نوشته اصلی توسط
Deadking
ولی به نظر من آخر گیم ترکس میزنه
ترکس رشد اگیلیتی خیلی خیلی بیشتری داره از اس اف در نتیجه آرمور, اتک اسپید, موو اسپید و دمیجش بیشتر از اس افه
من خودم به شخصه بازی ای رو یادمه هردوشون فول ایتم شدن و ترکس خیلی ساده اس اف رو میزد
........................
........................
الان رفتم تو لابی هردوشون رو فول آیتم کردم دیدم همه جوره ترکس برتر بود:
رفیق حتی 1 درصد هم درو sf رو نمیزنه ،مگه اتک اسپید شرط زدنه؟ sf آسون ترین هیرویی که میتونه بزنه trax-sky-blood-و ... اینارو بخصوص sky-drow رو خیلی خیلی ساده میزنه ،راستی گفتی هارت میبنده فک نکنم هیچ کسی براش هارت بره

داداش این بیلد شما هم اصولی نیست که! اگه اینجوری هست من خودم public که میرم 100 درصد بازیام دیواین میخرم برای sf -slark-antimage
در کل لیت گیم سخت میشه تصور کرد کسی sf رو بزنه چه برسه به درو.
دمیج و آرمور هاشون رو مقایسه کنید .... ( ترکس فقط HP اش کمتره که اونم بجای بترفلای دوم یه هارت یا مانتا ببنده جبران میشه )
رفیق حتی 1 درصد هم درو sf رو نمیزنه ،مگه اتک اسپید شرط زدنه؟ sf آسون ترین هیرویی که میتونه بزنه trax-sky-blood-و ... اینارو بخصوص sky-drow رو خیلی خیلی ساده میزنه ،راستی گفتی هارت میبنده فک نکنم هیچ کسی براش هارت بره
داداش این بیلد شما هم اصولی نیست که! اگه اینجوری هست من خودم public که میرم 100 درصد بازیام دیواین میخرم برای sf -slark-antimage
در کل لیت گیم سخت میشه تصور کرد کسی sf رو بزنه چه برسه به درو.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”