الان من فقط میتونم bot بازی کنم
الان من فقط میتونم bot بازی کنم
لطفا زود جواب بدید😭😭😭😭
شما برای اینکه از بن در بیاین باید single draft بازی کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (12-19-2016)
سلام من از دبیشب زدم دانلود بازی داخل استیم امروز صبح تموم شد رقت برای نصب بعد یهو دوباره رفت برای دانلود از داخل 16 درصد هم بود مشکل چی هست؟
سلام یعنی از اول شروع شد یا اپدیت 200-300 مگی دباره شروع کرد به اپدیت ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیلش اینکه یا نت یا استیم یا کامپیوتر خاموشی روشن شده و به این خاطر که اپدیت جدید اومده ممکنه اختلال به وجود اومده باشه و برمیگرده از اول . پس باید با یه نت خوب و کمتر از 4-5 ساعت دانلود بشه که خطر شروع از اول به صفر برسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیشنهاد :
اگر گوشی دارین که 3g یا 4g ساپورت میکنه یه بسته ایرانسل یا همراه اول نامحدود شبانه بگیرین و به pc یا loptop وصل کنید و باهاش دوتا 2 رو دانلود کنید تا با سرعت بالا دریافت بشه
سلام ممنون از سایت خوبتان
Mohammad_ai69 (01-08-2017)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامت باشی ، خیلی خوش اومدین به سایت ، تمام سعی ما خدمت به شما دوستان و کاربران عزیز هستش
براتون ارزوی موفقیت میکنم
سلام دوتا دو بنده هنگام اجرا یه اروری unable to read deafualt keybinding configuration (user_key_deafualt) .
چجوریاست واقعا به کمکتون نیاز دارم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©