الان به نظرت این مطلب خیلی جالبی بود که اینجا گذاشتی ؟ am همین الانش هم به اندازه کافی قوی هست . یه پلیر تیم و یه تیم خوب میخواد که باهاش بازی کنه .
نمایش نسخه قابل چاپ
Dark Knight -2008
بتمن: تو یه آشغالی باسه پول آدم میکشی.
جوکر:مثل اونا حرف نزن،تو مثل اونا نیستی،حتی اگه خودت هم بخوای،توی برای اونا فقط یه عوضی هستی مثل من، الان به تو احتیاج دارن، وقتی کارشون تموم شد می یذارنت کنار،مثل یه آشغال! بهت ثابت می کنم وقتی این مردم متمدن توی یه موقعیت بحرانی قرار بگیرن حاضرن حتی همدیگرو بخورن.
-----------------------------------------------------------------------------------
Constantine-2005
آنجلا دادسون:خوب واقعا آموزنده بود(بعد این همه داستان جن و پری که گفتی) اما من به شیطان اعتقاد ندارم.
کنستانتین:باید داشته باشی، چون اون به تو اعتقاد داره!
--------------------------------------------------------------------------------
The Matrix-1999
نئو: من فکر میکردم این واقعی نیست.
مورفیس: ذهن تو اونو واقعی میکنه.
نئو: یعنی اگه توی ماتریکس کشته بشی، انیجا هم می میری؟
مورفیس: جسم بدون ذهن نمی تونه زنده بمونه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stoker-2013
نیکول کیدمن: بعضی وقت ها از خودم می پرسم که ما چرا بچه دار میشیم.
فکر کنم جوابش این باشه که تو به نقطه از زندگی به یان نتیجه می رسیم که بدجور خراب کردیم و قابل بازگشت هم نیست.
پس تصمیم میگیریم که دوباره شروع کنیم.
از اول ، به همین خاطر بچه دار میشیم ، کپی های کوچیک از خودمون درست میکنیم و بهشون میگیم : تو باید کار که من نتونستم رو انجام بدی ، اون جایی که من شکست خوردم به موفقیت برسی ، چون می خوایم این بار دیگه همه چیز درست پیش بره.
----------------------------------------------------------------------
Inception-2010
الن پیج: چرا نمی تونی برگردی امریکا؟
دیکاپریو : چون اونا فکر می کنن من زنمو کشتم.
بعد از چند لحظه
دیکاپریو : مرسی!
الن پیح : برای چی؟
دیکاپریو : چون نبرسیدی این کارو کردم یا نه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینی که شما میگی به خیلی چیزا بستگی داره:
۱.AM یه MKB می خواد بد PA دیگه نمیتونه کاری کنه.
۲.Lc Commender هم اگه ایتمش هاش اندازه ام باشه بازم سخته تو دوئل تنهایی بتونه بزنه. چون:BASH/AM هست Miss هم هست(for butterfly )
در ضمن AM یه اتک پلاس داره که مربوط به Passiv اولش هست.
قوی شدن هیرو ها فقط برای عوض شدن META و بالانس شدن بازی و خارج شدن هیروها از یکنواخت بودن هست . گفتم پلیر خوب و تیم خوب میطلبه . تیم خوب ساپورت خوب داره که میذاره اول بازی مثل مرد فارم کنین . آخر بازی هم دیگه anti mage ـه و بلینک بلینک بلینک RAmPaGE
گفتم مهارت میخواد برای بازی کردن باهاش . شما قوی شدن رو در چی میدونید من نمیدونم !
:ultimatehighplz::ultimatehighplz:اینا مهم نیست . تنها چیز مهم آینه که آنتی می باری بعد جلوت Wraith king باشه . ای حال میده :>
البته اینی که شما میگی صحیح ولی ضعیف بودنش تو 1به1 هیچ تعجبی نداره چون این هیرو توی team fight اگه روی sky . storm و ........ (هیروهایی که مانای زیادی دارن) با مانای خالی (در ضمن اواخر بازی) آلتیمیت بزنه میتونه triple-ultra یا حتی rampage کنه ....
ببخشید توی تاپیک مربوطه نبود آدرسشو گم کردم
سلام و علیک !
عیدتون مبارک :)
دوستان یه سوال دارم !
من 16 سالمه ! و وقت برای بازی کردن دوتا 2 زیاد دارم ...
دوستام میگن کاپیتان تیم خودت شو ! چون حداکثر تا 17 سالگی پیک و بن رو یاد میگیری و میتونی تو آینده کاپیتان خوبی برای تیم بشی !
من حرفه های پیک بن کردن رو از شما میخوام...
مثلا در هنگام پیک بن به چه مواردی باید توجه کنم ؟!
در پیک باید چیکار کنم یا در بن باید چیکار کنم ؟!
ممنون میشم یه کاربلد بیاد یکم توضیحاتی برام بده :)
1-Early Game
2-Late Game
------------------------------------------------------------------
اگه بخوای پیک بن بر اساس Early Game بچینی باید هیرو هایی پیک کنی که قدرت کشتن هیرو های حریف و Gank کردن داشته باشین تا هی از دشمناتون کیل بگیرین بعد بازیو تو همون Early Game تموم کنید اگه بازی به LateGame برسه دیگه امکان پیروزی تیم شما خیلی کم میشه . چون هیرو های شما برای اول بازی هستند.(SKY-Shadow Demon & Mirana Support و ...)
------------------------------------------------------------------
اگه بخوای بر اساس LateGame بچینی باید هیرو های فارمر مثل Anti Mage برداری که تا اخر بازی فارم کنه بعد بیاد تو فایتا همرو دروو کنه .
نکته: نکته اگه EarlyGame ببازین دیگه نمیتونید بازیو جمع کنید .(Medusa -Void Carry-PA , ...)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا در هنگام پیک بن به چه مواردی باید توجه کنم ؟!
اگه میخوای Enigma پیک کنی ؟ باید Silncer یا روبیک بن کنی .( بدون توضیح یه مثال زدم چون خیلی اسونه)
باید اون هیرو هایی که ضد نقشه ای که کشیدی بن کنی .
امیدوارم کمکت کرده باشه
باید هیرو های ساپورت متناسب با بازی پیک کنید یعنی حتی اگه لازمه بجای Dazzle از LION استفاده کنید Disabler ها نقش مهمی تو بازی دارن حتی 1دونش هم کلی ارزش داره.نکته دوم هیرو های کانتر یا ضد هست اگه هیرو های ضد خوبی پیک ندین تیم جلو بازی بلد باشه 100 درصد بازی رو میبازین.
گارنا که بودیم همیشه یوزر ها رو بن میکردیم عادت شده بود ولی دوتا2 دیدم اصن خیلی از یوزرا رو بن نمیکنن چون نه کسی بازی میکنه اگه هم بازی کنه میدونن چطور بزننش. شما میتونی متناسب با هیروهای تیم خودت و روبرو بن کنی این دیگه طرز فکر خودته.
بیشتر جاها CM پیک اول یا بن اول هست(اونطور که من دیدم) اگرم نباشه به هر حال پیک میشه چون Disable عالی ساپورت مانای خوب 6 دسته جمعی که نتیجه رو عوض میکنه و اسلو.
چیزایی که من میدونستم امیدوارم به کارت بیاد GL
ممنونم از توضیحات دوستان !
حالا Early Game بهتره یا Late Game ?!
البته تیم باید همیشه یه مسلسل امثال trax یا sniper
اگه اینا نشد امثال dp یا shaman برا اینکه به تاورا امون ندن
اگه دیدید که ممکنه به f بره بازی 4 تا توون دفند بدید اینا از اونور tw بزنن . (اسم این حرکت فک کنم slip rush بود )
دوستان کسی دمو نمیسازه اینجا ؟!
چندتا حرکت خفن دارم میخوام دمو سفارش بدم :d
دوستان کم و بیش توضیح دادن اما من پیشنهاد میکنم بازی های معروف و ترمنت ها رو دنبال کنید کاملا خودتون دستتون میاد و اگر هیرویی هم تغییر کرد شما به روز خواهید بود و تجربه فوق العاده ای خواهین داشت چه بسا هنگام نگاه کردن یک ایده خوب هم به ذهنتون برسه . از تجربه دیگران هم استفاده کنید
موفق و سربلند باشید
این چه کاریه که وجهه همدیگه رو جلوی بقیه خراب میکنین :/ مدیران رسیدگی کنن شما میتونید یه جا خصوصی حرف هاتون رو بزنید فکر نکنم بحثتون زیاد مربوط به موضوع باشه
درود
برای این 2تا Find کدوم رنک مهمه ؟! Solo یا Party
Findint Team Ranked Match
Finding Ranked Match
و برای Find کردن فاصله ی رنک ها از چه حدی نباید بگذره ؟! دوتا 2 تازگیا نمیزاره Find کنیم :D
خواهشا کسی که مطمئنه جواب بده
اونو میدونم خودم...
الان من خواستم با تیم رنکت فایند کنم دوتا 2 نذاشت و گفت MMR ها مساوی نیست !
حالا برای Finding Team Ranked Match کدوم رنک باید برابر باشه ؟!
و
برای Findint Team Ranked Match کدوم رنک ملاکه ؟!
سولو یا پارتی؟
بازم نگرفتی :D
مثال میزنم ! تا شاید بگیری منظورمو :D
الان رنک یکی 1000 باشه ...
یکی دیگه 4000
بخوان Ranked Find کنن نمیزاره دوتا 2 !
میگه فاصله رنک خیلی زیاده...
حالا اگه گرفتی برو سوالمو بخون متوجه میشی...
اگه هم که نگرفتی ولش کن
میدونم من بودم از ترس پایین بودم رنکم پروفایل private کرده بودم:D
بعد تیم می خواست تورنمت خارجی بره یک persian leopard نامی رو به عنوان گاپیتان معرفی کردم :D
تفو چرخ گردان تفو :D
نه رنکم تغییری زیادی نکرده ولی بیشتر از 2500 هست
بعد دوست داری با هفته ای 1ساعت بازی کردن رنکم چند بشه؟
کاپیتانیی شما از نتایج تیمتون تو tournoment ها معلومه :)
بله اون بچه (کودک خردسال هرچی فک میکنی) من بودم شما که فقط یه تاپیک رو با چرت و پرت گفتن به هم گذروندین داداش نگاه شما کجاش کافیه م-ا-د-ر شخصیت هم رو به فنا دادید حالا دارید ماله من دم از... میزنید؟
کلید اسرار قسمت 36
پیام اخلاقی: من معلم اخلاق نیستم ولی اینکه شخصیت همدیگه رو جلو بقیه خورد میکنین کار جالبی نیس.
ما خیلی وقته از گارنا زدیم بیرون...