نقل قول نوشته اصلی توسط Sharingan نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا دیگه هک Wow تو هیچ سروری کار نمیکنه مگه اینکه خود اون سرور مشکل داشته باشه.
یادمه اوج هک ها ماله 2.4.3 بود الان که به پتچه 6 رسیدیم.
کلا همه ی اطلاعاتWow سرور Side هست , شما نمیتونی به سرور اطلاعات غلط بدی.
اگه تغییری هم کنه فقط تصویریه , یعنی فقط برای خودت اون شکلیه بقیه اون چیزی رو میبینن که سرور بهشون نشون میده.
یه زمانی بود با حالت Item Save , یه پولی یا Honor ای چیزی میدادی یه آیتمه قوی میگرفتی , بعد Item Save میکردی , بعد به هر روشی که شده سرور رو Crash میدادی , آیتمت میموند ولی سرور گلد و Honor ات رو بر میگردوند.
من خودم همشون رو امتحان کردم و عمل میکنه. حتی یک هک توی فایل هست که برای 6.0.3 هست. ولی مشکل اینه که زود بن میشین. من خودم پیشنهاد می کنم سرور رو هک نکنین و از هک های کوچک مثل پرواز استفاده کنین. با کلاس هانتر رو هوا می زنین در pvp و بتل گراند. از 5 6 سرور بن شدم اون اوله. به دلیل گزارش پلیر ها.
اگه طرفی که هک رو می زنه آدم واردی باشه اصلا کسی نمیفهمه. من خودم اون اوله که پلی می دادم کارای عجیب پلیر هارو می دیدم فکر می کردم ترفند هست ولی تازه فهمیدم که هک هست. اگه عمق مطلب رو بفهمین و یکم روش مطالعه کنین میفهمین خیلی ساده هست.
همون طور که گفتم سرور های بزرگ با استفاده از برنامه هایی باعث جلوگیری از هک میشن. مثل wowzone.
تمام امکاناتی که نام برده شده، تمام تست شده هست و عمل کرده.
و اگه با اروری مواجه شدین(در اجرای هک) ممکنه این 2 مشکل وجود داشته باشه:
1-wow رو اجرا نکردید.
2-بعضی هک ها برای ویندوز 64 بیت یا 32 هستن.
و اگه اروری در بازی رخ داد احتمال این 3 مشکل هست:
1-در قسمت آدانز ها از سرور اگه چیزی گرفتین پاک کنین چون دستتون از اون ها خونده میشه( بعضی سرور ها آدانز ضد هک رو با مثلا چت وی آی پی قاطی می کنن و وقتی شما وارد بازی شین فکر می کنین فقط چت وی آی پی هست ولی چیز مخفی توش هست. اینو از یکی از دوستام پرسیدم بهم گفت)
2- ارور فاتال هم که جدی نیست. هک ها همین رو هم دارن ولی در سرور های 3.3.5 و 4.3.4 کمتر هست. ( و گاهی اوقات اصلا نیست)
3- بعضی ارور ها هستن که اگه آنتی ویروستون فعال باشه فکر می کنن اونا ویروس هستن و چون هک با وو در ارتباط هست وو رو خارج می کنن و می خوان ری پورت کنن
باز هم میگم تمام امکاناتی که نام برده شده تست شده و حقیقی هست. و اگه با اروری مواجه شدین از موارد بالا هست