نوشته اصلی توسط
alia76972
یه سوال این هیرو رو جلوی چه هیرو هایی پیک کنیم؟ برای کنترل راحت Familiar چیکار کنم هر وقت بازی میکنم با این هیرو Familiar رو خوب نمی تونم کنترل کنم
وقتی اسکیل یک این هیرو روی ما باشه خودمون رو پرچ کنم میپره (دیباف) میشه؟
این هیرو رو جلوی Pudge پیک کنید،دلیل از دیدگاه گیم پدیا= Pudge خیلی دیر میتونه Familiar هاتون رو بکشه، و Attack speed ش هم پایین هست دلیل بعدی،Familiar ها میتونن بلاک کنند هوک پودج رو،به این صورت که میان جلوی پودج،و باعث میشن نتونه هوک کنه شمارو یا حتی دوستانتون رو.
دلیل بعدی،stone form ها میتونن خیلی راحت اسکیل اولتی پودج رو Disable کنن. ( به دلیل استانشون)
شما جلوی Drow ranger قوی هستید چون :gust یا اسکیل 2 Drow بر روی Familiar هاتون اثری نداره! با این حال این نکنه رو بدونید اگه Drow آقانیم بخره، Frost arrows ها بر روی Familiar ها اثر میزاره و خیلی زود اونارو از بین میبره.
شما جلوی Spectre قوی هستید چون وقتی اون Spectral Dagger رو استفاده میکنه Familiar ها میتونن از درختا عبور کنن و به Spectre برسن.
شما جلوی Natures prophet قوی هستید،چون وقتی میخواد با اسکیل 2 خودش تلپورت کنه،Familiar ها میتونن استانش کنن.
شما جلوی Crystal maiden -Enigma-Bane -Witch doctor و همه هیروهایی که channeling spells دارن،چون با استفاده از اسکیل Familiar هاتون (Stone form) اونارو راحت استان و به عبارتی Disable میکنید.
شما جلوی هیرو هایی که Base armor کمی دارن و همچنین مکانیسم فراری ندارن قوی هستید،از جمله Zeus -Alchemist-Crystal و..
برای کنترل Familiar ها هم میتونید،اونارو طوری کنید که خود به خود فعال بشن،
سوال بعدیتون هم بنده 4ماه هست دوتا2 رو کلا حتی 1 ساعت هم بازی نکردم
دوستان میان کمک میکنن @Hossein.IR @Soul Keeper)

نوشته اصلی توسط
alireza shadow
خسته نباشید. اموزش خوبی بود البته فکر کنم visageتوی بازی کمترین پیک رو داشته باشه که فکر کنم علتش اینه که توی هر رولی که بخوای باهاش بازی کنی هیروهای جایگزین بهتری هستن. فقط یه نکته.axeدوبار که بچرخه familiarها میمیرن فکر نکنم بیاد ماناشو هدر بده وسط درگیری رو دوتاfamiliarالتی بزنه.
البته این که هیروهای جایگزین بهتری هست اصلا دلیل خوبی نیست! نمیدونم چرا طرفدار نداره... شاید چون بازی باهاش (یه ذره!)سخته!
در مورد نکتتون هم دوستان میان نظر میدن چون خیلی وقته دوتا2 بازی نکردم! مرسی لطف دارید
@Soul Keeper
@Hossein.IR
از نظر شما دو دوست عزیز هم ممنونم که باعث شد برم پست اول رو یه ویرایش کامل برای دوست-دشمن ها روش پیاده کنم! که 100 درصد بیشتر هم بهش اضافه میکنم! لطف کردید،موفق باشید
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”