کسی نیست یعنی من رو راهنمایی کنه؟
واقعا ک کاربرا رو ناامید میکنین
کسی نیست یعنی من رو راهنمایی کنه؟
واقعا ک کاربرا رو ناامید میکنین
سلام دوست عزیز یک عکس از ارورر بدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Alireza_72 : 01-19-2017 در ساعت 05:48 PM
شرمنده عکسشو بلد نیستم بزارم
سلام دوستان
اقا این سایت دوتا باف چیکار میکنه اخر ما نفهمیدیم یکی میگه بعد 20 تا بازی یه سامری بهت میده و امتیاز میده و از این حرفا میشه یکی واضح توضیح بده مرسی
سوال دوم من رنکم خیلی وقته باز شده ولی حوصله بازی رنکو ندارم از بس حرص میخورم فقط یه بازی کردم اونم kda عالی با هیرو sven ولی اخرش باختیم اینقدر حرص خوردم دیگه سمتش نرفتم چه ترفندهایی هست که 9 تا بازی بعدم رو به بهترین شکل انجام بدم یارهامم نوب نباشن بهترین رنک پایه رو به دست بیارم ؟؟ مرسی
سوال اخر میشه یه سایت واسه نگاه کردن ریپلی های حرفه ای بگید؟ فقط یوتیوب نباشه
راستی اپدیت جدید با حجم یک گیگ اومده تغیراتو بگید و راجب dark moon که جدید اومده توضیح بدین
دیگه واقعا تموم شد
نگاه کن دوست عزیز برای اینک رنک بالای 3000 به دست بیارید باید بازی های قبلیتون همه های اسکیل باشه همینطوری نمیشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من باید پروفایل شما رو نگاه کنم . در ضمن اگه یک فرد بوستر بیاداون 9 بازی رو برای شما بازی کنه شاید رنکتون بهتر بشه !
____
برای نگاه کردن سایت توئیچ خوبه ولی حجم زیاد میبره بهترین جا همون قسمت واچ توی خود بازی هست .
ممنون ک سریع جواب میدینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد سایت دوتا باف و dark moon که توی اپدیت جدید اومده هم توضیح مختصری بدید و همینطور اینکه از کجا بفهمم های اسکیل بودم یا نه بر فرض اینکه نباشم یعنی رنکم بالای 3000 نمیاد؟ مرسی
دdark moon رو نمیدونم ولی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از ام ام ار 0 تا 2900 میشه نورمال اسکیل
از ام ام ار 3000 تا 3700 - 3800 میشه های اسکیل
از اون بالاتر میشه وری های اسکیل
اگه شما همه بازی هات نرومال اسکیل باشه حداکثر 2900 میگیری مگه اینکه بوستر پلی بده
Milad._.R (01-27-2017),Mohammad_ai69 (01-27-2017)
اها الان فهمیدم یعنی 10 تا بازی رو که انجام بدم تعیین سطح میشه بین اینهایی که گفتینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی ممنون لطف کردین
عاقا کسی تا حالا تونسته این darkmoonرو تموم کنه خیلییی سخته
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©