Guiana, French Polynesia, French Southern Territories, Gabon, Gambia, Georgia, Germany, Ghana, Gibraltar, Greece, Greenland, Grenada, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Guernsey, Guyana, Haiti, Heard and Mc Donald Islands, Holy See(Vatican City State), Honduras, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Isle of Man, Israel, Steam_Country_IR, Italy, Jamaica, Japan, Jersey, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea, Republic of, Kuwait, Kyrgyzstan, Lao People's Democratic Republic, Latvia, Lebanon, Lesotho, Liberia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau, Macedonia, the former Yugoslav Republic of, Madagascar, Malawi, Malaysia, Maldives, Mali, Malta, Marshall Islands, Martinique, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Mexico, Micronesia, Federated States of, Moldova, Republic of, Monaco, Mongolia, Steam_Country_ME, Montserrat, Morocco, Mozambique, Namibia, Nauru, Nepal, Netherlands, Netherlands Antilles, New Caledonia, New Zealand, Nicaragua, Niger, Nigeria, Niue, Norfolk Island, Northern Mariana Islands, Norway, Om
ایران ندیدیم؟ اینکه ایران نیس!؟
Steam_Country_IR
Ir ایران هست دیگه :|:|:|