به نظر من امسال یا VP یا یه تیم چینی قهرمان می شه امسال لیکویید خیلی tilting بود شخصا زیاد امیدی ندارم
تیم های NA هم بد نیستن ولی فک نمی کنم بتونن بالا بیان اونام زیاد steady نبودن
به نظر من امسال یا VP یا یه تیم چینی قهرمان می شه امسال لیکویید خیلی tilting بود شخصا زیاد امیدی ندارم
تیم های NA هم بد نیستن ولی فک نمی کنم بتونن بالا بیان اونام زیاد steady نبودن
من اینجوری حدس میزنم: EG Liquid VP Top 3This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی هرچقدر به مغزم فشار میارم نمیتونم حدس بزنم کی قهرمان میشه بینشون فقط واستید ببینید EG با ترکیب جدید چه میکنه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
امسال بنظرم از نظر هیجان بهترین Ti این چند سال اخیر میشه
چون همه تیم های خوب و پلیر های تاپ توی این تورنومنت حضور دارن.
دوست دارم یه تیم جدید و نوپا امسال قهرمان بشه. امسال تیم های غربی اماده تر از تیم های شرقی هستن و شانسشون بیشتره.گرچه واقعا Ti دقیقا مثه چمپیونز لیگه و قضیش با بقیه تورها و لیگا فرق داره.
توی این وضعیت اسفناکه دلار و شرایط بد اقتصادی ، تنها چیزی که میتونه کمک کنه واسه یه مدت به هیچی فکر نکنم یه Ti پر از هیجانو استرسه.
FCB (08-03-2018)
پیش بینیت هم بگو. به نظرت top 6 کیا میشن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-04-2018)
بنظرم در حال حاضر VP بیشترین شانس قهرمانی رو داره.دلیلشم اینه که به قول capitalist این تیم بر عکس تیم های دیگه یه متای خاص برای پیک دادن داره که گرچه تیم های دیگم این تاکتیک رو میدونن ولی باز هم نمیتونن جلوشون رو بگیرن. مثل همین پیک ریت بالای dk و dp و ... توی این 7 سالی هم که دوتا رو دنبال میکردم تا به امروز هیچ تیمی ثبات virtus pro رو نداشته که مثلا چند سال پشت سر هم همیشه خوب باشن اونم با یه روستر تقریبا ثابت( اگه OG سابق رو فاکتور بگیریم یا یه دوره از EG)
TL و VP و Secret بخوام بت کنم رو اینا میزارم
lgd و OG و EG
اول یه خبر خوب
چند تا پست بالا گفتم که اصلا شانس خوبی نداشتم برای ایتم های دراپ شده مثل اینکه یه باگ بوده و به همه یه ده تا لول اپ یا ایتم های ریر رو داده
و بحث اینتر نشنال
بنظر من تیم های psg.lgdو vp بیشترین شانس رو دارن و احتمال 70 درصد میگم که فینالیست هستن
تیم لیکویید هم خوبه اما باید به این نکته توجه داشت که تیم لیکویید درخشش خوبی توی میجر و ماینر ها داشته و صد البته برنده اینرنشنال شده و خوب مورد توجه هست تیم اشو تیم های روی لیکویید فکوس میکنن و جلوش بسسیار tryhardپلی میکنن بخاطر همین زیاد شانس اش رو بالا نمیبینم
و یه سری تیم های هم مثل eg و فناتیک با تغییر روستر هاشون بسیار بهتر از اینترنشال قبلی شدن
تیم فناتیک با امدن abed از dc و امدن universاز eg و با وجود ee تیم بسیار خوبی شده و بازی هاش رو در سامیت 9 دیدم بسیار تیم منسجم و خوبی بود اما توی درفت ها احساس مشکل میکردن
تیم eg با حظور s4و flyجان تازه ای گرفته و همون طور که میدونیم برنده سامیت 9 هم شد و به عنوان تیم اول از qulifaier naامدبالا و پس از نتایج بدی که توی فصل اخیر گرفت در حال حاظر بسیار بهتری شده
تیم og با رفتن s4وflyهمه ازش نا امید بودند که با اومدن دو بازیکن جدید که سابقه بدی هم ندارند(اسماشون رو لغوی یادم نمونده)توانستن به اینترنشال بیان که البته فک کنم شانس بالایی ندارند
یه تیم دیگه هم که بهش امید دارم vici gaming هس که برنده dacشد
تیم سکرت هم بیشتر از همه بازیکن هاش puppyرو قبول دارم بخاطر درفت ها و استراتژی های فوق العادش
EG دومین تیم از NA اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قهرمان DAC 2018 هم Mineski شد.
ممنون بابت کامنت
- جبران خلیل جبران
alia76972 (08-04-2018)
اها بلع سوتی دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مینسکی شد ولی فک کنم فینال با ویکی بود ؟ یا نه؟
تیم اول optic اومد بالا؟
اون دوتا بازیکن og هم ana و topsonبودن
کسی پیشنهادی برای ti predictionsنداره
یکی دوتا دیدم یکی از کستر معروف tobiwan و یکی دیگه از امیر فانتوم که با هم هیچ وجه تشابهی نداره
(بنظر خودم برای توبی وان بهتره چون نا سلامتی کستره! ولی خوب بازم شک دارم)
پ ن : تیم newbee رو هیچ کس زیاد بهش توجه نمیکنه
توی فصل اخر دوتا ماینر رو قهرمان شد توی فینال یکی از ماینر ها لیکویید رو هم شکست داد
(این تیم های چینی واقعا توی اینترنشال میترکونن از تیم هایی که ادم انتظاری نداره ولی خیلی خوب وارد عمل میشن مثل tiقبلی که دو تیم از یک باشگاه lgd &lfy تونستن توی گروه خودشون اول باشن و تیم newbee که تا فینال هم رفت )
نه فینال با PSG.LGD بود بازی به گیم ۵ کشید Mineski برد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیم اول از NA تیم VGJ.Storm اومد ti8
- جبران خلیل جبران
best doto , rush doto که راشش هم ایهام داره . البته یه چیز دیگه هم میگن. Drink V*ODKA Play DOTKAThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا الان یعنی vp و liquid . حس واقعی بازی دوتا رو اینا به من القا می کنن. مابقی بازیشون تیپیکاله و به قول مدیری " مابقی همه نامردن"
وی پی به جدیتشون تو گیم و تیم فایت بینهایت زیباشون.
liquid هم به همچیشون . از mc همه کاره بگیر تا gh که انگاری پلپل کردن تو باتش. تی ای قبلی بیشترین مسافت طی شده یه پلیر تو تومپ رو gh داشت. از درفت های کروکی تا اخرت تیم فایت های دوتا .
چینی ها رو هم دست کم نگیرین . اینا از بچگی حس رقابت و تیم ورک رو دارن . تو هر چیزی باید با خدا نفر رقابت کنن و نظم داشتن ، خصلت چینیاست. اما بازیشون تیپیکاله. من حال نمیکنم با بازیشون.
قهرمان هم تیمیه که تمرکزش رو از دست نده . البته امید وارم liquid باشه.
zai م ارزوست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©