نقل قول نوشته اصلی توسط Phant0m نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز اسمت رو هم یادم رفت یادمه توی فروم گارنا(فیر پلی گارنا)چند تا انتقاد رو گفتم و گفتم دوتا دیگه فایده نداره.شما هم گفتی میدونم میخوای پلیر هارو به سمت دوتا 2 ببری ...
من هم چیزی نگفتم و خیلی وقته دوتا بازی نکردم(شاید یکی دو دست در ماه بازی میکنم) ولی الان روم های جی پلی اینقدر ضعیفه و پلیر ها کم شدن که یک چهارم گارنا هم نمیشه.
شما هم برای جذب پلیر برید یه جا دیگه هیچ ادم سالمی حاظر نیست دوتا 2 رو با دوتا عوض کنه.
توی بهمن ماه میگفتید 1 ماه دیگه جی پلی آپدیت میده دوتا 2 میاد روی سرور.
واقعا اونجا چند صد نفر داشتن بهتون میخندیدن و الان هم که 5 ماه گذشته خبری از اون آپدیت نیست.
استیم با درآمد میلیون دلاری حاظر نیست با شرکتی که 2 تا کارمند داره شریک بشه.فکر کنید هنوز خبری نشده که استیم توی ایران سرور بزنه بعد جی پلی با 2 تا کارمند رومانیایی میخواد تو ایران سرور بزنه.Kappa
خوش باشید ...
سلام به شما . خب شما فرض کن ما 24 ساعت رو این سیستم با محمد کار میکردیم رو تمام وقتمون رو روش گذاشتیم . حالا شما بیای بگی همه بریزید دوتا 2 خیلی زشت به نظر میاد .
در حالیکه ما این کار رو بدون سودی از جیب خود محمد انجام دادیم .
دلیل اینکه جی پلی تو ایران کمتر از 700 800 تا ممبر انلاین داره این هست که ( گارنا حدودا 2000 نفر آنلاین داشت )
1 - جی پلی سرور ایرانش دوماه هست روال شده مشکلاتی از نظر کاکت شدن به سرور همچنان موجوده !
2- اطلاع رسانی تو سایت های مختلف ضعیف بوده و همه سازه دوتا 2 رو سر میدن !
3- کلاینت نوپا هست و 100% خیلی بهتر از اینی که میبینید خواهد شد ( عکس اپدیت بعدی رو شما نگاه کن )

اگر بعضی از دوستان مثل همون Razor و دکتری که شما شاهد بودین چه قدر از گارنا اونر حمایت کردیم ما الان از ما حمایت میکردن تعداد ممبر های دوتا 1 چندین برابر میشد در جی پلی ...
دوست عزیز اصلا دوتا 2 ربطی به استیم نداره و سیستمش در جی پلی وابسته به استیم نیست و یه سیستم جدا داره که در اینده خواهیم دید . بله همچین برنامه گسترده ای نیاز منده زمان هست و با یک ماه دو ماه درست شدنی نیست .
اون زمان هم کسی نمیخاندید شاید 2 / یا 3 نفر ولی بقیه از محمد تشکر میکردند تا جایی که یادم هست ! باز هم میگم دوتا 2 در جی پلی ربطی به استیم نداره و کاملا مجزا هست