نظر سنجی :World MOBA games

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 78

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    305
    یوزرنیم استیم
    -
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad._.R نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    حرف حق تشکر داره

بازیی که هر کی پول بیشتر داشته باشه ، راحت تر پیشرفت کنه ، بازی نیست

اینکه پلیرایی که با شما میوفتن تو دوتا نوب هستند یا هرچیز دیگه ، دلیل به بد بودن بازی نیست ،

بازی دوتا بر اساس تیم هست ، یعنی شما باید تیم تشکیل بدی و با تیم های دیگه بازی کنی ، اینکه تنهایی میرید بازی و با هر ناشناسی بازی میکنید فقط جنبه دست گرمی و سرگرمی داره ،

از قدیم دوتا1 رو بیشتر تو گیم نت ها بازی میکردن ، با کسانی که میشناختن ، و بعد مسابقاتی برگزار میشد تیم ها شرکت میکردن

اصلا استدلالتون برای بد بودن دوتا منطقی نیست ، چون اصل بازی رو فراموش کردید ،

قرمز :
    شما چون HotS بازی نکردین هیچ وقت درک نمیکنین من چی میگم، P2W بودن بازی به هیچ وجه جلوی پیشرفت رو نمیگیره. هروقت بازی کردین بیایین من بحث میکنم.

سبز : بحث من جدی نگرفتن بازی توسط جمعیت کثییییری از بازیکناییه که Dota بازی میکنن. چون Dota از Hots راحت تره و این یه واقعیته. بنابراین افراد بیشتری سمتش میان و همین بیشتر بودن بازیکنان مشکلایی بوجود میاره. خیلی ازین آدم هایی که میان و بازی میکنن هیییییچ ارزش و اهمیتی برای بازیشون و وقت خودشون قائل نیستن. ولی کسایی که پول خرج میکنن و یه هیرو میگیرن و درواقع اون هیرو تنها هیرویی میشه که طرف میتونه باهاش بازی کنه 2 تا سود داره. یک اینکه طرف با هیرویی که داره بازی میکنه ، هر بازیش درواقع جنبه تمرین داره و این خیییییلی خوبه. طرف فقط یه هیرو داره مثل من که Illidan دارم. انقد باهاش بازی کردم که به هیروی تخصصیم تبدیل شده و این ادعا رو دارم که باهاش خوب بازی میکنم . هرچند تا الان 10 تا دیگه هم خریدم ( اونم با کوئست ). خیلی کسای دیگه رو هم دیدم که مثل من هستن. خوبیِ شماره 2 اینه که طرف بجز تمرین کردن و ... برای هیرویی که خریده ارزش قائله !! نه اینکه +100 تا هیروی رایگان جلو دستش باشه و حتی وقت نکنه با هرکدوم یه بار بازی کنه.

این ویژگی هایی که گفتم مختص به همه بازیکنا نیست ولی مختص به عده ی کثیری هست !! و من اینو قبول دارم
    ویرایش توسط ''iMM : 07-12-2016 در ساعت 07:00 PM