khaili mamnon vali steam baz nemishe update
mishe
khaili mamnon vali steam baz nemishe update
mishe
pishva (02-21-2016)
بله نزدیک 200مگ آپدیت داره اگه برای اولین بار در حال اجرا شدنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-21-2016)
از جمله آیتم هایی که جدیداً زیاد دیدم برای Axe میبندن این آیتمه :
از نکات مثبتش :
- اتک اسپید و دمیج میده که توی مدت لول 1 میتونید آسیب زیادی وارد کنید.
- با لول 1 مچه و چون Axe تانک هم هست هر چی اتک بخوره Static Charge میزنه.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
آقا من امروز بین ریکی و نایت داشتم میتابیدم مگه با سایلنس چرخش axe از کار نمی افته؟؟ سه تا دبل کیل از این دوتا بدبخت گرفتم مین 9 بلینک دگرم اومد ((((:
ولی برام جالب بود هم 2 نایت هم یک ریکی روم بود ولی داشتم میتابیدم. ی علامت سوال بزرگ رو سرمه الان عایا باگ بوده ؟؟
pishva (02-21-2016)
البته وسط بازی dc شدم ولی سیف تو لیو بود
خخخخخخخخخخ
گند زدم به بازی هم تیمیام چون خیلی قوی شده بودم و کری تیم بودم ولی آباندونم نخوردم
خخخخخخخخخخ
pishva (02-21-2016)
بعضی اسکیل های passive همچنان در سایلنس کار میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای مثال اسکیل 3 هیروی bristle back هنگامی که doom شده بازم کار میکنه
pishva (02-21-2016)
سلام.دوستان کسی قصد نداره عکسای آموزش رو درست کنه و آموزش کامل این هیرو رو بزاره؟
pishva (02-21-2016)
آین تاپیک رو اپدیت کنید ممنون میشم، عکسا لود نمیشن، اموزش هم اگه به روز بشه خوبه
samdeloges (12-04-2016)
خب اين آموزش توسط يكي از قديمي ترين اعضاي سايت نوشته شده كه فك نكنم ديگه بيان تو سايت فك كنم مدير انجمن(محمد) بتونن درستش كنن با ايشون در ميون بذاريد البته مدير سايتم ميتونن كه فك نكنم وقت كنن درستش كنن به هر حال ممنون از يادآوريتونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام، یکی از هیرو های خوب که ساپورت اکس هست کیپر آف ده لایت هست، البته توی پچ ۷.۲۵
و یکی از هیرو هایی که میتونه خیلییی اکس رو اذیت کنه لیون هست، البته لیون باید بلد باشه کی لول بزنه، و یکی دیگه از کشنده های اکس که راحت اکس رو زیر پاش له میکنه مانکی کینگ هست که البته اونم باید bkb داشته باشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©