یه حرفایی اینجا زده میشه آدم شک میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه حرفایی اینجا زده میشه آدم شک میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (06-06-2017)
اصولا کری 3 ها توی لیت گیم شاخ میشن به هر حال همه هیروها کانتر دارند ولی من اصن نگفتم جلو همه کم نمیارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
به نظر من تنها هیروهایی که میتونن انتی میج رو بزنن چه تکی چه تیم فایت اینان:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
sven-ck-troll-
تو تیم فایت هین هیرو ها باشن واقعا انتی هیچ کاری نمیتونه بکنه حتی به لحاظ ایتم هم خیلی جلو بیفته بازم نمیشه مثلا تو یه گیمی من انتی بودم به خاطر بلینکم از sven تو فارم کردن خیلی جلو افتادم اما Sven میومد یه 6 یه Stun تریپل کیل ایتم میزد
یه نکته هر وقت خواستید انتی پیک بدید اخرین نفر پیک کنید تا پیکای حریفو پیکای خودی رو بسنجین ببنید تیمتون میتونه 5v4 تا 25مین حداقل فید نده دفاع کنه کم نیاره تو فایت اگه اینطوری بود و هیروهای حریفم ضد شما نبود تا حدودی بهترین موقع واسه پیک این هیرو هستش
Sharingan (06-07-2017)
@RaLiYaN
خب دیگه آقانیمش برا همینه دیگه که استان نخوره گنک نشه ولی انصافا ترولو هیچ کاریش نمیشه کرد مگه دیگه خیلی تو فارم جلو باشی خیلی جلوتر از ترول
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
والا من هر وقت pa میرم همون اولین پیک برش میدارم(خداییش از ترکیب omni و trollخیلی میترسم چون هیچ استراتژی مقابله باهاش ندارم ..................ولی omni خیلی متنفرم .....خیلی noooooooooooooooob هستش و برعکس توی تیم حریف خیلی proooooooooo هست) همیشه جلوم هم یا axe یا lc یا troll هست .........زمانی همیشه بازی می باخیتم که من حال نداشتم بازی کنم و الا خودم کاری میکردم بازی به دقیقه 60 بکشه........البته کاملا موافقم که باید تیم هم تا حدی قوی باشه هم توی اول بازی و هم اخر بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بعضی موقع ها دفیوز و با منتا برای pa میرم جلوی anti mage و بدجور am اسیب پذیر میشه جلوی فانتوم ...............am بیشتر جلوی اینتلجنس ها قوی هست تا agility ها
انتی میج فقط میتونه کری های پایین تر از خودشو بزنه pa و ترول سرویسش میکنن
روبرو ترول که از بش درنمیاد که بخواد مانا بخشکونه و بلینک کنه جلو pa هم یه کریت میخواد
هیلش کمه و یه اویشن وابستس یا اگه دید کم میاره با بلینک در میره ولی pa یه 2000 تا کریت میکشه غیب میشه
اون عزیزی هم که نوشته am لژیون رو میزنه باید بهت بگم لژیون قورتش میده : |
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©