شرمنده نديدم وگرنه زودتر جواب ميدادم
١-اول از همه تكيزو حذف ميكردم D: بعدشم شايد گيمو توسعه ميدادمو يه مپ ديگه ميزدم قانوني نميخواست خوبه همينجوري با همه ي مشكلاتش متفاوت نسبت به قبل ميشه هر دفعه
٢-البته اگه بخوايم اكثرو در نظر بگيريم تك به تك صد درصد اسپكتره كه اصلا براي تك به تك ساخته شده ولي خب اونم از بعضيا ميخوره
٣-كومبو به حركتي ميگند كه طي اون دو يا چند هيروي هماهنگ ميتونند توي لين يا تيم فايت ها مثل يك تركيب عمل كنند و تيم يا هيروي حريفو كله كنند براي مثال كومبوي ليچ وويد يا وويد اينوكر خيلي جواب ميده يا كونكا تايد هانتر يا مگنوس اسون و توي لين هم كومبوي فانتم آمني نايت مثلا خيلي خوبه يا دوتا استان دار يا سند كينگ جاگرنات و...
٤-خب اينا موقعيت هاي مختلفه ولي احتمالا ميشينم يه گوشه كار خودمو ميكنم كاري به كسيم ندارم
٥-هيجان داشتم بيشتر ميخواستم ببينم نظر بقيه چيه در موردش و هدفم هم صرفا اين بود كه محبوب بشم توي انجمن
٦-شهردار
٧-متوسط توضيح اينكه دوستاي من اكثرا از دوتا يك بازي ميكردن و اومدن دوتا٢ حتي چنتاشون از ٨ سالگي بازي ميكردن نه مثل من سه سال خب من بين اونا حد وسطم از خيليا كمتر بلدم خودمم نظرم همينه و
٨-روآمر: دنبال ميكنه و كار حريفو ميسازه كسي هم نميفهمه يوهو هاهاهاهاها
٩-از زندگيتون نهايت استفاده رو بكنيد مثل من نباشيد و دنبال خواسته ها و علايقتون بريد
١٠-بدون شك ١
استاد لطفا با ارفاق صحيح كنيد من بابام مريضه مجبور بودم داريش كنم تو رو خدا نيم نمره
.gif)