سلام بر شما
یه ماهی میشه dota 2 رو نصب کردم و بازی می کنم
این stats های بازیمه نظرتونو لطف کنید بگین . مرسی
[IMG][/IMG]
سلام بر شما
یه ماهی میشه dota 2 رو نصب کردم و بازی می کنم
این stats های بازیمه نظرتونو لطف کنید بگین . مرسی
[IMG][/IMG]
gg
فاجعه : ) ببخشید صریح گفتم .
با دیدن رپلی و تمرین و بازی انلاین افراد معروف زود پیشرفت میکنی دوتا بسیار بازی سختی هستش اگر شما تا حالا دوتا بازی نکردین و یک ماه هستش شروع کردین عالی هستین ! اما عالی برای یک فرد 1 ماه ، برای اینکه در هر چزی بهتر شید باید بیشتر روش تمرکز کنید و راه دیگران رو بررسی کنید . من با این روش خودمو بردم جلو بدون کمک حتی 1 نفر ، اینجوری اشنا شدم : دوستم یک رفیقی داشت که توی گیم نت بازیشون خیلی خوب بود و بهش یاد داد در صورتی که به من محل نمیدادن برای بازی ، و بعد چند سال همونا که خیلی بلد بودن به من پیشنهاد دادن بیا لیدرمون شو تیم بزنیم و نیاز به تجربیاتت داریم ! اینا رو گفتم که اگر دوست داری توی این بازی پیشرفت کنی پس نیاز به کسی نداری و باید خودت تلاش کنی
موفق باشید
اگر اولین باره سبک moba بازی میکنی و همش 1 ماهه بازی میکنی همین که داری سعی میکنی ادامه بدی و یاد بگیری خودش خیلی حرفه چون من رفیق داشتم گفتمشون بیاید دوتا بازی کنید اومدن بازی کردن قسمت ایتم بندیو که دیدن فرار کردن :دی درکل سبک moba سبک سختیه مخصوصا دوتا2 ( هرچند البته تو این پچ اخری کمی هوایی شده بازی ولی خب بیسیکش همون قدیمه ) خلاصه ما هم یه زمونی تازه کار بودیم امیدوارم موفق شی و یاد بگیری.
پیشنهاد محمد جان هم خیلی خوب بود توی یوتیوب دنبال ریپلی و بازی های حرفه ایی بگردی خیلی کمک میکنه.
ویرایش توسط Soul Keeper : 01-01-2017 در ساعت 02:04 AM
Mohammad_ai69 (12-31-2016)
دقیقا ، من هم ابن اتفاق داره برام می افته توی گیم نت مورد تمسخر هر نوبی قرار میگرفتم ، اما یقین دارم تا یک ماه دیگه هیچ کدامشون نتونند جلوم بازی کنندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستی برای دیدن ریپلی ، ریپلی های تورنمت ها و پلیر های حرفه ای سبک خاص و حرفه ای تری داره مثلا اسموک میخرند درست پیک میکنن کیل کری را نمیزنن و . . .
طوری که تو نورمال متچ اصلا اینطور نیست
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
به سایت Opendota.com و dotabuff.com سربزن ،user و passwordet خودت لازمه،هر بازی میکنی رو نشون داده و حتی بعد 20 بازی بهت نمره میده(dotabuff)توی open dota تمام مشخصات بازیتو آنالیز کرده اگه جدی هستی ببینی پیشرفت داری یا نه به این دوتا سایت هم سر بزنی بد نیست.
vipereza (01-01-2017)
Fery (01-01-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با توجه net worth و کیل هایی که داری به نظر میاد خیلی خوب بازی کردی ولی باید بازی تیم روبروت هم در نظر گرفت.
یه سوال :اون CK احیانن فید نبوده بعد دست و پا در اورده؟!
بستگی داره 1k هست گیم 2k هست گیم 3k هستش 4k هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©