بنده فکر میکنم جای هیرو Alch هم توی لیست خالی هستش
بنده فکر میکنم جای هیرو Alch هم توی لیست خالی هستش
ATER (11-08-2013),Darktoheaven (11-09-2013)
Alc بخاطر پولی که در میاره سریع قویی میشه ولی آخره بازی وقتی که کری تیم مقالب پا بگیره دیگه کاری از دست Alc بر نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Darktoheaven (11-09-2013)
به خاطر 6 ـی که داره بهش اتک اسپید و اچ پی ریجن میده باعث میشه حتی اگه کری حریف هم پا بگیره بتونه بزنه ، استان هم که به کنار ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (11-09-2013)
من فکر میکنم ATER جان مثال زدن اگرنه جای خالی رو بخوایم بگیم که هنوز هیرو های زیادی از جمله alch - life- slardar -troll-slark- kunkka و حتی luna , trax , sniper , OD, weaver ,clinkz و خیلی از هیرو های دیگه خالیه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای انتخاب کری توی یه مسابقه بیشتر از اینکه فکر این باشن که میتونه کری تیم حریف رو بزنه به این فکر میکنن که چه کاری توی درگیری از دستش بر میاد! مثلا فک میکنید چرا gyro یا luna انقد پیک میشن؟! چون تو چند تانیه میتونن با چنتا attack هیروهای نرم تیم مقابل رو بندازن و درگیری رو عوض کنن اگرنه یه هیرو مثل ursa باید همیشه پیک یا بن اول باشه چون کری تیم حریف به این راحتی ها نمیتونه تو سینش وایسه!
در مورد قوی شدن آخر بازی هم بعضی وقتا میبینید یه هیرو هیرو های خیلی قوی تر از خودشرو هم میزنه چون بیشتر gold درآورده و لول بالاتری داره که همش برمیگرده به طول بازی و لاین!
اگرم منظورتون فول آیتم هست که جای دیگه داره بحث میشه و بحثش کلا با شرایت بازی متفاوت هست.
ویرایش توسط Deuce : 11-09-2013 در ساعت 09:44 PM
ATER (05-11-2014),Darktoheaven (11-09-2013)
ببخشید اما kunkka و slark و slardar و trax و sniper هرچقدر هم که قوی باشن بازم حریف میتونه راحت بندازتشون ... اما ترول و لایف و آلچ و و و خیلی راحت هیروهای ذکر شده رو میندازنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (11-09-2013),Reza Y (05-11-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©