ینی واقعا کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟ چی ب سر این سایت اومدههههه
ینی واقعا کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟ چی ب سر این سایت اومدههههه
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک راهش این برنامه ست :
آموزش کار با برنامه Beepa Fraps
راه دوم :
Record کردن در دوتا2 بدون نیاز به برنامه و نداشتن لگ در تصویر
erebor (05-01-2017),samdeloges (05-28-2017)
سلام دوستان
من dota2 رو از خود استیم دانلود و نصبش کردم و الان میتونم افلاین با bot بازی کنم ولی وقتی normal match رو میزنم جلوی همه ی سرور ها مینویسه ping:failed و تا الان نتونستم انلاین بازی کنم . سرعت دانلود هم 500kb/s
درود بی کرانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز در ابتدا از اتصال صحیح مودم ، کابل ها و تنظیمات اتصالات ویندوز اطمینان حاصل کنید .
سپس ، نرم افزار استیم را با کرده و وارد بخش Library شوید . بر روی عنوان DotA 2 راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید ، گزینه ای با عبارت Sync Local Files یا عنوان مشابه را یافت و بر روی آن کلیک کنید ( به هیچ عنوان گزینه Delete Local Files را انتخاب نکنید ) .
در صورتی که مشکل شما حل نشد ، پشتیبان بازی را از شخص دیگر دریافت و جایگزین کنید . و در صورتی که مشکل پابرجا بود ویندوز سیستم را ارتقا یا تعویض نمایید .
موفق باشید
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
samdeloges (05-28-2017)
سلام .من ویندوز بزنم دوتا رو باس دباره دانلود کنم ؟؟؟
Sent from my SM-J111F using Tapatalk
معمولا اگه استیم و دوتا 2 تو درایوی کی ویندوز رو ریختی نباشن مشکلی پیش نمیاد ولی برای اطمینان قبلش یه بک اپ بگیر که بعد از نصب ویندوز اون رو ری استور کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اموزش بک اپ گرفتن هم تو همین سایت هست اگه جستجو کنی
C16 (06-22-2017)
مرسی دمت گرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my SM-J111F using Tapatalk
سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم.من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام بازی کنم این پیغام رو میده unable to load map specified by server اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
این مراحل رو انجام بدید:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
URGENT : Unable to Load Map specified by the server.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (07-01-2017)
سلام. دوستان من تا دیروز خیلی راحت پلی میدادم. اما امروز هر چی Play رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و بازی اجرا نمیشه. مشکل کجاست؟ یبار ارور داد که an error occurred while updating dota 2
Just Dota 2!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©