ممکن برای Dota 2 یک دسته مخصوص درست کنند که خیلی بهتر موس و کیبرد باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته بعید هم نیست چون دوتا 2 در رتبه ی اول استیم هست. و این کار باعث فروش بیشتر این دستگاه میشه.
ممکن برای Dota 2 یک دسته مخصوص درست کنند که خیلی بهتر موس و کیبرد باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته بعید هم نیست چون دوتا 2 در رتبه ی اول استیم هست. و این کار باعث فروش بیشتر این دستگاه میشه.
Amin-Wanted (12-17-2012),IR|..invisible (12-17-2012)
همینجا حاضرم باهات شرط ببندم همچین کاری نمیکنند !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون تجربش در سونی 2 یا همون PS2 به همه ثابت شد اونم با بازی Age of Empires 3 نسخه آمریکاش که خیلیا میگفتن 4 هست و خیلی هم بد عمل کرد ! خود من به شخصه بازی رو از تهران تهیه کردم بازی کردم و خیلی رو راست بگم حالم بهم خورد !
اما راستش کیبوردش هست اونم کیبورد Razer سری Star Wars که لمسی هم هست و برای WOW هم قابل استفاده هست اما خب...حتی یک دستگاه 20x20 هم هست مخصوص خود دوتا یک بار تو انجمن های قدیم گذاشته شد اگر یادت باشه اما خب اونم باب نشد و هیچکس استفاده نکرد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
با پیشرفتی که تکنولوژی کرده اصلا بعید نیست یک دسته ی جدید برای دوتا 2 بدن بیرون که واقعا کارایی بالایی داشته باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه استیم بخواد مثل کنسول های دیگه عمل کنه مطمئن باش که باب نمیشه. پس باید یک چیز نوین بده بیرون. که اگه برای دوتا 2 این کار را یکنه بیشتر دوتا 2 بازان این کنسول را میخرند و چون کنسول را خریدند مجبورند برای بازی کردن بازی ها دیگه بازی های کنسول استیم را بخرند.
IR|..invisible (12-17-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©