وای خدا خندم میگره از این زر زر کردن هرچی سگ یوسر هست اخه مرتیکه بدرد نخور چرا نمیگی تو کله گیم ها MH استفاده کردید و 3وم شدید سره این کارت خدا شاهده جایزه تیم سوم رو به Cruel میدم توهه بیچاره انقدر نووب سگ هستی که میای تو سایت با یه ایپی 5 بار اسم عوض میکنی و نظر میذاری و خودت تایید میکنی اصلا میدونی ip چیه ؟ بخدا امرا بدونی خوب از اینا میگذریم شما زیر نظر من اعلام کن ببینم Leader کدوم تیم رو میخوای بیارم اینجا که بازی رو دیده باشه و بگه mh نداری نام ببر فقط داداش نمیدونم ترکی لری کجایی هستی میگی Ddos مگه خودت نگفتی تو بازی امروز یارتون که اخر بازی leave شد و بودن نبودنش تو باخت شما تاثیر نداشت برق خونشون رفت ؟گفتی یا نگفتی؟ یانی Ddos میتونه برقه خونه رو ببره؟تا اونجا هم که من میدونم تیم سایت Force-Game بود که تو بازی 4 روم باخت و حذف شد نمیدونم کدوم تیم سایت رو میگی شما دقیقه ؟ بعد عزیزم من داور هر 2تا بازیی که شما باختی بودم میتونم اینجا از همه بپورسم یه تیم چطور چطوری بوده وارد گنک نمیشه؟ اینا حتی یه بار هم گنک نشودن جلبهLoudlaff عزیز شما مشکلتو با خودت حل کن بعد بیا تو کل فروم ها theared بزن .

LinkBack URL
About LinkBacks