داداش گلم شما نوشتید {satanic حماقت محضه orb که نیست 3 ش دیگه ولد میری ! } با آپدیتی که اومد با یه mask معمولی هم 3ش کار می کنه.
داداش گلم شما نوشتید {satanic حماقت محضه orb که نیست 3 ش دیگه ولد میری ! } با آپدیتی که اومد با یه mask معمولی هم 3ش کار می کنه.
I αm ƑƱƝƉαmεntαl Principle oƑ WαrƑαre
و تو چه می دانی که او کیست؟
بگو تا صبح چند آدینه مانده است...
اللهم عجل لوليك الفرج
داداش من منظور منو نفهمیدی اینجوری بخون sata حماقت محضه 3ش orb نیست ولی ماسک نمیری چون ولد لایف استلو انجام میده و اورب نیست راضی شدی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fundamental (09-03-2016)
خوب همین دیگه . وقتی 3ش ارب نیست اصلا ولد نمیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteبه جاش helm میری که هم بهت دمیج میده هم برای روشان زدن ( با گرفتن کریپی مثل سنتار یا گرگ ) راحت کم تر از 20 ثانیه میزنی .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بازی رو چند مین میبینی ؟ اورسا نسبت به بقیه کری ها اون کارایی لازمو نداره وقتی متونه یه اورب اتک دمیج ببنده چرا بره لایف استیل ببنده ؟ به روشان باشه با یه 900 میره تمام(مین 3 زدم رندوم دادم جانگل 1 کریپ زدم با 900 مین 3 البته آسون تر بود روشانش خیلی ضعیف بود مین 3)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعله یورسا لیت گیم کارایی بقیه کری هارو نداره ولی دسولیتر به نظر خودت لیت گیم میتونه کارایی داشته باشه ؟ میتونه آرمور رو بسپاره به یاراش . من نگفتم آیتمی هست که باید 100% گرفته بشه ، در تایید حرف دوستمون که گفت میشه گرفت گفتم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©