برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
سلام خوبي؟ نيستي! بعله ديگه كلي آموزش گذاشتم و فعاليت زياد ولي حيف كه دانشگاه نميذاره ديگه فعاليت كنيم اين آدري هيپبورنه(audrey hepburn) بازيگر قديميه ميتوني سرچش كني عكس جوونياشه سياه و سفيد بوده رنگش كردن عاره خيلي قشنگه چهرش معصومه
با یه مرورگر دیگه تست کردی ؟
سلام، ممنون همیشه اینطوریه ؟ ctrl+f5 زدی؟ برای کسی دیگه مشکل نداره
ترسیدم توی تاپیک بگم یه بحث شروع بشه گرجستانی ها اکثرا انگلیسی بلد نیستن ولی همه جای تفلیس اینترنت رایگان هست(عجیبه نه؟! یه زمانی گرجستان مستعمره ی صفوی بود) یعنی به عنوان کمک میتونم بهتون بگم همیشه گوگل ترنسلیت رو آماده داشته باشید اگه طرف انگلیسی بلد نبود براش بنویسید برای آدرسا و خرید خوبه خوش بگذره
سلام عزیزم،سال نو رو بهت تبریک میگم ایشاالله سال فوق العاده ای داشته باشی و در همه چی موفق و پیروز باشی.
delam barat tang shode azizam alan oono nagi...
salam chaghal hatman man bayad azat khabar bgiram? ye modate asan telegram ham nisti kho oon barname ke goftam bara gym ro ok kardi? anjam midi khodavakil?
نه اشتباه ميكنيد نميخواد از اول ياد بگيريد بلكه فقط چنتا گيم براي كسي كه بازيش خوب بوده نيازه تا راه بيوفته در واقع من اعتقاد دارم كه نقطه ي شروعي ميشه براي كسايي مثل من كه ميتونيم يه جهش بزرگ بكنيم و براي كساني كه در يك رنك ثابت شده بودن
Gaben 2 نه اسمش شده heros of the ancienet of leagu of legends
حالا جیگر خودت پیشنهاد visage دادی،خودتم باید کمک کنی!
کاربر متخصص
همکار سایت
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©