آخه کی میاد برای بازی ک 1 2 ماه دیگه میاد بیرون 20 تومن بده
میگم اگه 6 7 تومن میدی من بر دارم
آخه کی میاد برای بازی ک 1 2 ماه دیگه میاد بیرون 20 تومن بده
میگم اگه 6 7 تومن میدی من بر دارم
هنوز برای بازی تاریخ عرضه اعلام نشده. در سایت رسمی دوتا 2 هم این بازی به قیمت 29.99 دلار که به عبارتی میشود حدود 60 هزار تومان در حال فروش هست!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Store
ویرایش توسط Arsan : 08-19-2012 در ساعت 11:55 PM
اونی که اونا میفروشن کلی ریوارد داره از قبیل آیتم و کوریر و .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر نمیکنم اون ریواردها 20 دلار قیمتشون باشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط خواستم قیمتِ حدودی این بازی که در حال فروش هست رو به ایشون نشون بدم.
ویرایش توسط Arsan : 08-20-2012 در ساعت 12:02 AM
سلام
دوست عزیز هر وقت پیش خرید بازی Nfs Mw2 اومد قرار بده من هر چند باشه میخرم...
با تشکر![]()
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یک سوال چرا نمیرید از بیرون سی دیشو بخرین راحت و دیگه این همه پوله دانلودشو ندین؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای اینکه این بازی اصلا ارائه نشده...
و اینکه برای نصب بازی باید سی دی بازی رو خرید! چرا؟
مثلا من 35 تومن دادم Cod MW3 خریدم اما حجم جفت بازیهاش یعنی Multi player وSingle Player روی هم 14 گیگابایت میشد که برای دانلود واقعا زیاد بود.
برای همین DVD بازی رو تهیه کردم بازی رو نصب کردم بعد ازش کپی گرفتم و ریختم در پوشه استیم و پوشه هایی که بعد از دانلود ساخته میشد رو خودم ساختم و اونجا کپی کردم.
بعد رفتم استیم دانلود رو زدم بازی روی 13.93 گیر کرد ! چرا؟
چون آپدیت میخواست که اونم از گوگل دانلود کردم و کپی...
بعد بازی کردم
-------------------------------------------------------------------------
با تمام این اوصاف باز هم بازی آنلاین از این قبیل واقعا ارزش داره !
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
IR|..invisible (08-21-2012),WardeN (09-17-2012)
حتماً در همینجا اطلاع خواهم داد. به احتمال زیاد این بازی فقط تحت Origin خواهد بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی اورجینال امکاناتی از قبیل مولتی پلیر، اچیومنت، لیدر بورد و... دارند که در بازی کپی این امکانات نخواهد بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
====================
اگه کسی بازی پورتال 2 رو خواست میتونم با قیمت 20 هزار تومان هم بهش بفروشم...
درست میگید اما اولآ دقیقآ یک سال پیش بود که بازی عرضه شد ( تو این یک سال هر کاری میخواستن بکنن کردن ) ثانیآ از 108 هیرو 90 تاشون آمادست ثالثآ بازی هنوز بتا هستش رابعآ InterNational نزدیکه و انتشار 6.75This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نتیجه میگیریم هم تاریخ انتشار بازی نزدیکه و هم این که برای یک بازی که هنوز در مرحله آزمایشی هست و چند وقت دیگه میاد 20 تومن زیاده
بعدشم من چون امسال سال کنکورمه ، گفتم 7 6 تومن میخرم که قبله مهر تموم کنم مگه نه 10 شی بخاطرش نمیدادم وا میستادم تا عرضه شه
(خواستی بفروشی پ خ بده )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©