ممد ابیلیتی درفت رو دوست داری یا میری کوعست انجام بدی ? :دی
میرم questThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با مني؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من Team Liquid رو ميگفتما
به پيكاي مختلف نيس
خيليا با درفت هاي نسبتا تكراري تورنمنت هاي بزرگي رو بردن بخواي مثالم ميزنم واست
شرط سر بازي EG Virtus ؟
سر يه ايمورتال 5 6 دلاري
Team Secret
نه اما اگر شمام این حرفو زده بودی شامل حرفم میشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا خیلیا هستن این vp رو با wings اون زمان مقایسه میکنن. من تو twitch دیده بودم بیشتر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نه اصلا قبول ندارم در حد Wings اينتره اما درحدي هست كه بتونه الان Boston رو ببرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظور من اينه
Team Secret هم بعد TI سال قبل خدايي ميكرد ولي در حد EG TI5 بود؟
ميبيني يه تيم 7 8 ماه فقط رو TI برنامه ريزي ميكنه ولي Major در اون حد نيس
نزن...
Team Secret
Mohammad.S (12-08-2016)
خب شما که قبول نداری پس چرا به خودت میگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صحبت من سر ti یا برنامه ریزی تیم ها نیست. سر مقایسه vp الان با wings ti6 بود که من میگم نباید مقایسه بشن شما هم الان میگی موافقی اما پست قبلی جوری گفتی با منی فکر کردم قبلا گفتی vp الان با wings اون موقع یکیه
چی نزن؟ آخرش رو متوجه نشدم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad.S (12-08-2016)
حالا پیش میاد دعوا نکنید
ولی با این اوضاع انگار 20 لول از پیشبینی مسابقات میگیرم ... چشم نخورم انشاالله
Evil Geniuses
مشکل اینجاست که همیشه این چیزا رو یا دعوا و جر و بحث میدونید یا می خواید به اون سمت سوقش بدید.
از دید من اصلا اینطور نیست.
- جبران خلیل جبران
Hooman.J (12-08-2016),Mohammad.S (12-08-2016)
دقيقاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دعوا چيه
من مخلص آقا ممدم هستم
اتفاقا بحث روي مسابقات براي من از هرچيزي شيرين تره
Team Secret
FCB (12-09-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©