والا :/ واسه من که شده ارزو یه بازی رو با کیفیت بالا بازی کنم تنها راهه تجربشم رفتن رو یوتیییوب هستش:@ که حداقل ببینیم بازی چه شکلی میشه با کیفیت بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا :/ واسه من که شده ارزو یه بازی رو با کیفیت بالا بازی کنم تنها راهه تجربشم رفتن رو یوتیییوب هستش:@ که حداقل ببینیم بازی چه شکلی میشه با کیفیت بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به خدای همه این هستی من آرزوی دیدن کلیپ های یوتوبم دارم با این اینترنت ، همین یوتیوبم باشه من کافیمه و راضیم اما کوووو ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که قبلا میومدم میرفتم رو کلیپ یه مدتی وایمیسادم تا کمی دانلود شه همینطوری 10 ثانیه 20 ثانیه نگاه میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
سرعت دانلودت چنده ؟ با پروکسی پولی میری یا مجانی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©