This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قرمز : شما چون HotS بازی نکردین هیچ وقت درک نمیکنین من چی میگم، P2W بودن بازی به هیچ وجه جلوی پیشرفت رو نمیگیره. هروقت بازی کردین بیایین من بحث میکنم.
سبز : بحث من جدی نگرفتن بازی توسط جمعیت کثییییری از بازیکناییه که Dota بازی میکنن. چون Dota از Hots راحت تره و این یه واقعیته. بنابراین افراد بیشتری سمتش میان و همین بیشتر بودن بازیکنان مشکلایی بوجود میاره. خیلی ازین آدم هایی که میان و بازی میکنن هیییییچ ارزش و اهمیتی برای بازیشون و وقت خودشون قائل نیستن. ولی کسایی که پول خرج میکنن و یه هیرو میگیرن و درواقع اون هیرو تنها هیرویی میشه که طرف میتونه باهاش بازی کنه 2 تا سود داره. یک اینکه طرف با هیرویی که داره بازی میکنه ، هر بازیش درواقع جنبه تمرین داره و این خیییییلی خوبه. طرف فقط یه هیرو داره مثل من که Illidan دارم. انقد باهاش بازی کردم که به هیروی تخصصیم تبدیل شده و این ادعا رو دارم که باهاش خوب بازی میکنم . هرچند تا الان 10 تا دیگه هم خریدم ( اونم با کوئست ). خیلی کسای دیگه رو هم دیدم که مثل من هستن. خوبیِ شماره 2 اینه که طرف بجز تمرین کردن و ... برای هیرویی که خریده ارزش قائله !! نه اینکه +100 تا هیروی رایگان جلو دستش باشه و حتی وقت نکنه با هرکدوم یه بار بازی کنه.
این ویژگی هایی که گفتم مختص به همه بازیکنا نیست ولی مختص به عده ی کثیری هست !! و من اینو قبول دارم