اقا یه سوال
لینا و اسون کمبوی خاصی رو تشکیل میدن ؟
من بار ها و بارها دیدم که باهم پیک شدن ولی دلیلش رو هنوز نفهمیدم..
پ.ن : به نظر من هنوز lfy قهرمان میشه![]()
اقا یه سوال
لینا و اسون کمبوی خاصی رو تشکیل میدن ؟
من بار ها و بارها دیدم که باهم پیک شدن ولی دلیلش رو هنوز نفهمیدم..
پ.ن : به نظر من هنوز lfy قهرمان میشه![]()
کدوم بازیها؟ چند تا match id بده بهت بگم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل هیچ ربطی به هم ندارن دو هیرو ولی خب lina آرمور کمی داره و sven آرمور میده...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (08-10-2017)
غیر از بازی دیشب که lgd پیک کرده بود ... 2-3 تا بازی دیگه هم بودش توی گروپ استیج که دقیق نمیدونم کدوم تیم ها بودن .. . ولی تو یه کلیپ که برترین حرکت های روز های اول و دوم یا سوم رو داشت نشون میداد 2-3 بار دیدم که لینا و اسون با هم بودن ... دیشب دوباره اینا پیک شدن که این سوال برام پیش اومد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3366096005 این مچ آیدیه بازی دیشب LGD vs VP هست
ویرایش توسط Vanish_Q : 08-10-2017 در ساعت 09:53 PM
نه همون هیچ ربطی به هم ندارن. البته همونطور که گفتم armor تنها چیز مرتبط هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی تو این بازی قصدشون این بوده که توی lane یک match-up خوب جلوی dp داشته باشن و بتونن با roam بکشنش. چون lina stun داره.
اگر تو این کار موفق بشن واسه sven فضا باز می کنن و late game می تونه carry شون کنه و اگر نتونن mag + am بازی رو بعدا راحت جمع می کنن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اوکی مرسی ... قبلا لینا واسه سومیل زیاد پیک میکردن ... از وقتی تلنت لول 25 کم شده دیگه پیک نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteمگه 5 درصد چقدر تاثیر داره -__-
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فک میکردم اون بازی بازیکن های EG رو خریده باشن... از این چینی ها هیچی بعید نیست که برای قهرمانی تو dota 2 هم پول خرج کنن
... (بخاطر اون خرج های کلانشون تو زمینه های مختلف مثل فوتبال باشگاهی و ... میگم)
ویرایش توسط Vanish_Q : 08-11-2017 در ساعت 12:29 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©