مکالمه بین AlanWake و Viper

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس

مکالمه بین AlanWake و Viper

1 پیغام بازدید کنندگان

1. سلام عزیز خوبید؟
    انشاالله که خوبید:دی
    من یه سوال داشتم راجع به دوتا2، الان ISP که من دارم شبدیز هستش و تو کرجم میشینیم مشخصاتشم اینترنت 1mg . با ضریب اشتراک 1به4 . ای پی هم متغیر (Dynamic) هستش نمیخوام سرتونو درد بیارم پینگم معمولا ثابت نیست بعضی اوقات از روز میره رو 1000 ولی بیشتر اوقات مثلا الان که دارم پست میدم پینگه 8.8.8.8 رو 160 و پینگ 4.2.2.4 هم درست همون اندازس. تو بازی هم پینگم زیر 300 هست بیشتر بازیا دوروبر 260 هست. بعضی وقتا هم میرسه به 181 و ثابت هم میمونه (قبلا از پینگم 160 بود تو بازی بعد دقیقه 2 پینگ میشد 1200 دی سی میشدم) ولی با این همه من تو همه بازی ها چه پینگ 400 باشه چه 180 هیچ لگ و مشکلی ندارم جز نیم ثانیه یا بیشتر دلی.
    یعنی حتی لابی میسازم و خودم تکی میروم تو و هیچ کس انلاین دیگه ای حتی بات هم نباشه تو بازی بازم اون نیم ثانیه دلی رو من دارم.
    واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    بعد هم یه سئوال دیگه من میخوام IP رو به ثابت تغییر بدم ولی دقیق نمیدونم که تاثیری خواهد داشت یا نه چون همین الانش هم با همین IP متغییر پینگم خوبه فقط مشکلم نیم ثانیه دلیه.
    بازم ممنون
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 1 تا 1

اکنون ساعت 07:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ می‌باشد. 2022-2012©

chatbox