چه خبره آقایون , اینقدر به هم دیگه نپرید.
مشکلی دارین به هم پیام بدین تاپیک رو اسپم نکنید.
با تشکر از همه ی دوستانی که این وسط پستاشون پاک شد :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
چه خبره آقایون , اینقدر به هم دیگه نپرید.
مشکلی دارین به هم پیام بدین تاپیک رو اسپم نکنید.
با تشکر از همه ی دوستانی که این وسط پستاشون پاک شد :دی
سلام.
این اولین پستمه:d
چند صفحه از این تاپیکو خوندم و نمی دونم این بحث من مطرح شده یا نه...
این رو هممون میدونیم که با هر بار لول آپ یه باکس آیتم به ما میدن که دوسه تا آیتم داخلش هست...
ولی بعضی موقع ها میبینم که به طرف قبل از لول آپ آیتم میده و دلیلشو نمی دونم.
تاحالا علی رقم بازیه عالی من داخل گیم بهم هیچ آیتمی قبل از لول آپ نداده.
آیتم دادن اینجوریش هم رندمه یا اینکه به بعضی چیزا بستگی داره؟؟
مثلا من با بلود سیکر که بازی میکردم تیممون 60 تا کیل داشتم که فکر کنم 30 تاشو خودم تنهایی و یه تنه گرفتم و همکاری تیمیم هم عالی بود.
ولی اونجا به فارم بازی آیتم داد و به قول مدیرا به من دسته جارو هم نداد.
دلیلش چیه؟
اصلا نحوه ی بازیت و اینکه چند تا کیل گرفتی یا هیل دادی یا اسیست مهم نیست فقط زمان بازیت مهمه با لولت:دی با یکمم شانس:دی
ولی سوال خوبی بود چون جدیدا پنج تا لول بالا بردم هیچی نداد سیستم چست و اینا هم که دیگه تعطیل شد الان دقیقا باید چی کار کرد؟ O_o
دوستان کسی بازیکن برای تیمش نمی خواد؟؟
من تیم ندارم در به در دنبال تیم میگردم هر کی بازیکن میخواد من در خدمتم بازیم هم بد نیست
دوستان یه سوال
من به یه نفر ریش پوج رو دادم لژندری اش رو
بعد 4 تا ست کامل گرفتم از هیرو های
chen
lina
kunka
titan
که
chen و lina ریر و
kunka و titian مایتکال هستش
به نظر شما خوب swap کردیم؟/
یا ضرر کردم؟
داداش من با فانتوم اسسین
دو سری پشت سر هم رمپیج گرفتم من هیچی نداد هیچ
به فیدر بازی ایتم داد
داداش بعضی ها به بازی خوبه
بعضی کاملا شانسیه
بعضی ها بوک دارن
و ...
با سلام میشه یه بازی دوتا دو 45دقیقه ای 150 مگابایت مصرف کنه؟؟
یعنی واقعا ر...دن به لجیون اصلان نمیشه ترول یا pa یا هوسکارو عین قبلا زد x-(
یه لحظه فکر کن Legion مثل همون قبل بود و PA هم تو بودی ........... بهترین اسکیلات (آلتی+3) کار نمیکرد و از اسکیل 1و2 هم توی دوئل نمیشه استفاده کرد ، (بافرض اینکه دوتاتون به عنوان Carry هم اندازه فارم کرده باشید ) احتمال 80% دوئل رو باختید ........ همین الانشم خیلی باگه ( کافیه 2-3 تا دوئلو ببره ) نمیدونم چرا این هرفو میزنید .....
ویرایش :
یعنی چه :| ....... دقیقا منظورتون از این قبلا چی بود ؟ .......... باید میزد حتما ؟ XDDD
دوسسسستاننننننن امروز اخبار ساعت 10 رو دیدید ؟
free to play رو نشون داد بعد چه چیز های چرت و پرتی می گفتن درباره دوتا و گیم آنلاین ....
Live channel 3 - Iran TV channel 3 Live Show < Telewebion
از ارشیو ساعتی برید ساعت 10 بعد دیقیقه 23 اخبار رو بیارید
واقعا جالبه که تو کشور مالزی بود فک کنم که یکی از تیم ها توی ti4 نمی تونست چند تا از بازیکانش ویزا بگیرند که مسئولینشون رفتن برای پیگری ..
اونوقت تو ایران .......
هر کی عشقش میکشه هر چقدر دلش میخواد بازی میکنه اینا اگه به فکرن برن معتاد های به مواد و درست کنن بعد بیان بگن این گیم ها اعتیاد اوره و ...
از گیم پولی به جیب نمیزنن میان چرت و پرت میگن هیچیم بارشون نیست.
منظورم تو خوده player بود نه اون بالا:)
گو**** اضافه میخورن ، انگار همه مشکل ها ما حل شده فقط مونده اعتیاد به بازی های رایانه ای !!
ایران در جهان بیشترین تعداد افراد معتاد به مواد مخدر رو داره (با 3% از همه مردم)
کمترین میزان ازدواج در دوسال گذشته (که همچنان رو به کم شدن هست)
بالا ترین میاز مالیات بر ارزش افزوده.
گران ترین خانه های دنبا (از اول 12)
گران ترین قیمت خودرو (قیمت نیسبت به کارایی)
کم ترین میزان قدرت خرید مردم (از اول سی و خوده ای)
بیشترین فسادی مالی در دنیا (ایران و چین در فساد مالی با هم رقابت میکنن)
و خیلی چیز های دیگه
تیم خبرنگار ها کور تشریف دارن این مشکلات رو نمیبینن بجاش چیزی رو میبینن که شاید برای بعضی ها تنها تفریح هست .
انصافا پست رو حذف نکنید چون همه این آمار ها توی نت هست سایت هاش هم فی**لتر نیست.
just big like!
گ ........ ههههههههههه بس اضافی میخورن ،نکبتا فقط بلدن تقلید کنن ،ماهواره کفش perfect steps میزاره تق یارو میره کفش تن تاک میزاره ،ماهواره perison break میزاره تق میره هوش سیاه میسازه . جمع کنین بره بابا .
من افتخار میکنم گیمر هستم اعتیادم دارم درود بر معتادی که با بازی خودشو سرگرم میکنه درود بر معتادی که نمیره دنبال زن و دختر مردم ، بجاش با بازی خودش رو ارضا میکنه درود بر گیمری که بجای خوابیدن با زن مردم و دزدی و کثافت کاری پای سیستم خودش نشسته و در دنیای گیم خودش رو سرگرم میکنه ، من افتخار میکنم به خودم ، که هم سن من نشستن و نقشه میریزن که مخ ناموس مردم رو چطوری بزنن اما من نشستم تا با meepo بازیم رو بهتر کنم :D
توی خارج برای رفاه مردم تمام قوانین رو هدفمند میکنن توی ایران مردم رو هدفمند می*****.
انتظار میره این پست حذف بشه.:d
راست که میگفت .. ولی خب نمیشه کاریش کرد
همین الان یکی تو watch game top! واسه pa رفرشر رفت for wut?!!!
آره bkb داشت ،ولی به نظرم واقعا لازم نیست یه slot رو ادم بزار برا رفرشر اونم برا pa!!!!!
کلاء خرج اواتار pa یه شادو دیمون است
2 دفعه هم پشت سر هم pa اواتار کنه هر 2 دفعه شادو دیمون التیمت میزنه باف اواتارو برمیداره ....
پس خریدن رفرش احمقانه ترین کار ممکن است