آموزش هیروی Chen - دوتا 2 (پچ 7.07)

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    5019
    یوزرنیم استیم
    rf418
    باتشکر از اموزشتون خوبتون......همین که کسانی مثل شما در سایت هستند و امورش های مفید میگذارند بسیار عالی است
    اصلا قصد جسارت به شما رو ندارم .....فقط درحد ذکر نکاتی که به نظرم بهتره اصلاح بشن میگم
    منفی ترین قسمت اموزش داستان هیرو بود که اصلا خوب جمله بندی نشده بود( تقریبا من نصف داستان متوجه نشدم)
    نکته بعدی اینکه امورشتون فقط امدید اسکیل ها بطور کامل همراه بانکات ترجمه کردید به علاوه مختصری به هیروها و ایتم ها پرداختید .....اما من حتی یک استراتژی ابتدایی در امورشتون ندیدم شما باید همیشه این نکته رو توی اموزشتون لحاظ کنید که کسی این اموزش رو میخونه دفعه اولش هست که با این هیرو بازی میکنه....
    اما یک خاطره .....یکی از دوستام که دائما توی مسابقه هست بعضی موقع ها با هم تک به تک میزنیم یک بار جلوم چن رفت وقتی کریپ ها رسیدن تاور 2 دیدم هیچی اون ور نیست بعدش به من گفت یکی از استراتژیهایی جدیدا توی مسابقات میرن که چن رو افلاین میندازن اونم با اسکیل سومش دو به دونه کریپ ها رو می فرسته Base ....نتیجه اینکه باعث میشه هیروهای مقابل از لول اپ عقب بیافتن

2. کاربر مقابل از reza2h عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Milad._.R (02-01-2018)