ehome مستقیم دعوت شد liquid نشد . بر اساس تورنومنت هایی که بردنه یا valve خودش تصمیم میگیره ؟
ehome مستقیم دعوت شد liquid نشد . بر اساس تورنومنت هایی که بردنه یا valve خودش تصمیم میگیره ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
trace (01-08-2016)
نمیدونم دقیقا ولی فک کنم بر اساس major قبلی + تورنومنت های اخیر چون تیمای دعوت شده اینجورین 7 تیم اول major قبل + Alliance ... مثل secret با اینکه تورنمنت های اخیر گند زده بود مستقیم دعوت شد فقط چون نایب قهرمان شده بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط LA_King : 01-07-2016 در ساعت 04:46 PM
What happened ? Axe happened
IR_Prince (01-08-2016)
تورنومنت اخير گند نزدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مسابقات انتخابي Starladder بود كه تحش Direct Invite شد![]()
گفتم تورنومنت های اخیر ... Direct invite نشدن بازی های گروهی رو باختن رفتن last chance اونجا به زور navi رو 2-1 بردن ... wca هم که از گروهشون بالا نیومدن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dota 2 News: Team Secret and Team Liquid get direct invites to SL i-League Star Series | GosuGamersThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SL i-League StarSeries - Liquipedia Dota 2 Wiki
زير آرم دوتا تيمو بخون
دقت كني Na'vi هم هست
ویرایش توسط Hooman.J : 01-10-2016 در ساعت 07:00 PM
همین لینکی که شما گذاشتی دومی رو باز کن بعد از اوایل صفحه Europe & CIS Qualifier باز کن میبینی secret تو گروهش آخر شده بعد Last Chance Qualifier رو باز کن secret 2-1 برده از navi من نمیدونم منظور از directed invite چیه اینجا .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©