از روی minimap هم میشه عمل aggro رو انجام داد. صرفا برای وقتی که هیرو حریف تو لاین شما نباشه
^ برای مواقعی خوب هست که میخواید push لاین کند بشه و creep بیشتر زیر tower شما باشه. توی mid هم وقتی vision کم باشه کارآمده
از روی minimap هم میشه عمل aggro رو انجام داد. صرفا برای وقتی که هیرو حریف تو لاین شما نباشه
^ برای مواقعی خوب هست که میخواید push لاین کند بشه و creep بیشتر زیر tower شما باشه. توی mid هم وقتی vision کم باشه کارآمده
چطوری میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی جالبه اگه با مینی مپ بشه اگرو کرد مخصوصا زمانی که ویژن کم هست !
پ.ن:به نظر من توی دوتا خیلی اگرو کردن راحت تره !(شاید من راحت ترم!)
Fery (09-20-2016)
فقط کافیه هیروی دشمن رو روش راست کلیک کنی یا a بزنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fery (09-20-2016)
اینو که همه میدوننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما گفتی از روی مینی مپ من هم کجنجاو شدم ببینم چطوریه !
Fery (09-20-2016)
پس اگر می دونستید چرا پرسیدید؟! عجباThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
Fery (09-20-2016)
Fery (09-20-2016)
مینی مپ با اینکه a بذاری رو حریف فرق میکنه دیگه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه همونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteببین منظور از مینی مپ اینه کلیک کنی رو موقعیت هیرو حریف بعد aggro کنی
مثال: من توی mid هستم شب شده vision ندارم به هیرو رو ب روم. کلیک چپ میکنم رو مینی مپ اصغر که تو لاین پایینه رو A click یا راست کلیک میکنم در حالیکه تو رنج 500 تایی کریپ هام. بعد باید سری f1 بزنی بیای رو هیرو تا دوربینت میزون شه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-24-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©