سلام،آموزش هیروی Chen رو گذاشتم که درخواست کرده بودین(آقا بخش هیروهای باقی مونده رو هم لطفا یه آپدیتی بکنین)
سلام،آموزش هیروی Chen رو گذاشتم که درخواست کرده بودین(آقا بخش هیروهای باقی مونده رو هم لطفا یه آپدیتی بکنین)
Dark Promise
ممنون از شما.....با وجود تایپک راهنمای اموزش هیروهای سایت دیگه نیازی به اپدیت اون لیست نیست.....البته سرم توی این سه هفته شدیدا شلوغ بود وگرنه تکمیل کردنش زیاد سخت نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Your Nightmare (01-31-2018)
درسته ولی وقتی روی هیروی بوچر کلیک میکنی،آموزش قدیمیش میاد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dark Promise
متاسفانه من چند روزی نبودم ......لینک هیروی pudge اصلاح شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (02-04-2018)
من سعی می کنم لینک اموزش ها رو براساس اخرین نسخه امورش های داده تنظیم کنم اگر جای ایرادی داشت و من نبودم ......مدیران انجمن یا دیگر دوستان که دسترسی دارند میتوانند اینکار انجام بدن
متاسفاته نسخه دوم راهنما فعلا کنسل هست ....
ویرایش توسط reza2h : 02-04-2018 در ساعت 09:04 AM
Sharingan (02-04-2018)
سلام از اونجایی که دیدم آموزش هیروی qop کامل نیست،آموزشش رو گذاشتم
Dark Promise
سلام یکی که عضو این سایته،خودش یه سایتی داره که توی اون آموزش دوتا2 میذاره و اومده از آموزش من کپی کاری کرده اسم کاربریش (alitnk) با همین اسم هم توی سایت خودش فعالیت میکنه.میتونید خودتون آموزش هیروهای من رو با سایت ایشون چک کنید. اولین چیزی که میبینید بخش داستان هیرو و نقات ضعف هستش
سایت این کاربر = http://******.ir/dota2/tusk/
حداقل جراتش رو نداره که بگه کار ترجمه خودم نیست
Dark Promise
مدیرش قبلا با من هماهنگ کرده بود، الان لینک ما رو بالای سایتش گذاشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alitnk (02-10-2018),Your Nightmare (02-10-2018)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من همون "دزد" هستم خسته نباشی دوست عزیز
ویرایش توسط alitnk : 02-10-2018 در ساعت 07:09 PM
Your Nightmare (02-10-2018)
سلام،آموزش هیروی LifeStealer رو گذاشتم که توی سایت ناقص بود. کامل ترین و جدید ترین آموزش براساس آخرین پچ (7.18)
Dark Promise
ba4ma3n (06-05-2018),FCB (06-05-2018),Milad._.R (06-05-2018),Mohammad.S (07-19-2018),Sharingan (06-07-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©